Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom inclusief stronk verwijderen:

Boom inclusief stronk verwijderen

Betreft het verwijderen van een boom, inclusief stronk. Het is een naaldboom van ongeveer 9 meter hoog en staat in onze achtertuin. In de tuin is ruimte om de boom te laten vallen. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom inclusief stronk verwijderen uit heel Nederland:

Boom rooien

In de achtertuin een Acacia laten rooien. Het opruimen en kort zagen doen we zelf en de stronk mag blijven staan. Hij moet moet waarschijnlijk met klimwerk gerooid worden.

Boom plus stronk verwijderen

Wij willen graag de boom van de foto laten kappen en de stronk laten verwijderen. Het snoeiafval mag worden meegenomen, maar de stam en de dikke takken mogen blijven liggen. De omtrek van de boom is ongeveer 170 centimeter.

Boomstronk verwijderen

In een perk staat een boomstronk van ongeveer 15 cm hoog. Deze stronk dient volledig te worden verwijderd zodat er hierna een nieuwe boom geplaatst kan worden.

Grote boom omhalen en afvoeren

Er moet een heel grote, oude Eik worden verwijderd, met ook de stronk eruit. Ik weet niet hoe oud de eik is of hoe groot hij daadwerkelijk is. Er is moeilijk om er bij te komen. Wel kan er met een grote bestelbus gekomen worden maar een grote vrachtwagen lukt niet. Het hout moet ook worden meegenomen.

Boomstronk verwijderen in een kleine achtertuin

In mijn achtertuintje stond een oude hoge Conifeer van 32 jaar oud. De Woningstichting heeft mijn schutting verwijderd en de boom omgezaagd. De stronk moet ik er nu zelf uit laten halen. Ik zoek een bedrijf dat hier op korte termijn tijd voor heeft, omdat mijn tuin nu gemakkelijk toegankelijk is. Ik ontvang graag vooraf uw offerte. Ik stel een bezoekje op prijs.

Boom laten kappen

In mijn achtertuin staat een grote atlasceder. Wat kost het om deze boom te kappen, incl. Btw? Ik heb foto's bijgevoegd. De stronk mag blijven zitten.

Stronk verwijderen en boom snoeien

Ik wil graag een stronk verwijderd hebben en een andere boom gesnoeid hebben. De stronk is 50 cm doorsnede. De beuk is ongeveer 4 meter. Het hout hoeft niet afgevoerd te worden.

Boom kappen en andere boom snoeien

Graag ontvangen wij een offerte voor het kappen van een walnotenboom en het snoeien van een andere walnotenboom in onze achtertuin. Met betrekking tot het kappen van de boom: • Er is geen vergunning nodig • De stamomtrek op zijn dikste punt is maximaal 190 cm • Wij willen het bruikbare deel bewerkt hebben tot open haard hout • Al het overige mag worden afgevoerd • De stronk moet worden weggefreesd • Er is een achterom met een doorgang breder dan 90 cm Daarnaast staat er een 2e notenboom in de tuin die wat mag worden teruggesnoeid. Op de foto met twee bomen voor het achterhuis is dat de linker. Die zelfde boom staat op de foto met een blauw tuinhuisje. Ook hier mag het afval worden afgevoerd. Tot slot staat er in een halve cirkel een haag van 2,5 m om de te kappen boom heen. Die mag worden teruggesnoeid tot dezelfde hoogte als het lagere stukje haag wat daar aan vast zit. In de offerte graag apart zichtbaar maken de kosten rondom 1) het kappen van de boom, 2) het snoeien van de andere boom, 3) het snoeien van de haag. Ik wil dat de vakman het gesnoeide materiaal afvoert.

Grote es rooien en stobbe frezen

In onze tuin staat een Es van rond 6 meter hoog die niet gezond oogt. Wij willen hen laten rooien. De boom staat langs de weg en is goed bereikbaar. Een kapvergunning is niet nodig. We laten ook graag de stronk verwijderen.We hebben een voorkeur voor het uitvoeren van de klus in de herfstvakantie in oktober, zodat we dan ook snel verder kunnen met onze tuinplannen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Boomstronk uitfrezen in een voortuin

Ik wil graag dat een boomstronk in mijn voortuin wordt uitgefreesd. De boom is ongeveer 70 cm in doorsnede en heeft verschillende vertakkingen. De stronk is al tot 50 cm boven de grond afgezaagd. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius