Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bomen kappen en weghalen:

Bomen kappen en weghalen

Ik heb twee bomen die ik wil laten weghalen. De bomen zijn rond de 15 meter hoog en < 50 cm doorsnee. Ze zijn goed bereikbaar. Optioneel het materiaal vervoeren.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bomen kappen en weghalen uit heel Nederland:

Bomen kappen

3 bomen kappen waarvan 1 hoge! Stronken ook verwijderen

Bomen kappen en verwijderen

Ik wil graag 2 bomen verwijderen en afvoeren vanuit mijn achtertuin. De bomen staan tegen de schutting, maar zijn verder wel goed bereikbaar.

Dode bomen laten kappen

In onze binnentuin zijn 2 dode bomen, een aylanthus en een lijsterbes, die gekapt moeten worden, voordat ze meer gevaar opleveren. De bomen zijn ongeveer 20 meter hoog.

Bomen met boomwortels weghalen

Graag alle 3 de bomen kappen en de wortels weggereden en afvoeren

Bomen kappen en bestrating aanleggen

Ik zoek een partij voor het kappen en verwijderen van de stronken van 6 Coniferen van ongeveer 15 meter hoog uit onze achtertuin. De grootste is ongeveer 100 cm omtrek. Onze achtertuin is te bereiken via een poort naast het huis. Daarnaast willen we nog een terras uitgevlakt en aangelegd hebben van ongeveer 50 m2. Onze tuin kan daarnaast wel wat onderhoud (bij snoeien en dergelijke) gebruiken.

Bomen kappen en afvoeren

Ik wil graag een prijsindicatie van u ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van één boom die is gaan splitsen en nu 2 bomen zijn. Deze staan in de achtertuin en zijn wel lastig te bereiken.

Alle bomen laten kappen

We just want someone to remove all the trees from our garden, so we can have sunlight in our new house. We will get the keys on September 3 so we can work immediately the next day. There are three pine trees taller than the house and a few others. I'd like the gardner to get rid of all the branches and trunks too.

Bomen kappen

Het betreft het wegkappen en afvoeren van een Apenverdriet en Dennenboom, vooraan in de tuin. De wortels hoeven niet geheel uitgegraven te worden, als er maar gras gelegd kan worden (zonder over de wortels te struikelen).

Bomen kappen

Ik wil bomen laten kappen in mijn tuin. Het gaat om 3 bomen kappen en een aantal moet de kruin eruitgehaald worden. Het gaat om vliegdennen. De vakman dient het puin af te voeren.

Bomen kappen

Kunt u hier wat mee? Zie foto. Ik heb nog een aantal foto's indien deze niet voldoende zijn. Ik wil ze er graag alle vier uit, met wortelstronk en al. Ik hoor graag spoedig van u wat het mij gaat kosten. Alvast dank!

Partners

Partners van Casius