Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronken wegfrezen:

Boomstronken wegfrezen

Er moeten 5 boomstronken worden weggefreest in de achtertuin. Daarnaast een schuurtje van 1.5 x 3 meter weghalen (deze zit vast aan de schuur van de buren met een klein beetje asbest). De grond mag vervolgens egaliseert worden (6 x 3 meter). Inclusief het afvoeren van materialen. Er is geen achterom.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronken wegfrezen uit heel Nederland:

Stronken weg frezen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het wegfrezen van een boomstronk met een diameter van ongeveer een kleine 30 cm. De stronk staat naast de oprit en is dus prima bereikbaar vanaf de openbare weg. De buren van een paar huizen verderop hebben een gelijke situatie en willen deze wellicht ook laten verwijderen. Kunt een prijsopgave doen voor 1 en voor 2 boomstronken van circa 30 cm.

Stronken verwijderen

Wij zouden graag een offerte willen voor het wegfrezen van 3 boomstronken in Eerbeek. Belangrijk is ook de wachttijd. Met vr. Gr. Leo en Joanna

Boomstronken verwijderen middels wegfrezen

In mijn voortuin mogen 2 boomstronken weggefreesd worden, de tuin is goed bereikbaar. Wat zijn daarvoor de te verwachten kosten?

Boomstronken wegfrezen

Ik wil graag 2 x boomstronken uit de achtertuin weg laten frezen. Goed bereikbaar.

Boomstronken wegfrezen en gedeeltelijk ophogen met geel zand

Ik wil mijn tuin renoveren, de grond moet schoongemaakt worden, boomstronken en wortels verwijderen en gedeeltelijk ophogen met straatzand. De tuin is ongeveer 9 bij 11 meter.

Boomstronken wegfrezen

Op de plaats waar mijn tuinhuis moet komen moeten stronken worden verwijderd. De meeste zijn van een laurierhaag en enkele dunne bomen. Ongeveer 15 stronken op een oppervlakte van 6 x 4 meter. Graag zo spoedig mogelijk, liever vandaag dan morgen!!!

Boomstronken verwijderen

Wij hebben een stuk restgroen van de gemeente gekocht, waarop de gemeente de bomen al heeft gekapt. Ik wil graag 6 a 7 boomstronken laten wegfrezen. De gemiddelde diameter is 35/40 cm. De tuin is makkelijk toegankelijk, deze ligt aan de weg.

Populieren toppen en stonken wegfrezen

Aan de zijkant van ons huis staat een rij populieren (ongeveer 40) die we willen laten toppen tot op ongeveer 6 meter. Bomen staan langs de weg, dus goed bereikbaar. Diameters verschillen, grootste diameter ongeveer 15 cm. Stammen willen we zelf houden voor open haard hout. Hoeven dus niet door de versnipperaar. Takken kunnen we kwijt op bestaande houtwal. Tweede klus is het verwijderen van 5 a 6 boomstronken. Bomen zaag ik zelf om. Dit moet egaal worden. Periode van uitvoer denk ik aan 2e helft maart, dus voor de bloei in de bomen komt.

Boomstronken verwijderen

We hebben twee boomstronken in onze tuin die we graag willen laten wegfrezen. De doorsnedes zijn ongeveer 60 cm en 40 cm. De stronken steken net iets boven de grond uit. Graag zouden we hiervoor de kosten willen weten en wanneer dit zou kunnen worden ingepland.

Boomstronken verwijderen en wegfrezen

Ik zou graag boomstronken van 4 platanen laten verwijderen. De bomen zullen wij zelf kappen, maar de stronken laten wij graag geheel wegfrezen. Het is een klus die wij graag op korte termijn laten verzorgen.

Partners

Partners van Casius