Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom inclusief stronk verwijderen:

Boom inclusief stronk verwijderen

Betreft het verwijderen van een boom, inclusief stronk. Het is een naaldboom van ongeveer 9 meter hoog en staat in onze achtertuin. In de tuin is ruimte om de boom te laten vallen. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom inclusief stronk verwijderen uit heel Nederland:

Apenboom cq slangenden kappen

Ik heb in mijn voortuin een grote Apenboom/ Slangenden staan welke verwijderd moet worden. De boom is tussen 10-15 meter hoog. Het snoeiafval dient afgevoerd te worden. De stronk en wortels kunnen blijven zitten, stronk zo dichtmogelijk aan de grond afzagen. De boom is goed bereikbaar. Graag ontvang ik een passende vrijblijvende offerte.

Dode wilg kappen

Dode wilg kappen, die vol zit met klimop. Boom stronk mag 3 - 5 meter laten staan.

Boom rooien inclusief stronk

Ik wil graag een boom uit onze tuin laten verwijderen. Deze is ongeveer een meter of 15 hoog en de stam heeft een doorsnee van ongeveer 50 cm. We hebben een poortdeur en de vakman moet het puin niet afvoeren.

Boom kappen en stronk verwijderen

Ik zoek een partij die uit mijn achtertuin een boom kan kappen en verwijderen. De boom heeft een diameter van ongeveer 80 cm en is ongeveer een huis hoog. De achtertuin is te bereiken via de woning.

Boom in voortuin kappen

Wij willen een boom verwijderen uit onze voortuin. Het gaat om: - kappen - verwijderen stronk - afvoeren De boom is circa 8 meter hoog, doorsnede stam is circa 30-35 cm.

Kappen van een boom

De boom in onze achtertuin staat scheef en moet gekapt worden, stronk mag blijven staan. De boom staat naast het huis en is bereikbaar via poort of via het water. De stronk is zo'n 40 cm in omtrek. Optioneel is afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Boom rooien

Wij willen een boom laten rooien inclusief stronk, Het is een acacia, ongeveer 8 meter hoog en met een doorsnee van 72 cm. De tuin is goed bereikbaar, geen poort of ander obstakel. Graag uw offerte. De boom staat links van het midden van het huis.

Boomstronk verwijderen

Ik heb 1 boom stronk in de tuin.. deze moet verwijderd worden

Kappen van een boom

Ik zoek een partij die een berkenboom aan de zijkant van mijn woning kan kappen. Het afvoeren van het hout en verwijderen van de stronk kan ik zelf. De boom is goed bereikbaar.

Boom snoeien of kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het flink terugsnoeien van deze ceder in de voortuin. De hoogte van de boom zal ronde de 8 meter zijn. Tevens zou ik ook een offerte willen ontvangen voor een eventuele kap van deze boom en afvoeren tuinafval, imclusief en exclusief het wegfrezen van de stronk. Wat is jullie advies, kappen of snoeien? De takken kunnen vrij vallen in de voortuin. Wel dient er uiteraard rekening te worden gehouden met de buren, afdakje. Een aantal parkeerplaatsen kunnen indien nodig door ons worden geprobeerd vrij te houden. Het betreft een huurhuis op gemeente grond. Een vergunning is in de gemeente niet nodig. Zijn jullie verzekerd voor schade die mogelijk ontstaat tijdens kappen/snoeien?

Partners

Partners van Casius