Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor wortels verwijderen:

Wortels verwijderen

Graag zou ik prijs indicatie willen voor het verwijderen van wortels van coniferen. Het betreft ongeveer 2 keer 12 meter en een boomwortel van een boom die een diameter heeft van ongeveer 25 cm.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wortels verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk met wortels verwijderen

Boomstronk is circa 45 cm breed. Wortels zijn vrij fors, zie foto's. Met een stobbenfrees of uitgraven.

Kleine bomen weghalen

Wij willen graag na de zomer 2 kleine bomen inclusief wortels laten verwijderen uit onze voortuin. En zijn benieuwd wat hier de kosten van zullen zijn. De bomen zijn 5 meter hoog.

Boomstronk verwijderen

Graag zouden we hulp willen bij het verwijderen van een boomrestant. In de bijgaande foto ziet u om wat voor stronk het precies gaat. De boom is raar gegroeid en wat u op de foto ziet zijn eigenlijk de wortels. De wortels zijn 30 cm dik. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Stronken en wortels v coniferen verwijderen

De stronken en wortels willen we graag verwijderd hebben. Ik ontvang graag een offerte.

2 bomen verwijderen

Er staan 2 bomen in de achtertuin. De hoogte van beide verwacht ik dat het rond de 10 tot 12 meter zijn. Ik wil beiden laten rooien, inclusief de wortels. Er is makkelijk bij te komen.

Boomwortels eruit halen

In de achtertuin dient de wortels uit de grond verwijderd te worden. De schutting die er gelijk naast staat, zullen wij zelf verwijderen zodat de vakman hier geen rekening mee hoeft te houden.

Boomstronken wegfrezen en verwijderen

Ik wil een boomstronk inclusief wortels laten verwijderen. Mogelijk door het te rooien of weg te frezen. Boomstam is circa 20 cm in doorsnede. Voortuin is goed bereikbaar.

Kappen en uitfrezen ceder

Ik zoek een hovenier voor het kappen en uitfrezen van een ceder van 8 meter hoog. Dit alles inclusief hout afvoeren. Alles zo spoedig mogelijk omdat boom probleem veroorzaakt met naalden. (ik heb al twee keer in het verleden een vergunning verkregen van de gemeente). Ook wortels verwijderen. De boom staat in de voortuin en is goed bereikbaar.

Riet verwijderen met wortels voorkant slootkant

Graag wil aan de voorzijde van de tuin het riet aan de slootkant inclusief wortels laten verwijderen. De strook is ongeveer 15 meter lang en 2 meter breed.

Wortels verwijderen

Ik zoek een hovenier die een stronk en wortels kan uitfrezen. Dit betreft een stuk van 4 m2. Daarna moet dit worden opgehoogd met zand, geëgaliseerd en bestraat worden. Het betreft een binnentuin die moeilijk bereikbaar is voor groter geschut.

Partners

Partners van Casius