Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin onderhoud:

Tuin onderhoud

Graag willen wij onze tuin laten onderhouden. * Coniferen heg snoeien * Onkruid trekken in 6 grote plantenbakken en grind. * Plus planten snoeien in de 6 plantenbakken : lavendel , hortensia’s ,vijgenboom en 1 grote ronde en rondom fontein. * Afmetingen 12 meter breed en 20 meter lang
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin onderhoud uit heel Nederland:

Beplanting verwijderen en gras plaatsen

Wij hebben een enorme tuin, maar geen groene vingers. Wij willen graag meer gras in de tuin i.p.v. beplanting zodat de jongens kunnen voetballen en onderhoud minimaal is. De beplanting ook graag afvoeren. De tuin is ongeveer 600 m2.

Zuilbeuken snoeien

In de tuin hebben wij naast elkaar drie in 2013 geplante sprietige zuilbeuken van ongeveer acht meter hoog. Het onderhoud (snoeiwerk van overhangende takken naar de buren, en beperken van de hoogte) is tot nu toe nogal amateuristisch verlopen. Dat willen wij veranderen. Graag willen wij een prijsopgave voor het rondom in zuilvorm snoeien van de drie bomen en de hoogte inkorten tot ongeveer 5 meter. Verder van belang: De boompjes zijn niet stevig genoeg om er een ladder tegenaan te zetten. Er is geen achterom of zo, dus alles - gereedschap en dergelijke - en afvoer van het snoeiafval moet dóór het huis gebeuren. Het is in de binnenstad van Utrecht. Parkeren voor de deur kan alleen met een vergunning van de Gemeente.

Aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras

Als eerste stap in het moderniseren van onze tuin willen we graag circa 100m2 gazon aanleggen, onderhoud laten plegen aan het huidige gazon en het aanleggen van een grote vijver. Wij komen graag in contact met een hovenier die ook kan meedenken in een goed vijverontwerp. Ook laten we graag een terras van circa 20m2 aanleggen.

Tuin onderhoud

Graag zou ik mijn tuin willen laten renoveren. De tuin is 17 meter bij 6 meter. Het zou gaan om: - Onkruid verwijderen - Boom snoeien - En graag ook het verwijderen van een boomstronk. De wortels zitten onder een betegeld stuk, ik weet niet of dat direct weer mooi betegeld kan worden? - De omheining van mijn tuin zijn nu palen met een soort gaas, dit wil ik veranderen in een schutting. Het gaat om 15 meter. Hoeveel zou dit kosten? Graag hiervan de kosten apart benoemen op de offerte. Er is een achteringang van 90 cm. Het afvoeren kan ik eventueel zelf doen. Er is op maandag avond altijd grofvuil, dus als het afval eventueel in zakken gedaan kan worden. Of als het niet heel erg in de kosten verschilt, zou het ook afgevoerd door de vakman kunnen worden. Ik zou het fijn vinden als er iemand langskomt om de situatie even te bekijken.

Tuin onderhouden

De tuin heeft onderhoud nodig. Er moeten wat planten gesnoeid worden (eentje in een vorm) en tegels moeten schoongespoten worden. Daarnaast hebben we nog andere klussen in de voor- en achtertuin. We zijn opzoek naar iemand die langs komt, zodat we het kunnen laten zien en uitleggen. Er hoeft niets gedaan te worden qua tegelwerk of iets soortgelijks. Het gaat echt om onderhoud.

Tuintje opknappen

Planten en bomen weghalen, betegelen met simpele tegels, tuinhekje en stenen schuttinkje vervangen en klein onderhoud. De tuin is niet groot, klein tuintje naast huis.

Tuin onderhoud, bomen, struiken en onkruid verwijderen en afvoeren

Tuin onderhoud : Alles snoeien, ongeveer 3/4 bomen, struiken en onkruid verwijderen. Vuil meenemen en afvoeren. Vrijstaand perceel van 800 m2, maar ik durf niet te zeggen hoe groot de tuin is. De achtertuin is via een poort die iets breder is dan een huisdeur te bereiken.

Groot onderhoud, snoeien en groen afvoeren

We willen de tuin een grote beurt geven, snoeien en groen afwerken. Ons huis wordt verhuurd maar helaas hebben de vorige huurders heel weinig gedaan aan de tuin. We zouden het graag Aan het einde van de week van 19-24 augustus willen laten doen. Het liefst ontvang ik gewoon een prijsopgave voor 2-3 vakmensen die gaan klussen en de kosten per uur hiervoor

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting rondom mijn tuin kan plaatsen. Het gaat om 13 strekkende meter. Ik zou graag een schutting met zo min mogelijk onderhoud willen hebben (bankirai of composiet). De schutting moet ongeveer 180 cm hoog zijn.

Groot onderhoud aan een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan opknappen. Het gaat om een achtertuin van 30 m2 die momenteel vol staat met onkruid. Het gaat om het leeghalen van de tuin, het ophogen, egaliseren en bestraten van de gehele tuin. De tuin is bereikbaar via de woning en er zijn nog geen tegels aanwezig.

Partners

Partners van Casius