Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor afscheiding in de tuin laten plaatsen:

Afscheiding in de tuin laten plaatsen

In mijn achtertuin wil ik een afscheiding hebben van stevig gaas hierbij zal ik dus gaas, palen e.d. nodig hebben. Ongeveer 8 meter lang en is 1 recht stuk en wil het graag 140cm hoog hebben. Ik ga rietmatten kopen zodat ik die naderhand met krammen en tie ribs eraan vast kan maken. Mijn grond is wel klei (aarde) grond dus vrij hard.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afscheiding in de tuin laten plaatsen uit heel Nederland:

Tuin afscheiding veranderen

Door plaatsing van een gereedschap huisje moet de poort en één deel van de schutting, inclusief palen verwisseld worden. Het slot van de deur moet ook vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tuin opnieuw aanleggen

De voortuin opnieuw doen. Dus leeg halen meeste is alleen tegels en nodig nieuw grond ivm vele onkruid zoals kattestaart. Opnieuw bestraten volledig met als afscheiding rand tegel blokken van 15 x 15 cm en waarschijnlijk 3 hoog. Tegels zelf zijn 60 x 60 cm bij 5 dik dezelfde als de achtertuin. Dus van A tot Z zeg maar.

Tuin aanleggen inclusief schuur

Opnieuw bestraten, overkapping schuur en puntdak. Een hekje afscheiding terras en tuin. In tuin een en ander aanplanten , bomen etc. Kortom renovatie tuin.

Hele grote verbouwing in de woning

Garage-tuinkamer garagedeur eruit, kunststof pui erin, achter kunststof pui en tuindeur. Garage vloerverwarming leggen, nieuwe vloer, muren stucen, badkamer en keuken plaatsen, (nieuwe muren plaatsen voor badkamer en afscheiding slaap/woonkamer). 1e etage, muur verplaatsen, nieuwe keuken, nieuwe radiator, toilet vernieuwen, achterpui overnieuw met openslaande deuren. Balkon maken met trap de tuin in. Muren en plafond stucen. Bovenste etage, nieuwe radiatoren, nieuwe badkamer, muren en plafond stucen, kast maken om CV (deze hangt nu in het trapgat).

Tuinmuur metselen als afscheiding

De schutting is deels omgewaaid op het terrasdeel. Ter afscheiding met de buren ben ik benieuwd wat het kost om een muurtje te laten metselen. Het zal gaan om een muurtje van 3.50 a 4 meter breed en 1.80 meter hoog. Er is geen funderingswerk gedaan en de tuin is goed bereikbaar.

Oude tuin vernieuwen

Ik wil een aantal dingen gedaan hebben voor mijn tuin van ongeveer 105 m2 waar ongeveer 70-80 meter over van zal blijven: - Leeghalen van de tuin - Grondwerkzaamheden - Bestraten met betontegels - 2 borders op grondniveau - Aanplanten met jonge beplanting - Extra: douglas afscheiding

Schutting en twee-deurs draaiende poort plaatsen

Het plaatsen van een sterk maar enkele wand Bankirai schutting tussen mijn klompenhok en schuur gevels. De afmeting is slechts 5 meter afstand en 2 meter hoog. Uw voorstel als verder advies enzovoort zie ik graag tegemoet. Daarna een twee-deurs draaiende poort van 2.80 meter breed en 2.10 meter hoog met slot. De ruwe breedte is 3.15 meter tussen schuur gevel en paal van buurman zijn tuin afscheiding.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. De tuin is ongeveer 15 bij 6 meter en het gaat alleen om de achterkant (3 meter en er staat al een deur) en de rechterzijde van de tuin (links staat al een schutting). Het hoeft geen bijzondere schutting te zijn, het gaat vooral om de afscheiding met de buren en om niet te veel inkijk te hebben. Kunt u mij een schatting van kosten voor deze schutting geven?

Tuin aanleggen met gazon en groot terras

We hebben net de woning gekocht en willen graag onze tuin aanleggen met terras aan achtergevel ruim terras van 3,5 diep. Borders link en rechts, pad naar poort sierbestrating en gras links en rechts. Klimop planten rechterkant om de nu nog lelijke afscheiding weg te werken. Graag een offerte.

Tuin afscheiden met borderrol

Ik wil een border rol laten plaatsten langs mijn voortuin. Het is een afscheiding tussen de buren. Het gaat om een afstand van 4 meter.

Partners

Partners van Casius