Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor dode boom plus stronk verwijderen:

Dode boom plus stronk verwijderen

Ik wil een dode Conifeer uit mijn tuin laten verwijderen. Hij is 4 meter hoog.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dode boom plus stronk verwijderen uit heel Nederland:

Dode dennenboom omver zagen

Wij hebben een dode Dennenboom waar in juni de bliksem is ingeslagen en welke op omvallen staat. Hij is zo hoog als mijn huis, ca. 6 meter, zeer smal. Er zit bijna geen naald meer aan maar hij staat dicht tegen het huis en ook vlakbij de schutting. We willen graag een indicatie van de kosten om deze boom met wortel en al te laten verwijderen.

Dode boom verwijderen en nieuwe boom aanplanten

Wat kost het om een berkenboom (himalayaberk) die aan het doodgaan is (dankzij een zogenaamde erkende hovenier die deze techniek eind februari (!) heeft toegepast) te verwijderen en het opnieuw aanplanten van een soortgelijke berkenboom (stamomtrek 40 cm). Opruim- en verwijderkosten inbegrepen? Graag uw reactie.

Wilg kappen tot één meter hoogte

In de achtertuin aan de sloot staat een dode Wilg. De boom is al gesnoeid maar nog ongeveer 15 meter hoog. Deze zal tot 1 meter hoogte gesnoeid moeten worden. Het groenafval dient te worden verwijderd.

Boom kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen van een dode boom in mijn achtertuin. De boom heeft een diameter van 40 cm en is ongeveer 7-8 meter lang.

Boom + stronk uit tuin verwijderen

Wij willen graag 1 dode boom, een vlier, uit de tuin laten verwijderen, en we willen graag dit najaar op die plek een nieuwe boom planten. Vanwege de uitdagende plek in de tuin, weinig ruimte erom heen, vraag ik me af of dit mogelijk is. En zo niet, wat er dan wel kan. De omtrek van de stam in 25 a 30 cm en de stronk dient te worden weg gefreesd. E ris een smalle achterom aanwezig van 94 cm breed en het groen afvoer dient te worden verwijderd.

Dode boom laten rooien

Ik zoek een hovenier die een (half dode) boom kan rooien naast mijn schuur. De boom is ongeveer 10 meter hoog.

Deels dode boom kappen

De boom is deels dood en deze moet gekapt worden. Deze moet er echt uit omdat we bang zijn dat hij op het huis gaat vallen. De vraag is dan ook wat de kosten gaan zijn. Graag zou ik hier een offerte van willen. De meter is 15-20 meter hoog. De vakman mag het puin afvoeren.

Dode hulstboom verwijderen

Dode hulstboom verwijderen. Stronk kan blijven. Boom is ongeveer 10 meter hoog. Tuin is bereikbaar door grote poort achterin de tuin, waar ook geparkeerd kan worden. Kapvergunning stadsdeel zuid Amsterdam is verleend zonder herplantplicht.

Dode boom verwijderen in tuin

Het gaat om het verwijderen van de dode apebroodboom uit de voortuin, inclusief het verwijderen van de stronk. Wij willen er t.z.t. een andere boom neerzetten.

Dode wilg kappen

Dode wilg kappen, die vol zit met klimop. Boom stronk mag 3 - 5 meter laten staan.

Partners

Partners van Casius