Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin leeghalen en opnieuw aanleggen:

Tuin leeghalen en opnieuw aanleggen

Onze tuin graag leeghalen +-70 m2 bestrating rondom borders leeghalen met grote struiken +-30 meter Opnieuw bestraten +-120 m2 en 30 meter houtbeton schutting plaatsen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin leeghalen en opnieuw aanleggen uit heel Nederland:

De bestrating in een tuin renoveren

Ik zoek een stratenmaker voor het leeghalen, afvoeren en ophogen bestaande voor en achtertuin. Bestraten voor en achtertuin. Totaal +/- 55m2. Bestellen nieuwe tegels bespreekbaar. Deel bestaande bestrating kan deels worden hergebruikt in de voortuin. Het ontwerp voor de bestrating is aanwezig. Bij voorkeur gebakken klinkers.

Tuin betegelen + tuin leeghalen en nieuwe schuttingdelen plaatsen

Graag laat ik mijn tuin van ongeveer 40 m2 betegelen. De oude tegels moeten eruit, struiken aan de zijkanten moeten weg en nieuwe tegels erin. Daarnaast laat ik graag 2 panelen en de deur van mijn schutting vernieuwen.

Achtertuin vernieuwen: leeg halen, ontwerp tuin maken, schutting plaatsen

Ik wil graag mijn achtertuin vernieuwen, het gaat om: - leeghalen huidige tuin, incl schutting - ontwerp maken nieuwe tuin - nieuwe schutting plaatsen (Douglas) - drainage al aanwezig, alleen opnieuw aansluiten - opnieuw bestraten op basis ontwerp - Beplanting doen we zelf. - Elektriciteit aanleggen doen we zelf. oppervlakte? De schutting aan de linkerkant is 9 m. De schutting aan de achterzijde is 8,5 m. Rechter stuk vanuit het huis is rond 3.80 m. Voor de totale oppervlakte moet er links nog 2 m bij gerekend worden voor de garage. Breedte huis is 6 m. Er zijn geen poorten. Locatie toegankelijk? Er is een garage, materiaal kan hier doorheen naar de tuin worden gebracht.

Tuinrenovatie: tuin leeghalen en vlonders leggen + bestrating

Gehele achtertuin 'eruit'. Houten vlonders en bestrating ervoor terug. Simpel ontwerp, advies is welkom. Mocht de offerte aantrekkelijk zijn willen we ook graag de voortuin laten doen. Beide zo'n 45 m2 per tuin. Zie foto.

Heg plus betonnen schutting weghalen en tegels weghalen

Voor en achter tuin leeghalen plus het uitvlakken van de tuinen. 67m2 en 25m2 voortuin. Er moet ook een betonnen schutting weg laten halen, dit gaat ter plekke bekeken moeten worden.

Bestaande tuin renoveren

Beste hovenier, Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor mijn tuin van 58 m2. Ik wil mijn tuin laten leeghalen en daarna laten voorzien van een hout beton-schutting en laten betegelen. Momenteel staan er in mijn tuin enkele struiken, een boom, klimopplanten en een schutting die elk moment kan omvallen. Ik hoor graag of dit mogelijk is en wat eventueel de kosten zijn. Offerte inclusief afvoeren en leveren schutting. Locatie is goed toegankelijk.

Tuin leeghalen, ophogen, bestraten en bordes / muurtje maken

De tuin leeghalen/afvoeren, vervolgens opnieuw de oprit ophogen met 15 cm en bestraten. Er komen muurtjes met blokken 15x15x40 max 3 blokken hoog (max 210 blokken totaal)en split plaatsen zie tekening. De bordes ook wat verhoogd. De tegels voor de oprit worden 20x30x6. De tuinmaat is 8 x 5 meter. Wij gaan alle tegels zelf aanschaffen.

Tuin renovatie

Leeghalen tuin ( bestrating, beplanting, Bomen en kleine fontein) 80 m3 bestrating en ophogen terras gedeelte. 4 x 5 meter, van ongeveer 40-50cm Hout / betonschutingen plaatsen a 29 meter inclusief poort.

Tuin afgraven, egaliseren en tegelen

We hebben een stuk grond aan onze tuin van de gemeente kunnen kopen en willen dat nu in het geheel laten leeghalen zodat we de tuin helemaal opnieuw kunnen aanleggen. Het gaat om circa 50 m2 tuin waarin nu planten staan en een afgezaagde boomstam. Graag oud materiaal afvoeren. Daarnaast zou ik een offerte willen om het terras van 23 m2 opnieuw te laten egaliseren (het water loopt nu naar het huis toe) en de tegels opnieuw neer te leggen. Daarvoor wil ik de oude tegels gebruiken. Zie ook foto's, de boom met klimop hoort niet meer bij de tuin. In maart moet deze klus uiterlijk klaar zijn. Graag ontvang ik 2 offertes: 1 voor de tuin leeghalen en 1 voor het egaliseren en tegelen.

Tuin opnieuw inrichten

Wij willen onze tuin opnieuw laten inrichten, ongeveer in de sfeer van de foto's op uw homepage*. De tuin is 10 x 7 meter groot. Is het mogelijk dat wij een offerte ontvangen voor ontwerp en aanleg? Maar ook voor het leeghalen en afvoeren van de huidige tuin (zie bijlage).

Partners

Partners van Casius