Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin met vijver opruimen:

Tuin met vijver opruimen

Wij willen een vijver verwijderen uit de tuin van het huis dat we gekocht hebben. De vijver is 150 x 290 cm ongeveer. Wij hebben een achterom.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin met vijver opruimen uit heel Nederland:

Tuinrenovatie

Renovatie / aanleg achtertuin. Ongeveer 11 m x 5 m (stenen berging achterin de tuin van 2,5 x 2 m blijft onveranderd). Huidige tuin moet leeggehaald (oude bestrating eruit en verwijderen van 2 borders en vijver) inclusief afvoer oude bestrating en grond. Volledige tuin bestraten (deels basis betonbestrating, deels tegels) inclusief ophogen waar borders en vijver zaten. Volledige tuin is inclusief bestraten in nieuw aangelegde serre, inclusief ophoging (van ongeveer 6 cm).

Tuin leeghalen en eventueel opbouwen

Vijver verwijderen. Planten, terras, gras verwijderen en eventueel nieuwe plaatsen.

Vijver verwijderen

Verwijderen van de vijver 8 m2. Eventueel verwijderen omliggende planten, terras, gras. Tuin is circa 40 m2.

Tuin met nieuwe bestrating bestraten

Ik wil graag mijn tuin met nieuwe bestrating laten bestraten en een deel herbestraten.aan de slootkant moet opnieuw een beschoeiing komen. Bestrating totaal: 120 m2 Waarvan nieuwe bestrating: 75 m2 Herbestrating: 45 m2 Grind rondom een grote vijver: 75 m2 Ik woon net over de grens en wil vakbedrijven uit Nederland.

Zwarte grond afgraven

De vijver is eind vorig jaar vol gestort met zwart zand. Echter er ligt nu teveel zwart zand en dat willen wij eruit. Afmeting is 2 bij 3 meter. Werkzaamheden zijn uitgraven van de vijver, zand afvoeren, egaliseren en vervolgens wit zand storten. Tuin is middels een kruiwagen toegankelijk.

Tuin met nieuwe bestrating bestraten

Ik wil graag mijn tuin met nieuwe bestrating laten bestraten en een deel herbestraten.aan de slootkant moet opnieuw een beschoeiing komen. Bestrating totaal: 120 m2 Waarvan nieuwe bestrating: 75 m2 Herbestrating: 45 m2 Grind rondom een grote vijver: 75 m2 Ik woon net over de grens en wil vakbedrijven uit Nederland.

Tuin voor vijver uitgraven

Ik wil graag een gat van 4 x 2 x 1.2 meter diep uit laten graven. Graag een offerte inclusief het afvoeren van de grond. Het is kleigrond. De tuin bereikbaar via een steeg. De steeg is circa 90 cm breed.

Waterput slaan in tuin

Betreft het slaan van een waterput ten behoeve van het bijvullen van een vijver. Capaciteit ca. 1 vierkante meter per uur (meer mag ook uiteraard).

Vijveronderhoud en -renovatie

Wij wonen in Veenendaal en hebben een vijver in onze tuin, bestaande uit twee bakken. De bovenste bak is 240 cm lang, 120 cm breed en zo’n 95 cm diep. De onderste bak is 420 cm lang, 180 cm breed en ook zo’n 95 cm diep. In de bovenste bak zit een lekkage, waardoor er nog een klein laagje water in zit. Alleen in deze bak zitten nog een aantal stenen en verder zijn er ook geen zuurstofplanten meer aanwezig. Ik zou graag een offerte willen aanvragen om te bezien wat de (on)mogelijkheden zijn voor reparatie en vijveronderhoud. Op dit moment zitten er alleen in de onderste bak een aantal (vijver)goudvissen. Mocht er meer informatie benodigd zijn, hoor ik het graag.

Tuin bijwerken

Ik wil onderstaande offerte aanvraag wijzigen naar alleen vijver dempen en bestraten. Bestaande vijver verwijderen en die plek bestraten. De verhoging achter de vijver afgraven (30 cm bij 350 cm bij 100 cm) en gelijk trekken met grond. 2 of 3 boompjes verwijderen. Deze boompjes zijn niet groot. Sierstenen ontmossen. Graag een aparte prijs weergeven voor het plaatsen van een Douglas tuinoverkapping. De tuinoverkapping moet 3,5 bij 3,5 meter worden.

Partners

Partners van Casius