Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor groot tuinonderhoud:

Groot tuinonderhoud

Tuin is momenteel overgroeid. Graag een grote beurt geven snoeien bomen en struiken. Weghalen onkruid. Kleine planten verwijderen waar mogelijk. Ben zelf niet aanwezig, maar tuin is vanaf de straat benaderbaar.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groot tuinonderhoud uit heel Nederland:

Tuinonderhoud in de tuin

Tuinonderhoud: Snoeien van bomen en struiken, onkruid wieden/bestrijden, hoog gras aan de zijkant sloot maaien met bosmaaier. Gaat om een stuk grond van 2500 m2. (Tuin is 5000 m2). Tevens straatwerk op de dijk herstellen/herbestraten (uitvlakken en trottoirbanden). Klant heeft geen idee hoe groot, nu even een stuk aanpassen. Volgend jaar moet alles opnieuw. Over 4 weken gaat de klant op vakantie, hopelijk lukt het voor die tijd. Klant is om de week op woensdag of vrijdag thuis of in het weekend. Het is de bedoeling dat er blijvend onderhoud gepleegd gaat worden!

Tuinonderhoud uitvoeren

Ik wil graag oude struiken laten weghalen en afval afvoeren. De tuin is 80 m2 groot.

Groot tuinonderhoud

Ik wil graag mijn tuin herinrichten. 1) Coniferenhaag verwijderen en afvoeren (5 meter); 2) Hekwerkplaatsen met hedera (5 meter); 3) Andere stronken/struiken uitgraven en afvoeren. De de gehele tuin is ongeveer 300 m2. Het merendeel is gras. Aan de zijkanten staan strookjes met planten, deze wil ik graag laten verwijderen.

Jaarlijks tuinonderhoud uitvoeren

Het betreft een offerteaanvraag voor het jaarlijkse onderhoud van de tuin. Het gaat hierbij om de volgende werkzaamheden: - Onkruid bestrijding in het gazon incl bestrijdingsmiddel; - Gazon verticuteren, doorzaaien en bemesten; - Platanen knotten en diverse struiken snoeien; - Afvoeren vrijkomend tuinafval; - Bomen snoeien / knotten iep en wilg; - Snippers in de borders verwerken. De tuin is ongeveer 100 m2 groot.

Tuinonderhoud uit laten voeren

Graag ontvang ik een indicatie voor 1 a 2 keer per jaar de tuin laten te onderhouden. De tuin is ongeveer 25 m2 groot en heeft bestrating, beplanting en een boom.

Tuinonderhoud bij een appartementencomplex

Voor de gezamenlijke tuin van een appartementencomplex zoek ik een hovenier die op 1- of 2-wekelijkse basis de tuin wilt onderhouden. Te denken aan het snoeien van hagen, schoffelwerk, grasmaaien, graskanten steken, blad ruimen, snoeiafval afvoeren etc. De tuin is groot, het grasveld is ongeveer 900 m2 en dan nog de ruimtes die hier omheen liggen.

Tuinonderhoud aan hedera en coniferen

Tuinonderhoud. De tuin van in totaal 300 m2 dient ontwoekert te worden van hedera. De coniferen van 4.5 meter hoog moeten worden gesnoeid en andere bomen, planten en perken fatsoeneren. Onkruid verwijderen op een 200 m2 groot terras.

2-jaarlijks tuinonderhoud

Oudere vrouw wil haar tuin 2 keer per jaar laten onderhouden. Het gaat om snoeiwerk van meerdere hortensia's en het verwijderen van onkruid. De tuin is ongeveer 6 bij 10 meter groot. In het midden loopt een tegelpad.

Vlonder aanleggen in tuin en groot tuinonderhoud

Ik wil een vlonder in mijn tuin aan laten leggen in plaats van het gras dat daar nu ligt. De oppervlakte is ongeveer 30 m2. Tevens snoeien van een haag olijfwilg, ongeveer 15 meter, plus eventueel ander groot onderhoud in de tuin.

Vlonder aanleggen en groot tuinonderhoud

Ik wil mijn gras vervangen door een houten vlonder. Gras en planten er uit. Totaal oppervlak ca 30 m2. Daarnaast wil ik mijn heg (olijfwilg ca 15 m lang) laten snoeien. Eventueel meerwerk in de tuin in overleg. Graag eerst telefonisch overleg over mijn wensen, daarna een offerte.

Partners

Partners van Casius