Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor afgraven, nieuwe teelaarde aanbrengen en graszoden plaatsen:

Afgraven, nieuwe teelaarde aanbrengen en graszoden plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan afgraven. De bovenste 50 cm grond willen we laten afvoeren (lood aangetroffen in de grond) inclusief de bestaande beplanting (bestaande Esdoorn van circa 10 meter behouden). Vervolgens tuin vullen met teelaarde en voornamelijk afwerken met graszoden. De tuin is alleen bereikbaar door de woning heen of over het water (liggend aan de achtertuin)
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afgraven, nieuwe teelaarde aanbrengen en graszoden plaatsen uit heel Nederland:

Tuin afgraven, afvoeren, egaliseren en besproeiingssysteem installeren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor 2 onderdelen: #1. Het afgraven, afvoeren, egaliseren van bestaand gazon (2 jaar oud) 1. Het het afgraven, afvoeren, egaliseren van bestaand gazon (2 jaar oud). Het gaat om een stuk grond van circa 41 m2. Ik wil graag dat het 0,30 diep afgegraven wordt. De tuin is alleen toegankelijk via de garage (deurbreedte 0,85 breed x 2. 43 meter hoog). 2. Aanvullen met 15 m3 (inclusief verzakking), moet vooraf gemengde aarde zijn: 70% teelaarde, 30% compost. De ondergrond van het bestaand gazon is niet geschikt om goed gras op te laten groeien (90% zand). 3. Egaliseren. Hier wil ik voorkomen dat het zakt, als het nodig is kan ik een paar dagen wachten voordat er geëgaliseerd wordt (zie bijgevoegde foto van de tuin). #2. Besproeiingssysteem installatie (besproeiingscomputer heb ik al) 1. Installatie in voor- en achtertuin. 2. Inclusief rainbirdsysteem (nog niet aangeschaft) 3. Winterklaar Graag reactie met uitgesplitste offerte op volledige opdracht of op onderdeel #1 of #2. De werkzaamheden kunnen vanaf de laatste week van augustus plaatsvinden. Ik heb de graszaden al gekocht. Alvast bedankt.

Nieuwbouwtuin afgraven en schutting plaatsen

Bij onze nieuwbouwwoning zit een tuin van 5,40 meter breed en ongeveer 8 meter lang. Deze willen we laten afgraven en opnieuw op laten hogen met teelaarde. Daarnaast willen wij, eventueel met de buren, een schutting laten plaatsen van hardhout en/of (gecombineerd met) groen. Voor de schutting willen wij graag wat advies en mogelijkheden ontvangen.

Grond afgraven en graszoden aanleggen

- circa 4 m3 straatzand afgraven en afvoeren - circa 4 m3 teelaarde voor gazon aanbrengen - circa 19 m2 graszoden aanbrengen Er is een achterom / steeg van 1.30 meter breed, te bereiken via schuur, achter twee andere huizen langs, dit heeft voorkeur vanwege kleine kinderen in huis. Of u moet met een goed idee komen, waardoor u door het huis (smalle keukendeur, schuifpui woonkamer, knik in gang bij voordeur) kunt transporteren voor bepalen werkwijze / prijs bent u welkom om te komen kijken.