Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor houten schutting plaatsen:

Houten schutting plaatsen

Het plaatsen van een houten schutting van 7.5 meter met planken die dicht op elkaar zijn geplaatst, zonder inkijk. Met betonnen palen en een aan de onderkant grijs beton.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten schutting plaatsen uit heel Nederland:

Houten tuinschutting plaatsen

Er moet een houten tuin schutting geplaatst worden. Bestaande uit 5 houten schermen en 5 hardhouten palen. Alles is aanwezig op genoemd adres. Er moet wel 1 schutting scherm op maat gezaagd worden. Geen voorwerk nodig. Achtertuin is makkelijk toegankelijk.

Tuin betegelen en hekwerk plaatsen

Onze tuin is 100 m2 waar nu tegels en en gras ligt. Dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna moet de tuin worden opgehoogd en geëgaliseerd. De gehele tuin wil ik dan laten tegelen. Verder dient er aan 1 zijde 6 houten schuttingsdelen met houten palen geplaatst te worden. De oude schutting zal ik zelf verwijderen. De tuin heeft geen achterom, de materialen dienen via de woning aangeleverd te worden.

Houten schutting en poort vervangen

Graag ontvang ik van u op korte termijn een All In prijs (totale kosten plaatsen schutting, eventuele voorrijkosten en BTW en afvoeren afval). Onze tuinschermen (totaal ongeveer 12 m lang) van 180 x 180 hebben stormschade. Graag ontvang ik op korte termijn een vrijblijvende offerte van de kosten van vervanging van houten schutting incl poort

Plaatsen houten schutting

Plaatsen van een houten schutting, in totaal circa 12 meter. (6 schermen Jumbo 180 x 180 cm) palen en houten poort jumbo 180 x 90 cm, inclusief afhangen en plaatsen hang- en sluitwerk.

Toogschutting Jumbo plaatsen

Er dient ongeveer 23 meter aan schutting geplaatst te worden, inclusief 2 poortdeuren. Hiervoor willen wij gebruik maken van de Jumbo toog van 1.80 bij 1.80 meter, inclusief houten palen. De oude schutting verwijderen wij zelf de de tuin is goed bereikbaar.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

In onze tuin dient de heg te worden verwijderd en afgevoerd en houten schuttingsdelen en palen geplaatst, inclusief een poort. De tuin is 14 meter lang en 4,5 meter breed en de schuttingen dienen aan 1 lange zijde en 1 korte zijde te komen dus in totaal ongeveer 18,5 meter. De achtertuin is goed bereikbaar.

Boomstronken verwijderen en boom snoeien

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die 2 boomstronken kan verwijderen. 1 in de voortuin, deze staat vrij, met een grote diameter van ongeveer 80 cm en in de achtertuin is ongeveer 40 cm. Deze staat ongeveer 1 meter van de schutting verwijderd. Daarnaast hebben we een grote boom die gesnoeid moet worden. Ik hoor graag wat de kosten hier voor zijn. De achtertuin is alleen te bereiken door een poort van zo’n 90 cm.

Schade aan schutting repareren

Door de voorjaarsstorm is de schutting gedeeltelijk omgewaaid en beschadigd, waarbij de palen gebroken zijn. Het betreft een houten schutting. Tevens dient de poortdeur gecontroleerd te worden. Graag ontvang ik een offerte voor de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren. Het zijn twee schuttingdelen van 180 bij 180 cm.

Grenen of Douglas houten schutting plaatsen

In de tuin moet een schutting worden geplaatst van 8,50 meter bestaande uit 21-planks grenen of douglas houten schuttingdelen en -palen. In de offerte verwacht ik dat alle kosten worden meegenomen: zowel het plaatsen van de schutting, levering van de materialen en materiaalkosten als ook het afvoeren van afval en restproducten.

Voor- en achtertuin aan laten leggen

Achtertuin 25 m2: afgraven+ keramische tegels afleggen van VT-wonen Duostone (60 cm bij 60 cm, 4 cm dik). De achtertuin willen we volledig betegelen. Daarnaast willen we de mogelijkheden voor de schutting bespreken, klimop of iets passend. Voortuin 36 m2: afgraven, parkeerplek maken + deels beplanten en deels betegelen met normale tegels. Graag een complete offerte inclusief materialen, manuren en dergelijke.

Partners

Partners van Casius