Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting leveren en plaatsen:

Schutting leveren en plaatsen

Houten Schuttingen plaatsen en leveren. Dit over een lengte van +- 8 meter.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Stormschade schutting repareren

Door storm is mijn schutting aan beide kanten beschadigd. Werkzaamheden: verwijderen en afvoeren oude schutting. Het leveren en aanbrengen van 8 betonnen tussenpalen (antraciet). En 4 stuks betonnen eindpalen (antraciet). Het plaatsen van de palen in de grond. Het leveren en aanbrengen van 8 schuttingdelen uitgevoerd in schermtype Eindhovenplank. Waterpas monteren van de planken en vastschroeven aan L beslag. De schuttingsdelen afwerken met afdek lat.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag 'n nieuwe schutting laten plaatsen door jullie, inclusief de schutting met palen en onderdelen. De schutting is 16,2 meter lang en moet geheel uit hout bestaan (wel hardhouten palen er tussen). Ik wil graag 'n offerte waarin alle prijzen apart vermeld staan van de gehele schutting en arbeidskosten. Ook moet de oude schutting afgebroken worden en afgevoerd. Prijs van de schuttingdelen mogen tussen de 40 en 60 euro zijn. Ik hoor het graag van u. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail me gerust!

Schutting leveren en plaatsen

Door de storm van twee weken terug is een deel van onze schutting omgewaaid. We willen graag voor een stuk van 12,65 meter een complete nieuwe schutting laten leveren en plaatsen. Dit is inclusief poort van 110 cm. Gaat om een houten schutting. Oude schutting moet ook verwijderd worden en afgevoerd.

Tuinschutting met betonpalen leveren en plaatsen

Tuin schutting leveren en plaatsen. Totaal 16 meter, waarin hoek van 3 meter, inclusief een poort van 90 cm. Eventueel met voorwerk. Dit ligt aan de meerprijs.

Nieuwe schutting en poort leveren en plaatsen

Nieuwe schutting laten plaatsen. Totale lengte 6,50 meter. Poort 110 cm. Globale offerte, inclusief materiaal (standaard materiaal) leveren, plaatsing en oude schutting verwijderen. Locatie is goed bereikbaar.

Nieuwe schutting en poort leveren en plaatsen

In mijn Tuin wil Ik een nieuwe schutting laten plaatsen. In totaal zijn het 7 schuttingplaten van 1,80 bij 1,80 en een poort van 180 bij 100. Totale lengte 12,60 meter en 1 meter poort. Graag ontvang ik een globale offerte inclusief alle materiaal die nodig is inclusief plaatsing.

Plaatsen van een houten schutting

We willen graag een nieuwe schutting plaatsen. Het gaat om ongeveer drie keer tien meter. Ook willen we graag advies over welke houtsoort we het beste kunnen kiezen. Graag een complete offerte. Graag ook een composiet versie leveren en wat hiervan de voor- en nadelen zijn. De oude schutting graag afvoeren, wat zijn de (extra) kosten hiervoor? Ik woon in een hoekhuis, de tuin is goed bereikbaar.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik zou graag een nieuwe schutting willen laten plaatsen in mijn achtertuin. De huidige is helaas helemaal verwoest door de afgelopen storm. Het betreft een schutting van in totaal ca. 20 meter, dit is inclusief toegangsdeur van 90 cm. De vakman mag het materiaal leveren, ik ben opzoek naar een kwaliteit schutting die minimaal de komende 10 jaar mee gaat.

Schutting leveren en plaatsen

De klant wil 6 schermen laten plaatsen waarvan er 1 moet worden ingekort. Daarbij moeten er 8 palen worden geslagen om de schermen overeind te houden. De klant wil dat dat de vakman hem informeert over de materiaalkeuze. De klant prefereert schermen met een ronding aan de bovenkant. Het gaat om ongeveer 12 meter.

Schuttingen plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van aantal schuttingen. Het gaat om hout-beton schuttingen. Antraciet beton met redelijk standaard houten schermen er in. 2 schuttingen hebben een lengte van 10,8 meter en een van 12,95 meter. Dan is er nog een vierde schutting met een lengte van 8 meter (deze staat een paar straten verder). Alle schuttingen zijn zonder poort. Voor de montage zal alles bouwklaar liggen en alle schuttingen kunnen gemonteerd worden tussen 2 muren, van het huis af door de tuin naar de schuurmuur. Alle tuinen zijn bereikbaar via brandgang en dit met maximale lengte van 15 meter vanaf de straat. Ik zou graag een gespecificeerde offerte ontvangen voor alle schuttingen apart geteld en een offerte van alle schuttingen bij elkaar.

Partners

Partners van Casius