Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor houten schutting plaatsen:

Houten schutting plaatsen

Het plaatsen van een houten schutting van 7.5 meter met planken die dicht op elkaar zijn geplaatst, zonder inkijk. Met betonnen palen en een aan de onderkant grijs beton.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten schutting plaatsen uit heel Nederland:

Schutting van hout met beton plaatsen

Schutting van 11,80 meter. Betonnen onderplaat en betonnen platen. Kleur van beton bij voorkeur antraciet. Verder houten schuttingpanelen met bovenlat. We zien uw offertes en/of vragen graag per mail verschijnen. Bij voorbaat

Schutting plaatsen met onderplaat en paal van beton

Schutting van 11,80 meter. Betonnen onderplaat en betonnen platen. Kleur van beton bij voorkeur antraciet. Verder houten schuttingpanelen met bovenlat. Als voorbeeld noemen wij: %3A%2F%2Falexsysteembouw. Nl%2F&psig=AOvVaw33YJ0uJVjC6qrUiDVKtWsp&ust=Is er een optie en wat zouden de kosten zijn om de huidige schutting te laten verwijderen? We zien uw offertes en/of vragen graag per mail verschijnen. Bij voorbaat

Drie schuttingdelen plaatsen

Oude schutting verwijderd. Plaatsen van 3 nieuwe grenen houten schuttingdelen

Schutting achter tussenwoning plaatsen

Wij wonen in een tussenwoning waarvan we wel via de achterkant de tuin in kunnen via een pad. De achterkant van onze tuin willen we graag een goede degelijke houten schutting hebben met 1 deur die we goed kunnen afsluiten. Het moet een schutting zijn vn 2 meter hoog en een lengte van ongeveer 350cm. De schutting moet vlak zijn maar wel met betonnen palen er tussen om de stevigheid te kunnen garanderen. Naast dat het een mooie schutting moet zijn moet het ook niet te makkelijk zijn voor een eventuele ongenodigde gast om binnen te breken. We zien uw offerte graag tegemoet. Met vriendelijke groet,

Schutting plaatsen

, ik heb een schutting gekocht en die wil ik graag door jullie laten plaatsen. De ondergrond moet ook geprepareerd worden omdat er nog stenen liggen. Dus die moeten verwijderd worden. Ik ben zwanger dus ik kan zelf niet mee helpen met de klus. Het gaat om een schutting met houten palen.

Tuin afgraven, zand aanbrengen en schutting plaatsen

Uitgraven 15 centimeter en zand aanbrengen: Wij willen graag onze tuin laten uitgraven met een diepte van 15 centimeter met een oppervlakte van 60 vierkante meter. Ik wil ook de schutting (geïmpregneerd vuren met betonnen palen en de onderzijde) laten aanbrengen.

Tuinhek met stormschade herstellen

Onze schutting is tijdens een storm begin dit jaar wat uit het lood gaan staan. De schutting staat niet meer zo stevig en beweegt fors in de wind. We zijn bang dat alles zal afbreken bij weer een zware storm. Er zijn 13 houten palen die wij graag willen laten aanstorten met beton, zodat de hele schutting steviger komt te staan. We laten de klus hier graag even bekijken. We ontvangen graag uw advies en een offerte.

Schutting als balkonafscheiding plaatsen

Mijn balkon en dat van mijn buurman worden momenteel gescheiden door een metalen hek met ruime spijlen met een tussenruimte van ongeveer 10 cm tussen 2 spijlen. De huidige afscheiding is circa 2,5 meter lang en 1 meter hoog en dient te blijven staan. Over de huidige afscheiding heen, dient een houten schutting te worden geplaatst, bij voorkeur verankerd aan de muur.

Schutting verstevigen

Ik wil mijn bestaande schutting verstevigen met 2 houten palen 7x7 180 die ertussen geslagen moeten worden. Ook wil ik een extra onderplank bevestigen 14x300. Ook zou ik graag een aparte prijs willen van 1cup bestratingszand. De materialen wil ik graag door jullie geleverd krijgen bij aanvang van de klus. Wat kost mij dit totaal?

Schutting laten plaatsen in de tuin

Graag ontvang ik een indicatie voor het laten plaatsen van een houten schutting met houten palen. De lengte is ongeveer 10 meter en de hoogte 1.80 meter. Er is op dit moment geen erfafscheiding aanwezig.

Partners

Partners van Casius