Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom inclusief stronk verwijderen:

Boom inclusief stronk verwijderen

Betreft het verwijderen van een boom, inclusief stronk. Het is een naaldboom van ongeveer 9 meter hoog en staat in onze achtertuin. In de tuin is ruimte om de boom te laten vallen. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom inclusief stronk verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk verwijderen

Heer / mevrouw, Ik had achter in mijn tuin een grote boom staan. Echter zoals u op onderstaande foto ziet staat er nog een flinke boomstronk. De doorsnee van de gehele stronk is boven de grond is 30cm. Het gedeelte wat onder de grond zat is denk ik ongeveer 40 tot 50 cm doorsnee. Mijn achtertuin is bereikbaar via een achterom pad. De breedte van mijn schuttingdeur is ongeveer 100cm. Nu is mijn vraag of u de boomstronk verwijderd krijgt en wat hier de kosten van zijn. De bedoeling is dat er een nieuwe schutting komt en een speeltoestel komt opende plek van de bokmstronk Met vriendelijke groet, Remco Frijstein Ugchelen (Apeldoorn)

Boom rooien en stronk verwijderen

Het gaat om het rooien van een plataan die te dicht op de erfgrens staat. De boom is ongeveer 2.50 meter hoog met een stamomtrek van 73 cm. Hij staat in het grind en redelijk vrij.

Spar verwijderen

Verwijderen van een spar. Hoogte schat ik op circa 8 meter. Graag een offerte met en zonder het wegfrezen van de stronk. Spar en alles graag ook afvoeren. Tuin is goed toegankelijk. Boom staat aan de voorkant van een zijtuin.

Stronk van boom verwijderen

Ik wil een boom stronk verwijderen van een diameter van 40 cm. De stronk voer ik zelf af.

Grote ceder in voortuin kappen

De grote ceder in de voortuin kappen, stronk kan blijven zitten. In achtertuin medium esdoorn kappen inclusief boomstronk frezen. Graag ook de prijs voor alleen frezen stronk van esdoorn, want mogelijk kappen we die boom zelf. Het afvoeren mag de vakman doen.

Hoge conifeer kappen in kleine achtertuin

De boom staat in de achtertuin van mijn moeder. De boom staat er al meer dan 20 jr, tegen schutting aangegroeid. Schutting moet ook vervangen worden maar kan pas als de boom weg is. Conifer is ong 15 mtr hoog en is moeilijk bereikbaar vanuit de kleine achtertuin ( huis is tussenwoning in wijk met veel huizen. Telekraan wrschlk nodig om over het huis te gaan. Eventueel stronk dan ook verwijderen ivm wortels die bestrating omhoog hebben geduwd. Daarna wellicht opnieuw bestraten.

Plataan kappen

Een boom moet worden gekapt, inclusief de stronk weghalen, omdat het betegeld moet worden in plaats van de plaatsing van een serre. Eventueel kunnen wij van tevoren de takken verwijderen. De vakman mag het puin afvoeren onder een goede prijs tenzij de gemeente dit doet.

Stronken verwijderen

Graag wil ik 2 boomstronken uit mijn tuin laten verwijderen. Bomen heb ik zelf gekapt, alleen de stronk dus. Doorsnede is ongeveer 30 a 40 cm per boom. Het afvoeren doe ik zelf.

Houten raamwerk plaatsen als fundering voor tuinschuur

In de achtertuin willen wij een nieuwe tuinschuur plaatsen van circa 2 x 3 meter. Omdat er een stronk van een boom in de grond zit kan er geen betonnen fundering gestort worden. We willen graag een houten raamwerk laten plaatsen, zodat we zelf daarop de schuur kunnen plaatsen. De schuur wordt een standaard bouwpakket. Wat kost het maken en plaatsen van zo'n raamwerk. De grond ter plaatse is leeg en redelijk egaal. Op de foto de hoek waar de schuur moet komen.

Laurier verwijderen

Ik heb een Laurier boom op een volkstuinparkje tot een hoogte van 50 cm omgezaagd. Echter dient het laatste stuk te worden verwijderd. De diameter bovengronds is ongeveer 1.50 meter. De stronk is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius