Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor omgewaaide bomen verwijderen:

Omgewaaide bomen verwijderen

In onze achtertuin ca. 90 mrt van de weg , omringd door weiland van onze buren, zijn door de zware storm diverse hele oude bomen geknapt en moeten worden opgeruimd. Zie bijgaande foto's. Het hout kan worden kleingemaakt voor open haard hout, zodat alleen kleinere takken hoeven worden afgevoerd. Ook moet het hekwerk, ca. 10 meter lang, 1. 20 mrt hoog, tussen ons en de schapenwei worden hersteld/vervangen. Graag ook hiervoor apart een prijsopgave.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor omgewaaide bomen verwijderen uit heel Nederland:

Omgewaaide populieren verwijderen

Tijdens de storm zijn 8 populieren van elk ongeveer 15 meter omgewaaid. Het gevaar is al weggehaald door een bomen specialist. Nu moet de rest gezagd en afgevoerd worden. Graag en vrijblijvend offerte hiervoor.

Omgewaaide bomen verwijderen

Door de recente storm zijn er drie bomen bijna omgewaaid, ze moeten worden gekapt en afgevoerd worden.

Omgewaaide bomen opruimen

Het gaat om drie omgewaaide bomen. De eerste omgewaaide boom is over een sloot gevallen en dat is wel een uitdaging om die goed te bereiken en te verwijderen. Andere twee zijn gemakkelijker te verwijderen. Alle drie de bomen hebben een dikte van 25 a 30 cm. Moeten afgevoerd worden.

Omgewaaide boom verwijderen

In onze achtertuin is één van onze bomen op de schuur van de buurman gevallen tijdens harde hard. De boom leunt met één tak op het dak en we willen snel actie om grote schade te voorkomen. Er moet dan ook even gekeken worden of er andere bomen die daar staan wat teruggesnoeid moeten worden.

Bomen laten kappen in de achtertuin

In mijn achertuin liggen 2 omgewaaide bomen. 1 conifeer en 1 flamengo wilg (groot!)

Omgewaaide bomen verwijderen

In een gesloten huizenblok van 5 verdiepingen hoog zijn twee bomen ontworteld door de storm van zaterdag jl. De bomen zijn circa 20 meter hoog. De bomen stonden in mijn tuin. Een boom hangt tegen de buur (huur)buurappartementen aan, de andere ligt over verschillende tuinen. Het afvoeren van de bomen moet door een woning gedaan worden of over het blok heen hijsen. Met spoed deze situatie oplossen.

Bomen verwijderen en afvoeren

Omgewaaide boom afvoeren. Locatie zie Google maps en foto.

Bomen verwijderen en afvoeren

Een omgewaaide boom (een Wilg) verwijderen uit de tuin. Deze heeft een stronk van +/- 70 cm, stamdoorsnee op 1,00 meter is ongeveer 55 cm. De boom ligt in de achtertuin, die vlak naast de straat ligt. De boom ligt op ongeveer 6 meter van de straat af. Hij is wel via de oprit naar de garage bereikbaar. Er staat wel schutting tussen. De stronk uitfrezen maar dat zou eventueel ook later gedaan kunnen worden Wel graag binnen enkele dagen verwijderen, voor komend weekend.

Bomen verwijderen met wortels

Een omgewaaide Es van 15 meter hoog in haard houtstukken zagen. De boom heeft een diameter van 60 cm onderaan de stam. De kleine takken en bladeren versnipperen. Het worteldeel is met kluit en al omhoog gekomen. In de vaart achter de tuin kunt u een ponton leggen en via die weg het materieel in de tuin brengen. Graag op korte termijn een indicatie van kosten en uitvoering in overleg.

Omgewaaide bomen laten opruimen

Tijdens de storm van afgelopen maandag is er een boom omgewaaid bij mij achter het huis. De boom is bij de grond afgeknapt en heeft ook een groot gedeelte van een andere boom meegenomen. Alles ligt in de gemeentelijke vijver. Kunnen jullie een offerte maken voor het opruimen en het fatsoeneren van de geamputeerde boom. Het zijn allebei wilgen. De treurwilg moet gefatsoeneerd (terug snoeien) worden. Het afvoeren moet wel achterlangs gebeuren, dat lijkt mij het makkelijkst. De stukken zijn te groot om alles langs ons huis naar voren te slepen en door de garage bij de buurvrouw is al helemaal geen optie.