Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin uitgraven en vullen met zand:

Tuin uitgraven en vullen met zand

Ik wil mijn tuin van 5 * 6 ( 30 m2) 20 cm laten uitgraven en vullen met zand
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin uitgraven en vullen met zand uit heel Nederland:

Tuindeel uit graven

Een deel van de tuin, zie foto, 15 cm diep uitgraven en grond en onkruid afvoeren ongeveer 8 a 9 m2 graag zo spoedig mogelijk 2e offerte: dit deel betegelen met 30x30 tegels per mail bereikbaar

Tuin uitgraven en ophogen

Graag ontvang ik een offerte voor het uitgraven/afvoeren en ophogen met zand van 54 vierkante meter tuin. En op welke termijn dit mogelijk is. Ik hoor graag van u. Mvg, Ronnie. Rameswar

Uitgraven, ophogen en betegelen

De tuin is gedeeltelijk betegeld met betontegels 40x60. In het midden ligt er zand. Er dient ongeveer 29 m2 uitgegraven, opgehoogd en betegeld te worden.

Tuin uitgraven, ophogen en egaliseren

Wij hebben ongeveer 35m2 tuin achter dat wij willen laten uitgraven, met zand weer laten ophogen en egaliseren. Wij hebben er echter geen verstand van en weten niet wat er nodig is, 10 of 20cm uitgraven. We zien graag een offerte tegemoet.

Tuintje renoveren

Tuin 50 m2. Afgraven grond en stenen. Uitgraven vijver L-vorm. 3x1,5/2x1,5. Leggen van tegels en waterafvoer strip. Kleine afscheiding hoek van keien in gaas. voortuin is goed bereikbaar.

Tuin uitgraven en grond afvoeren

Graag laten wij onze tuin uitgraven en het grond afvoeren. Tuin is 6. 80 meter lang en 4 meter breed

Bron laten slaan in de tuin

Ik wil graag een bron laten slaan in mijn achtertuin. Ik heb al een bron, maar die zit op 5 meter en staat al een paar jaar droog. Indien mogelijk deze verder uitgraven anders een geheel nieuwe bron slaan. Tuin is goed bereikbaar.

Voortuintje en achtertuin bestraten

Uitgraven tuin (ongeveer 37 m2), 15-20 cm vervolgens zand inbrengen. Ongeveer 33 m2 waalformaat (nieuw, getrommeld) maar ook bouw van 2 bakken (1 van 2 meter lang, 50 cm diep, 50 cm hoog en 1 van ongeveer 180 cm bij 180 cm, ook 50 cm hoog). Eventueel plaatsen van hardhouten vlonder (300x260) , enkele centimeters boven het straatwerk. Tuin is 560 cm breed, van huis naar schuur 570, van huis naar achterzijde tuin ongeveer 770 cm. Voortuin is breedte huis x 100 cm. Daar waaltjes en breedte deuropening

Kunstgras leggen in tuin

Mijn tuin uitgraven en de zwarte grond afvoeren, zand leveren, leggen en egaliseren en 35 vierkante meter kunstgras leveren en leggen. Tuin is goed bereikbaar.

Tuin uitgraven

Wij zijn met de tuin bezig zoals u kunt zien op de foto’s bedoeling is dat er weer gras in komt maar er moet dan eerst een flink stuk worden uit uitgegraven en afgevoerd worden Hoor graag de prijs het is z’n 6 kubieke meter

Partners

Partners van Casius