Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin renovatie:

Tuin renovatie

Ophogen achtertuin. Terras ophogen [tegels weer gebruiken], vlonder en trapje van huis naar tuin, overkapping maken en nieuw gras. Vlonder en trapterrastuin, ophogen gras 9. 00/5,50. Overkapping afmetingen bij benadering! Eigenlijk willen we een vakkundig oog op bezoek. Het stuk wat betegeld moet worden is 50 m2.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin renovatie uit heel Nederland:

Planning voor tuin renovatie

Ik ben opzoek naar een hovenier waarmee ik in overleg kan treden over de volledige tuin renovatie die wij willen uitvoeren.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik ben bezig met de renovatie van mijn tuin. Ik wil graag een waterput slaan om de tuin te gaan beregenen. Ik zit op zandgrond, maar heb begrepen dat er nog wel eens roestwater in de grondlagen zit. Mijn tuin die moet worden beregent is ongeveer 140 m2 groot. De doorgang naar de tuin is ongeveer 1.30 breed.

Renovatie grote vijver

Mijn vijver moet gerenoveerd worden. De PVC vijverfolie scheurt. Ik zoek iemand met ruime ervaring met het aanleggen van vijvers. Bij deze renovatie moet waarschijnlijk ook het aangrenzende deel van de tuin mee genomen worden. Het is een vrij grote vijver in een L-vorm, 10 bij 3 meter en 10 bij 1,5 meter. Ongeveer 1 tot anderhalve meter diep.

Een kleine tuin renovatie uitvoeren

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van mijn achtertuin. Het gaat om het verwijderen van huidige bestraten, een stronk en beplanting. Vervolgens dient de tuin te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Daarna moet de tuin bestraat worden. Het gaat om 12 m2. De benodigde tegels zijn nog niet aanwezig.

Tuinrenovatie

Onze tuin heeft een renovatie nodig: - Egaliseren van de tegels. Ze zijn op sommige plekken in gezakt - Nieuwe schuttingen van 10 meter, van rabat of bankirai - Terras: 3 x 6 meter met keramiek tegels.

Totaal renovatie aan een achtertuin

Ik zoek een hovenier voor het aanleggen van bestrating, totaal bestrating 62 m2 met 60 bij 60 cm optimum liscio graphite. Maken van keermuur om hoogteverschil van 60 cm op te vangen in de tuin met vanaf het terras een trap van 1,2 meter. Blokken tbv keermuur en trap. Hoogte muur 60 cm breed 8,7 meter. Totaal 120 blokken antraciet getrommeld 15*15*60 lijm voor de blokken. Zand ten behoeve van bestrating 7 m3. Ook een draingoot in terras breed 8,70. Veranda douglas voor fietsen 3*3 meter. En 40 m2 aan graszoden en leggen.

Een grote woning renovatie en een uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een aantal grote klussen kan realiseren bij mijn woning. - Uitbouw van 2,5 x 5 meter. (gemetseld en woon-klaar opleveren) - Vloerverwarming in uitbouw. gemetseld - Eventueel lichtkoepel boven uitbouw. - Keuken en/of leidingwerk keuken verplaatsen. - Vloer leggen in woning + zelfde vloer in resterende tuintje (55m2 + 12.5m2) - Scheidingwand woonkamer/eetkeuken met schuifdeur. - Deur verplaatsen ringting hal zodat hal wat kleiner word. - Wanneer mogelijk en betaalbaar: een balkon boven het water ter uitbreiding van de tuin.

Renovatie tuin plus schutting

We hebben in onze huidige tuin bestrating liggen welke we graag zouden vervangen (en afvoeren) voor gras, gaat om ongeveer 60 m2. Tevens dient er een nieuwe schutting geplaatst worden. Beplanting moet opnieuw bekeken worden en aangepast waar nodig. Tevens het plaatsen van een speelhuisje voor de kids. We zouden graag samen een tuinontwerp maken, alles graag in onderling overleg met de vakman.

Warmtepomp plaatsen

Na aankoop van een nieuwe woning binnen 3 maanden wil ik met de renovatie een warmtepomp met vloerverwarming aan laten leggen. Gevel isoleren en glas hr ++ boven en beneden nieuwe kozijnen 3 dubbel glas in nieuwe uitbouw. Graag voor diepte boring in tuin met capaciteit van +/- 10 kw met een warmtepomp met boiler 150 liter een gespecificeerde offerte.

Ontwerp en renoveren van een tuin (400 m2)

Ik ontvang graag de kosten van een ontwerp en renovatie van onze tuin van ca 400 m2. Momenteel ligt er grotendeels oud gras dat vervangen moet worden en het huidige terras opnieuw betegelen. Het betreft één oppervlakte maar wel met glooien.

Partners

Partners van Casius