Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor buxus struiken verwijderen:

Buxus struiken verwijderen

In de voortuin verwijderen van een buxus van circa 9 meter. Moet misschien een kraan bij moet komen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buxus struiken verwijderen uit heel Nederland:

Buxus struiken verwijderen

Ik zoek iemand om onze buxusstruiken te verwijderen uit de tuin en af te voeren. Het gaat om een deel tuin van 3 meter breed en 2 meter diep waar meerdere struiken in staan. De tuin is goed te bereiken.

Renovatie van de tuin

Door een buxus ziekte zijn wij genoodzaakt onze tuin opnieuw aan te leggen. Dus alle oude struiken en wortels eruit. Grind eruit. Borders hergebruiken voor plantenbak. De tuin betegelen. Het is een voortuin en ongeveer 18 m2. Het ontwerp hebben wij al grof en de planten verzorgen wij zelf.

Tuinonderhoud: buxus rooien en afvoeren

Ik wil twee grote buxus-achtige struiken van ongeveer 3 meter laten rooien en afvoeren. De tuin is goed bereikbaar via een achterom. Fotomateriaal beschikbaar.

Struiken en coniferen verwijderen

We willen een paar brede coniferen, buxus en struiken laten verwijderen om zo de oprit wat groter te maken. Conifeer 3x3m, conifeer boom 15cm dia, smalle buxussen en een struik 3x2m Dan graag afvoeren. Graag via mail

Tuin winterklaar maken

Het betreft het winterklaar maken van de tuin. Het is een achtertuin van ongeveer 4 x 5 meter. Er moet het een en ander aan gebeuren: meerdere buxus planten en struiken moeten worden gesnoeid (in ronde vorm), en onkruid wieden. Eventueel indien nodig nog wat andere werkzaamheden om de tuin winter klaar te maken. Het is hooguit 1 ochtend werk. Ik heb ook interesse in een onderhoudscontract voor tuinonderhoud in na- en voorjaar.

Tuinonderhoud: winterklaar maken

Het betreft het winterklaar maken van de tuin. 1. Snoeien van 5 bolacacia's 2. Snoeien van meerdere heggen/struiken, hedra en buxus, hortensia, rozenstruik 3. Onkruidbestrijding 4. Simpel duikel rek neerzetten

Twee boompjes & buxus verwijderen

Wij willen graag twee kleine bomen van ongeveer 3 meter, bolacacia's, 1 kleine struik en ongeveer twee meter buxushaag laten verwijderen en afvoeren. Deze bomen en struiken staan in de voortuin waar de vakman goed bij kan.

Voortuin aanleggen

Voortuin is 10 meter lang en 5 meter breed. Nu staan er vier buxus in en ligt er geel kiezelzand. Deze zijn omgeven met een taxushaag. Daarnaast liggen rondom looppaden met grind en de tuin is rondom afgezet met Beukenhaag. Ik wil er alles uithebben behalve de grindpaden en de beukenhaag. De tuin ligt op het zuiden. Ik wil graag een onderhoudsvrije tuin, wel met bloeiende struiken b.v hortensia's.

Tuin kort snoeien

30 mtr diepe tuin kort snoeien tot in de kruinen van de bomen en struiken. op aangeven van eigenaar korten van buxus en varens.. afvoeren van geknipte of versnipperen als grondbemesting

Oude beplanting verwijderen, opnieuw ...

Oude beplanting verwijderen, opnieuw bepalnten met vaste planten en struiken. Hosta, vrouwenmantel, hortensia, buxus e.d. Bomen snoeien. Vijver schoonmaken, opnieuw beplanten en rand vijver renoveren met stenen rand. Beregening aanbrengen