Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput in de tuin laten boren:

Waterput in de tuin laten boren

Ik wil graag een waterput laten boren in mijn tuin in Rotterdam. Oppervlakte van de tuin is circa 1000 m2. Ik wil het grondwater gaan gebruiken voor de bewatering van de tuin. Hoe de diepte en de kwaliteit van het water . Gehoord dat het water tot wel 25 meter diep kan zitten? Heeft u ervaring in deze omgeving?
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput in de tuin laten boren uit heel Nederland:

Slaan van een waterput

Deze aanvraag was al ingediend maar ik moest doorgeven hoe diep de put moet zijn. Dat is 6 meter. We willen het water gebruiken voor de tuin.

Waterput slaan in de tuin

Bij ons vakantiehuisje een waterput slaan inclusief levering pomp

Waterput slaan in een particuliere tuin

Offerte voor bron inclusief pomp

Waterput slaan in de tuin

Tuin van 1000 m2. Ik wil graag een waterput laten slaan. Eventueel met pomp. Ligt aan de kosten van de pomp daar er vele pompen in omloop zijn.

Waterput boren in de achtertuin

Bestaande tuin, in centrum van Amsterdam, met auto bereikbaar, grond hoeft niet afgevoerd te worden. Oppervlak tuin ongeveer 1400 m2 Gebruik voor bevloeiing van de tuin. Tuin grens an een gracht/kanaal (Westerkanaal), zie voor ligging ook hier hebben we water uit gepompt, waarschijnlijk is het water te zout, geeft bruine vlekken op planten. Dus... verzoek om een bron te slaan.

Waterput slaan in de tuin

Wij willen graag een waterput laten slaan en het water gebruiken om de tuin te besproeien. De diepte van het grondwater weet ik niet. De tuin is totaal (voor achter en zij) ongeveer 200 m2.

Het slaan van een waterput

Mijn tuin is 2000 m2. Ik wil een put met elektrische pomp en slang waarop ik meerdere slangen kan aansluiten. Dus zeg maar een basisuitrusting. Voor verdere aanleg in de tuin verzorg ikzelf. Het grondwater zit 10-12 meter diep.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij hebben een tuin van ong 1000m², die reeds grotendeels is aangelegd (planten, struiken, bomen, grasmatten). Graag zouden wij deze tuin met grondwater kunnen besproeien. Wij hebben reeds een waterpomp aangekocht. Kan er iemand een gat slaan/boren van minimum 10m diep (of dieper), want op 8m diepte zit er nog geen grondwater bij ons (reeds geprobeerd).

Waterbron of waterput laten slaan

Wij zijn geïnteresseerd in het slaan / boren van een waterbron om zo de tuin van water te voorzien. Onze tuin is ruim 1000 m2. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn. Daarnaast hebben wij gehoord dat het water in onze regio niet goed zou zijn voor de tuin en hopen van u te horen wat de kwaliteit van het water is en voor welke doeleinde het te gebruiken is.

Waterput laten slaan of boren

Ik wil graag een waterput laten slaan in mijn achtertuin. Echter de doorgang is vrij smal. Men moet door een garage / gang met een breedte van circa 98 cm en hoogte van circa 195 cm. Is het haalbaar om een put te boren waarbij het doel is om de tuin te besproeien (pomp en aanzuigslang heb ik al omdat het nu uit nabijgelegen sloot gehaald wordt)?

Partners

Partners van Casius