Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin onderhoud:

Tuin onderhoud

Graag willen wij onze tuin laten onderhouden. * Coniferen heg snoeien * Onkruid trekken in 6 grote plantenbakken en grind. * Plus planten snoeien in de 6 plantenbakken : lavendel , hortensia’s ,vijgenboom en 1 grote ronde en rondom fontein. * Afmetingen 12 meter breed en 20 meter lang
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin onderhoud uit heel Nederland:

Complete tuin aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor de aanleg van een nieuwe tuin. De werkzaamheden zullen bestaan uit verwijderen van het huidige gazon, bestrating en andere planten. Daarna willen wij een tuin met kunstgras gecombineerd met bestrating. In de bijlage vind u een offerte van een concurrent. De prijzen zijn zwart gemaakt maar ik geloof dat u uit de offerte een beter idee krijgt van hetgeen er gedaan moet worden. Het totaal oppervlakte is te vinden in de bijlage. 1. Verwijderen en afvoeren grond 2. Leveren en plaatsen betonbanden 3. Leveren en aanbrengen menggranulaat 4. Leveren en leggen 60 x 60 tegels antraciet 5. Aantrillen/verdichten van de ondergrond 6. Egaliseren van de ondergrond 7. Druk verdelend doek leveren en plaatsen 8. Kunstgras leveren en plaatsen 9. Indien nodig verlijmen of plakken van de naden 10. Kwarts zand leveren en invegen 11. Schoon opleveren van de werkplek 12. Opleveren van de werkzaamheden met de klant 13. Juiste onderhoud tips voor jarenlang plezier 14. Overhandigen garantiecertificaat voor 10 jaar garantie op kleurechtheid en het niet loslaten van de vezels

Onderhoud tuin

Ik heb mijn tuin vorig jaar aangelegd. Het is een onderhoudsvriendelijke tuin.Ik heb 4 leibomen, 1 appelboomje en een meerstemmig boompje. Daarnaast heb ik wat struiken die moeten worden gesnoeid. Ik heb ook 4 rozen die gepland moeten worden en wat plantjes gereed maken voor het voorjaar. Zie foto. Ik zou graag een offerte willen.

Serre nieuwbouw

Mijn idee is om over de gehele breedte van het huis en berging een serre/veranda aan te bouwen met een diepte van 2.4 meter (er is ook een uitbouw optie van dezelfde afmeting, dus is qua vergunning mogelijk). Aan de linkerkant wilde ik een serre hebben die onderdeel wordt van het huis, met vloerverwarming en optimale isolatie. Qua breedte dacht ik aan 3 meter, maar ik weet niet hoe dat uitkomt met de maten van het geplande kozijn zoals in de tekening. De rest moet veranda worden. Aan de rechterkant wil ik graag een extra schuurtje de tuin in aanbouwen aan de veranda. Wellicht komt er een buitenkeukentje in de veranda, dus moet ook gedacht worden aan afvoer van rook. Ik wil misschien ook een soort dakraam in de veranda voor extra licht. Aan de linkerkant krijgen we buren. Ik weet niet of zij kiezen voor een aanbouw, maar dat zou eventueel betekenen dat er aan die kant een muur komt te staan. Aangezien het project in de polder staat heb ik de aannemer gevraagd om extra palen te heien. Dat is mogelijk. Qua materiaal ligt mijn voorkeur bij zaken die weinig onderhoud behoeven. Graag hoor ik wat jullie kunnen doen en een grove prijsindicatie.

Onderhoud achtertuin

Onze achtertuin ca. 12 m bij 10 m. is toe aan een flinke opknapbeurt. Er groeit voor een deel een plantje in ipv gras; er groeit in de borders zevenblad en ander onkruid; er moet gesnoeid. Graag in het vroege voorjaar ca feb/maart enkele uren besteden met deskundigheid mbt tuin aub.

Tuin renoveren

Wij zoeken een creatief iemand die met ons wil meedenken over een serieuze complete tuinrenovatie en dit vervolgens ook kan uitvoeren. Ik heb het dus niet over onderhoud of het weghalen van onkruid. De huidige tuin gaat compleet op de schop en dat wordt het uitgangspunt voor onze nieuwe tuin. We hebben een aantal wensen en ideeën en houden niet van 'standaard recht toe recht aan tuinen'. Graag alleen offertes met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De tuin is 70 m2. De achtertuin heeft een achterom.

Maandelijks onderhoud van zeer grote tuin

Ik zoek een geschikte hovenier die maandelijks onze tuin kan onderhouden, en kan snoeien in het voor- en najaar. Het volledige perceel heeft een oppervlakte van 367 m2.

Tuin aanleg

Ik ben opzoek naar een ontwerp en uitvoerder van onze nieuwe tuin (10 m2). Ik wil iets makkelijk in onderhoud omdat ik geen groene vingers heb, we moeten iets dat water weg kan, strak maar toch met sfeer, beetje de sfeer die jullie op de foto hebben met die trap, kunnen jullie op locatie een afspraak maken en een offerte met idee?

Herbestrating tuin

Ben mijn tuin zat heb teveel steen in de tuin kost teveel onderhoud. Ik wil er graag wat kunstgras en planten in. Oppervlakte van mijn tuin weet ik niet. Ik laat mij graag adviseren.

4-6 x per jaar tuin onderhoud

Beschrijving van de klus: ik wil graag hulp in mijn tuin. Zo'n 4-6x per jaar het gras gezond houden (ook nu lege plekken zaaien en winter klaar maken), Het een en ander snoeien etc. Het is ongeveer denk ik zo'n 130m2 tuin voor en achter.

Onderhoud tuin bij bedrijf

Voor ons bedrijventerrein zijn wij op zoek naar iemand voor het onderhoud van onze tuin. Het verwijderen van onkruid, grasmaaien etc. We hebben te maken met voedselhygiëne.

Partners

Partners van Casius