Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor rechte schutting met poort plaatsen:

Rechte schutting met poort plaatsen

Ik wil een hek laten plaatsen. De ondergrond is beton. Het is een rechte schutting van 6 meter en er moet een poort in van ongeveer 140 cm breed, zodat er een bakfiets doorheen kan. De verzekering betaalt het want ik heb in januari stormschade gehad.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rechte schutting met poort plaatsen uit heel Nederland:

Schutting met windschade repareren

De schutting tussen mij en de buren is omgewaaid. Het betreft een rechte schutting (10 meter), volledig hout, met hard houten palen in de grond. De palen, die zijn gestort met beton moeten uitgegraven worden, vernieuwd en weer ingegraven en weer gestort met beton. Vervolgens moet de schutting weer gemonteerd worden met de bestaande schuttingdelen.

Rechte tuinschutting plaatsen

Over een lengte van 9 meter op de erfgrens leveren en plaatsen van een beton [antraciet kleurig]-houten schutting. In totaal 2 meter hoog met aan de onderkant een antraciet betonnen [ongeveer 20 cm] opsluitband. De offerte graag verdelen over 2 percelen. Voor 1 perceel , mijn perceel, komt er nog een eenzelfde soort schutting bij over een breedte van 5,30 meter inclusief poort. Wat ik heb gezien kan dat bestaan uit 2 een schutting van in totaal 4 meter + een poort van 1,30 meter.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een nieuwe schutting, de huidige is omgewaaid. Lengte schutting 11,7 meter; hoogte ongeveer 180 cm. Het is een rechte schutting zonder hoeken. De schermen moeten van hout zijn, staande op een betonplaat met betonnen palen. Houtsoort: liefst Grenen. Gaarne hiervoor prijsopgaaf. Hieronder nog 2 vraagjes: Vraag 1: wat kost het om de oude schutting te verwijderen en af te voeren? (Ikzelf ben niet in staat om de schutting af te breken). Vraag 2: bovenstaande offerte aanvraag betreft uiteraard alleen de schutting die nou is omgevallen. Maar ik heb natuurlijk ook aan de andere zijde van de tuin een schutting en ook aan de voorkant van de tuin een stukje schutting met een poortje. En mijn buurvrouw heeft - behalve onze gemeenschappelijke schutting die is omgevallen - eveneens aan de andere kant nog een schutting + de voorkant met poortje. Kan ik daarvoor nog 2 aparte prijsopgaven krijgen? Dus als volgt: a) prijsopgave voor: eenzelfde soort schutting van 11,7 meter + hoekpaal + schutting aan de voorkant van 2,8 meter inclusief poortje. B) prijsopgave voor: schutting van 8,7 meter (aan de andere zijde van de tuin).

Tuinschutting laten plaatsen

Ik wil graag 7.75 meter schutting met betonpalen en 20 cm betonnen onderrand. Palen in beton vastzetten en rechte afwerk lat boven plaatsen. Wij staan open voor advies van materialen. Eventueel de oude schutting weg halen en afvoeren, kunt u dit apart vermelden in de offerte?

Schutting plaatsen

Graag een vrijblijvende offerte voor 15 meter hout met betonnen palen. De schutting is 2 meter hoog aan één rechte zijde van de tuin. Oude schutting afvoeren. Moet door het huis heen gebeuren, geen achterom.

Bestraten van de tuin

Ik wil de tuin laten bestraten. Ik haal de tuin zelf leeg, indien mogelijk graag wel een prijs indicatie wat de kosten zijn om hem leeg te laten halen. De tuin wordt bestraat met tegels van 60 bij 60 cm of 100 bij 100 cm. Achterin de tuin een plantenbak tegen de achter schutting aan, zie bijlage. In de bijlage het ontwerp, zo zal het ongeveer moeten worden. De tegels graag om en om leggen en niet in rechte voegen. De tuin is 45 m2.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Ik wil een houten schutting van 1130cm bij 200cm hoog vervangen door een half beton en half houten schutting. De schutting is een rechte schutting zonder poort. Alles moet door het huis aangevoerd en verwijderd worden ivm geen achteruitgang. Hoor graag via mail, daarna mobiel ivm vele nachtdiensten

Schutting plaatsen

Door de storm is de schutting tussen ons en onze buren weggewaaid. We willen graag een andere schutting, wellicht zijn een aantal planken van de oude schutting nog te gebruiken? Hiervoor ontvangen we graag een indicatie van de kosten. Het gaat om een rechte schutting, met een tussendeur naar de buren. De schutting is ongeveer 12 meter lang en 1.80 meter hoog. Voor ons zou daarnaast ook een verzoek zijn om onze eigen ingangsdeur van de schutting te repareren. Bij het aanbrengen / verstevigen van onze schuttingsdeur is de naastgelegen gemetselde muur (bergruimte) beschadigd. Dit zouden we graag gerepareerd zien.

Schutting met windschade repareren

Schutting tussen mij en de buren is omgewaaid. Is een rechte schutting (12,10 meter) van volledig hout met houten palen in de grond. Palen moeten uitgegraven worden, vernieuwd en weer ingegraven. Planken met schroeven die niet makkelijk los te maken zijn loshalen en weer opnieuw schroeven. Nieuwe plaatsen is volgens mij beter maar verzekering wil eerst weten wat repareren kost. Er is een achterom aanwezig.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen met 5 rechte schuttingdelen. De schutting moet ongeveer 180 hoog worden. Tevens moet de oude schutting worden verwijderden worden afgevoerd door de vakman. De schutting wordt aangeschaft door de vakman in overleg met de klant.

Partners

Partners van Casius