Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin renovatie:

Tuin renovatie

Ophogen achtertuin. Terras ophogen [tegels weer gebruiken], vlonder en trapje van huis naar tuin, overkapping maken en nieuw gras. Vlonder en trapterrastuin, ophogen gras 9. 00/5,50. Overkapping afmetingen bij benadering! Eigenlijk willen we een vakkundig oog op bezoek. Het stuk wat betegeld moet worden is 50 m2.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin renovatie uit heel Nederland:

Tuin renovatie

Ik zou graag mijn voor en achtertuin opnieuw laten bestraten. De voortuin is ongeveer 3,5 m2 en de achtertuin is ongeveer 15 m2. Het grind en de tegels moet eruit en afgevoerd worden. Verder moet het waarschijnlijk nog opgehoogd worden met zand. De grond zakt hier snel weg, dus graag ook advies over andere opties dan zand ophoging. De tuin is goed bereikbaar via de zijkant van het huis. Er is een hekje langs de sloot, deze kan ook vervangen worden.

Renovatie tuin

Ik wil graag mijn tuin renoveren. De oude tegels en het gras moeten weggehaald en afgevoerd worden. Aanleggen nieuwe tuin van ongeveer 35 m2. Lage schutting aan één kant met poort van 1 m, gras en tegels. Het deel waar tegels moeten is 5m x 3,20m en het deel waar gras moet is 6,15m bij 1m.

Tuin renovatie

We willen 2 dingen: - een tuin met planten die rust uit straalt. Ongeveer 125 m2 beplant, rest is terras/ schuurtje Het gaat om beplante gedeelte - en we willen een verhoogde gerenoveerde vijver - ongeveer 16 m2

Tuin renovatie

Ik zou graag mijn voor en achtertuin laten egaliseren en betegelen. De voortuin is ong 15 m2 en de achtertuin is ong 30 m2. Verder moet er eerst nog onkruid weggehaald worden. De tuin moet waarschijnlijk nog opgehoogd worden met zand.

Tuin renovatie

Wij willen graag onze tuin renoveren. Bijgevoegd een schets van hoe we het graag willen. De garage staat er al. We willen een veranda laten plaatsen, een stuk met kunstgras en een stuk laten betegelen. Er hoeft niks weggehaald te worden. Wel moet er een stuk afgegraven worden. Ik ga zelf de materialen aanschaffen (tegels, kunstgras etc.). De gehele tuin is ong 100 m2.

Gehele tuin renovatie

Wij willen graag bestaande tegels (60x60) opnieuw laten leggen met opsluitbanden. De tuin is 60 m2. De tegels moeten er nog uitgehaald worden. Verder zouden we graag een schutting laten plaatsen van 11 m lang, met 2 deuren. De schutting zouden we van douglas hout willen met betonnen palen. Als het kan zouden we ook verlichting willen aanleggen en een overkapping van de schuur. Het gaat dus om een gehele tuin renovatie.

Tuin renovatie

Ik wil graag een nette tuin, zonder onkruid. Ik heb een 11 m diepe tuin die betegeld is, maar ik heb een groot onkruid probleem. Er staat ook een oude schuur die ik er uit wil hebben. Zie foto.

Vijver renovatie

Ik wil de vijverfolie (PVC) laten vervangen ivm lek. De vijver heeft geen strakke vorm. Vijver is 20 jaar oud. zwemmen koi's in. De vijver is omringd met stenen en tegen de schuur is een rotspartij met uitlopende waterval. Dus stenen moeten daar weg en vijver moet wat verder worden uitgegraven. De vijver is geheel over de breedte van de tuin ± 4.50 m lang en is ± 2 a 2.5 m breed. Mag ook wat dieper. Over het smalle gedeelte is een brug geplaats om bij de schuur te komen. Heb geen opvang bak voor de vissen dus daar moet ook voor gezorgd worden.. Water van de vijver kan daarvoor gebruikt worden en kan daarna ook weer herbruikt worden. ( goede kwaliteit water). Ook zand afvoeren e.d. Graag een prijs voor dit. Groet Wim

Tuin renovatie

De tuin betreft ca 60 m2. Ik wil graag een offerte voor het afgraven, met 20 cm verhogen en het gereed maken voor leggen van ca 30 m2 tegels (u mag het ook betegelen).

Tuin renovatie

En tuin huis, nieuwe tegels, vlonder terras, elektriciteit aanleggen