Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting inmeten en plaatsen:

Schutting inmeten en plaatsen

Ik zou graag mijn schutting willen laten plaatsen door jullie aangezien jullie ook montage doen. Daarbij zou ik graag willen weten wat ik daarvoor allemaal nodig heb en indien het mogelijk is ook op laten meten tot nu toe weet ik dat ik aan de linkerkant 6 schuttingen nodig heb en aan de rechterkant 5 en half.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting inmeten en plaatsen uit heel Nederland:

Verschillende klussen uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die twee verschillende klussen kan uitvoeren, namelijk: 1. Plaatsen van een schutting van circa 7-8 meter 2. Aanpassen keuken zodat een inbouw vaatwasser in de keuken kan worden geplaatst. De eerste klus betreft het inmeten en plaatsen van een schutting. Op dit moment kunnen wij de lengte van de schutting schatten op 7-8 meter. Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die de schutting exact kan inmeten, daarna aan kan geven welk materiaal nodig is en hoeveel en daarna de schutting kan plaatsen. De tweede klus betreft het aanpassen van de huidige keuken zodat een inbouwvaartwasser in de keuken kan worden geplaatst. Er zal een keukenkast moeten worden verwijderd, een stroomcontact moeten worden geplaatst en de waterafvoer moet mogelijk aangepast worden. Mogelijk zou er nog meer uitgevoerd moeten worden. Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die alle benodigde werkzaamheden kan uitvoeren.

Schuttingdeel en poortdeur na inbraakpoging vervangen

Er is bij mij een poging tot inbraak geweest en daarbij is mijn poortdeur beschadigd. Omdat het schuttingdeel er naast ook gammel is, wil ik nu gelijk zowel de poortdeur als de schutting laten vervangen. Ik zoek een vakman die de klus hier kan komen inmeten en mij ook wat materialen/folders kan laten zien waaruit ik kan kiezen. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage.

Een schuttingdeel plaatsen

Mijn buurman heeft een schutting gezet, maar hij heeft daarbij het laatste stuk open gelaten. Ik wil daar graag een stukje schutting laten plaatsen van het zelfde materiaal en dezelfde hoogte. Ik laat dat hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Poortdeur plaatsen en hekwerk vervangen/repareren na aanrijding

Ik zoek een timmerman voor 2 aparte klussen. Allereerst is er een busje tegen het lage hekwerk bij onze voortuin aangereden. Dat hekwerk is beschadigd en moet worden vervangen. Ik heb daarvoor een offerte nodig voor de schade-afwikkeling via de verzekering. Ook wil ik in een hoge schutting een opening laten maken en daarin een poortdeur laten plaatsen. Ik wil graag een afspraak maken, zodat we beide klussen hier kunnen bespreken en inmeten. Daarna ontvang ik graag 2 offertes.

Hout-met beton schutting met poort leveren en plaatsen

Ik wil de schutting die tussen mijn garage en die van de buren staat gaan vervangen. Ik haal de oude weg en wil de nieuwe door een vakman laten plaatsen. De totale lengte van de schutting is ongeveer 250 cm en er zit een knik in van 120 graden. Er moet ook een poortdeur in worden geplaatst. Ik wil graag betonnen palen en platen en houten schermen. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Hout beton schutting plaatsen

Wij zullen over enige tijd onze schutting verwijderen. Wij willen daar een hout-met-beton schutting laten plaatsen. Het gaat om een schutting van 745 cm lang, vanaf de voorgevel van onze woning tot de schuur van de buren. Verder moet er een poort van 1 meer breed komen naast die schuur. Tussen die poort en onze eigen schuur moet nog een stukje schutting komen van 180 cm breed. We willen de klus hier graag laten beoordelen en inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte. Het materiaal kan in overleg ook worden geleverd. We willen de klus nog dit jaar laten verzorgen.

Schuttingen met poortdeuren plaatsen om achtertuinen

Ik wil voor 4 aangrenzende tuinen een offerte aanvragen voor het plaatsen van een schutting met poortdeur. Per tuin gaat het om 2 zijkanten waarvan de ene zijkant 12,5 en de andere 10 meter lang is. Vervolgens de achterkant die bij 3 tuinen 3,5 meter breed is en bij 1 tuin 7,5 meter. Voor elke tuin moet er ook een poortdeur komen. De schutting moet ongeveer 2 meter hoog worden, en voorzien van verticale planken om-en-om. We willen voor zowel een volledige houten uitvoering als voor een hout-met beton schutting uw offerte ontvangen. Als er houten palen worden gebruikt moeten die in beton worden gestort. Ik laat de klus hier graag goed inmeten en ontvang daarna graag uw vaste prijs voor het totale project.

Schutting met poortdeur plaatsen

Omdat onze oude schutting enige tijd geleden tijdens een storm is omgewaaid, wil ik nu een nieuwe schutting laten plaatsen. De oude is inmiddels opgeruimd. Ik heb volgens mij 6 schuttingdelen nodig en 1 poortdeur. Ik laat alles hier graag even inmeten door de vakman en ontvang daarna een offerte. Ik wil graag de prijs weten van een volledig houten schutting en ook van een hout-met-beton schutting.

Schutting met 2 poorten monteren

Wij willen graag een nieuwe hout-met-beton schutting laten plaatsen, bestaande uit 7 hele, rechte schuttingdelen van 180 x 180 cm met 19 of 21 planken van Lariks / Douglas hout, RVS geschroefd. Verder is er 1 passtuk dat moet worden ingemeten, 7 bijbehorende afdeklatten, 8 betonpalen kleur antraciet met diamantkop, 7 beton onderstukken kleur antraciet, 1 passtuk onderstuk antraciet (70 - 120 cm), RVS bevestiging, 2 Lariks / Douglas houten poorten. Wellicht bij de 2 poorten nog extra schutting delen ,afhankelijk van het inmeten. Wij zullen de materialen zelf aankopen en ontvangen graag uw offerte voor de montagekosten. We willen de klus in onderling overleg met u inplannen, indien mogelijk binnen 4 tot 6 weken.

Verwijderen en vervangen van schutting met poortdeur

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een bestaande schutting, inclusief een afsluitbare poortdeur. Het gaat om de schutting aan de achterzijde van de tuin met een poort die toegang geeft naar een openbaar pad achter de tuin. We willen houten palen en houten schuttingdelen met horizontale planken. Het mogen eenvoudige schuttingdelen zijn van Gamma met een rechte bovenzijde. We laten de schutting hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius