Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin en voortuin bestraten, stuk kunstgras leggen en overkapping plaatsen:

Tuin en voortuin bestraten, stuk kunstgras leggen en overkapping plaatsen

Onze tuin graag bestraten, 4,85 x 10 meter, en stuk kunstgras 2.40 en 2,40. En overkapping 3 x 3 m. Voortuin bestraten 8m2.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin en voortuin bestraten, stuk kunstgras leggen en overkapping plaatsen uit heel Nederland:

Tuin ophogen en bestraten

Wij willen onze tuin opnieuw bestraten echter is er de afgelopen jaren (16) flink wat verzakt. Het gaat om ongeveer 50 m2 en wellicht de voortuin van 15m2 onze achterom of tuin zou met een verrijker bereikbaar kunnen zijn. Tevens ligt er nog een looppad. Kan hier overheen getegeld worden. De tegels bestellen we zelf. Ik ben vooral benieuwd naar de kosten voor zand en ophogen. Ik hoor graag van u. Mvg Stephan

Totale tuin aanpak

! Na verbouwing van ons huis is nu de tuin aan de beurt! Zoals je ziet op de foto’s is de tuin (in onze ogen) lelijk betegeld en is er een groot stuk aarde waar eerst een plantenbak stond. Schuurtjes blijven staan, we willen nieuwe tegels, nieuwe (deels hoge) schuttingen, nieuw hek, smallere strook aarde met beplanting. Tuin is 40m2 inclusief schuurtjes. Voortuin (5m2) staat nu vol

Tuin egaliseren + heg plaatsen

Voortuin moet de bestrating uit en grond geegaliseerd worden en verhoogd met c. 40cm. Daar komt grind bovenop, dus huidige bestrating gaat weg. De heg en het grind kunnen we zelf inkopen, maar ik heb graag overleg of dat goedkoper en beter kan via de hovenier. Foto’s zijn bijgevoegd. De voortuin bedraagt zo een 25m2 tot 30mr.

Voortuin bestraten

Wij willen onze achtetuin opnieuw laten bestraten,de stenen zijn abbystones toscaans. Ze liggen nu al in onze tuin maar we willen ze opnieuw laten leggen. Wij halen zelf de stenen uit de tuin dus het zou gaan om het leggen en evt ophogen/egaliseren. De tuin is ongeveer 8 bij 7 meter.

Tuin egaliseren/ stam verwijderen

We willen graag onze voortuin renoveren. Wie kan ons hierbij helpen? - weghalen van twee kleine boompjes - weghalen van de stam/ wortels van een afgezaagd boom - egaliseren en opnieuw bestraten met dezelfde tegels - +/- 40 cm vrijhouden voor het plaatsen van buxussen rondom de buitenrand - leveren en plaatsen van kwalitatieve buxussen (klein)

Tuin afgraven, bestraten en verbreden

Wij wonen in een nieuwbouwhuis en willen graag onze voortuin, achtertuin en zij tuin laten afgraven en bestraten. Daarnaast willen wij over lengte van ongeveer 25 meter de tuin laten verbreden (dit ligt langs een klein slootje). Het totale tuinoppervlak bedraagt ongeveer 140 m2 en is goed bereikbaar. Wij staan open voor advies hierin.

Tuin aanleggen

Tuin 12 x 6 meter bestraten. Het laten leggen van tuintegels in de achtertuin, bloem/plantenbakken van steen gemetseld of opsluitbanden. En een nieuwe tuindeur ophangen en in de voortuin opsluitbanden voor de hedera's plaatsen.

Tuin afgraven en weer ophogen

Bamboewortels door de hele achter en voortuin, afgraven en eventueel ophogen. Achtertuin is 6 x 13 meter. Voortuin is ongeveer 2 x 4 meter. Eventueel samen met de buren, deze tuin is ongeveer even groot maar hier staat wel iets minder bamboe. De schutting kan eruit voor de toegankelijkheid. Het is allemaal niet heel groot maar het moet lukken.

Voortuin volgens tuinontwerp aanleggen

Aanleggen van een voortuin. Zie afbeelding voor omschrijving 45 m2 tuin 15 m2 nieuwe tuinaarde en beplanting aanbrengen 20 m2 Grind op grindplaten

Flagstones in de tuin laten leggen

Ik wil in mijn achtertuin een terras laten aanleggen met flagstones en tevens achterin de tuin een klein stuk naast de schuur. De tuin is 5 x 9 meter, met achterin een schuur. In totaal wil ik ongeveer 20 vierkante meter flagstones terras (met een grote van ongeveer 18 vierkante meter en de andere van ongeveer 2 vierkante meter). Alles los gelegd zodat er wat gras en kruipgroen tussen kan groeien. Daarnaast wil ik ook de voortuin met flagstones, die echter niet open, maar gelegd in cement. Voortuin is ongeveer 5 x 2 meter. Beide tuinen zijn nog "kaal" (nieuwbouwwoning).

Partners

Partners van Casius