Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen:

Schutting plaatsen

Ik wil graag een prijsopgave van een composiet schutting plaatsen en van een houten schutting plaatsen. De lengte is ongeveer 18 meter. Er moet misschien geen poort geplaatst worden, dat is even in overleg.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen uit heel Nederland:

Vervanging van schutting

Het gaat over de verwijdering van de huidige schutting, klimop en bamboe. Nu wil ik een houten schutting plaatsen (450cm x 200cm). Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Composiet schutting met deur

Ik wil graag een composiet schutting + deur laten plaatsen. Het moet 10 meter lang en 6 meter breed worden. Ik hoor graag wat de prijzen hiervoor zijn.

Schutting vervangen

Mijn moeder wil graag aan 1 kant van haar tuin een nieuwe schutting plaatsen. De oude schutting dient verwijderd te worden en afgevoerd. Daarna dienen er 3 hard houten schuttingsdelen van 180 bij 180 cm geleverd en geplaatst te worden.

Gehele achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het plaatsen van een houten schutting van 24 meter lang en 180 cm hoog. Daarnaast moet de tuin worden opgehoogd en worden geëgaliseerd. 13 m2 gaat betegeld worden, de rest moet worden voorzien van een gazon. De tuin is 57 m2 groot.

Schutting tussen tuinen plaatsen

Ik zoek een hovenier die 270 cm aan schutting kan plaatsen in mijn tuin. Het gaat om het verwijderen van de huidige schutting en het plaatsen van de nieuwe. De schutting moet van hout en 180 cm hoog zijn. Verdere specificaties bespreek ik graag met de hovenier.

Tuin renoveren

De tuin is 10 bij 5.20 meter groot. De wensen die wij hebben zijn als volgt: Wat willen we: - ophogen van de tuin, ongeveer 10 cm - betere overgang naar het plein achter de tuin, deze ligt lager dus ik vermoed door middel van een trapje - Nieuwe tegels erin, de oude verwijderd en afgevoerd - Nieuwe overkapping erin, de oude verwijderen en een nieuwe plaatsen van ongeveer 3 bij 3 meter of 4 x 4 meter. Materiaal in overleg - Andere schutting achter met poort, de buren willen namelijk de schuttingen niet vervangen. Voorkeur gaat uit naar hout of hout/beton. - Vijvertje willen er graag erin houden. - beplanting mogelijkheden

Tuin met begroeiing en terras

De achtertuin is 50 m2. De ze moet leeg gehaald worden en daarna 20 m2 bestraat en 30 m2 begroeiing met een looppa naar de schuur. Rndom wil ik een houten schutting met poortdeur laten plaatsen. De tuin dient laag in onderhoud te zijn, eenvoudig maar praktisch en insect- en vogel vriendelijk. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Schutting plaatsen

Mijn houten schutting is omgewaaid. Er staan nog wat delen van de palen in de grond die door de vakman verwijderd dienen te worden. Hierna wil ik graag een kunststof schutting laten plaatsen. De lengte zal ongeveer 8 meter worden en de hoogte 1.80 meter.

Tuinpoort laten plaatsen

Ik wil een tuinpoort laten plaatsen. Afsluiting van de poort : 1.50 breed. Deels met een poorthek ( ca 100x 1,80 hoog/ deels 0,50 x 1,80 schutting) O.b.v hout Bij voorkeur huidige omgewaaide constructie ook afvoeren. Palen zitten nog aan de muur en moeten dus ook verwijderd worden.

Bankirai schutting plaatsen

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het leveren (en plaatsen) van een Bankirai schutting ter breedte van de tuin aan de achterzijde van ongeveer 6.5 meter en zijkant van de tuin ongeveer 5.5 meter. De hoogte moet 2 meter zijn. Graag zou ik ook willen weten wat voor palen er worden gebruikt bij deze schutting. Wat ons vooral aanspreekt is het horizontale lijnenspel op de foto: https://www.af.nl/werkstukken/tuinen/bankirai_latten_schutting_2.jpg https://www.af.nl/werkstukken/tuinen/bankirai_latten_schutting_1.jpg Graag een aparte prijs voor (1) het materiaal, (2) plaatsen en (3) het leveren van de schutting.d dk odo r d j fp

Partners

Partners van Casius