Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor pompput aanleggen:

Pompput aanleggen

Graag wil ik een pompput laten aanleggen om overtollig regenwater af te voeren. Een put met dompelpomp er in dus. Er is al afvoermogelijkheid aanwezig. Afstand van put tot afvoer is ongeveer 10 meter. Ook moet dit nog voorzien worden van stroom toevoer.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pompput aanleggen uit heel Nederland:

Drainage in kuil realiseren

Ik ben trainer en gebruik voor mijn outdoortrainingen een betonnen kuil van ongeveer 8.50 x 4.50 meter. Deze is ongeveer 1.75 meter diep. De rand ligt iets boven maaiveldhoogte. De kuil heeft geen betonnen bodem en loopt dus iedere keer zo'n 50 - 70 cm vol met grondwater. Dat moet er iedere keer met een losse pomp uit. Blijft over een vieze modderbodem en is ook onveilig. Graag zou ik permanente drainage aanleggen met een pompput (ongeveer 1 meter diep met de bovenkant gelijk met bodem kuil) met daarin een permanente pomp met ingebouwde vlotter. De grondslag is zand. Wat zouden de kosten zijn om zoiets te realiseren?

Drainage aanleggen in bestaand gazon

Drainage aanleg in bestaand gazon met pompput en afvoer naar sloot. Met minigraver uitgraven, grind erin en drainagebuizen naar pompput met overloop naar sloot. 10 Keer een drainage van 10 meter.

Drainage aanleggen in tuin

Aanleg 230 m1 drainage i tuin (ongeveer 1200m2) inclusief drainage rond 80mm aanvullen met 25 cm grofzand pompput maken met dompelpomp met aan/uitschakelaar en afvoer tyleenleiding van 50 meter naar sloot.