Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor houten schutting plaatsen:

Houten schutting plaatsen

Het plaatsen van een houten schutting van 7.5 meter met planken die dicht op elkaar zijn geplaatst, zonder inkijk. Met betonnen palen en een aan de onderkant grijs beton.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten schutting plaatsen uit heel Nederland:

Tuinmuur metselen

Momenteel hebben we een tuinmuur met de buren, die trapsgewijs af loopt. Graag zouden we de huidige muur willen slopen en hier een nieuwe gemetselde muur willen zetten die overal 2 meter hoog is. Een gedeelte is halfsteens (2,7 meter), enkelsteens (12,2 meter) en een gedeelte staat nog niets, ook geen fundering (1 meter). De huidige poeren zitten op ongeveer h.o.h. ongeveer 2,25 meter. We willen de huidige muur zelf slopen, zodat er op de bestaande fundering een nieuwe muur gemetseld kan worden. Graag zouden we 2 offerte's willen ontvangen voor het uitvoeren van het metselwerk. - materialen in eerste instantie bij de prijs inbegrepen, maar uitgesplitst dat we de bakstenen nog zelf kunnen bestellen. - Beide offertes met een stukje fundering wanneer dit nodig is. Offerte 1 geheel metselwerk, offerte 2 poeren 2 meter hoog, metselwerk tot ongeveer 0,5 - 0,75 meter waarna houten schutting.

Houten schutting plaatsen met betonnen onderdelen

Wij willen een schutting laten plaatsen. We willen houten schuttingdelen maar om rotten te voorkomen graag betonnen palen en betonnen onderkanten. De tuin is 10 meter lang en dan moet het hoekje om nog 2 meter schutting geplaatst worden. Op de lange zijde willen we ook een deur. Graag willen wij een offerte van de plaatsing ervan. De oude schutting verwijder ik zelf.

Schutting met betonnen palen installeren

Ik wil graag een prijsopgave voor het plaatsen van een schutting ter grootte van 8.90 meter. We willen houten schuttingen met betonnen palen en betonnen onderranden.

Hekwerk en schutting van gaas met stenen erin vervangen

We would like to change our current fences into wooden ones (or add wooden ones with them). We want to have a fence along the front side and the right side. Only these two sides. In total 11.9 meters. 1.06 neter door needs to be used again. We would like to leave the garden door as it is now. We are not sure if we can or should keep the current metal wire that is along the street. Maybe you can advice us on that. We would like to hear your opinion on this and also your offer. I attached a drawing on the back yard, with the size of the walls and a photo of it. Thank you very much! Hekwerk en schutting van gaas met stenen erin vervangen door houten schutting. In totaal is het 11.9 meter.

Schutting vervangen

Ik wil een oude houten schutting laten verwijderen en afvoeren en er daarna een nieuwe schutting laten plaatsen. Het gaat om een rechte schutting van 855 cm tussen 2 muren. We hebben bij Gamma 6 palen en 5 tuinschermen van 180 x 180 cm gekocht en die worden hier volgende week bezorgd. We ontvangen graag uw offerte voor de werkzaamheden.

Schutting plaatsen en oude heg verwijderen

1. Verwijderen oude heg/schutting is van beukenhaagjes (32 meter) en daartussen kleine ronde houten paaltjes (60 hoog? ) met gaas. 2 plaatsen eenvoudige schutting, tussen betonpalen en op betonbandje (32 meter) 3. Plaatsen van 2 poortdeuren van 1,20 meter breed. De hoogte van de schutting is 1.80 of 2 meter. Materialen in overleg.

Tuin opnieuw tegelen en schutting plaatsen

De achtertuin van ongeveer 20 m2 moet worden geëgaliseerd en dan opnieuw betegeld. Er zal ook een houten schutting van 1.80 meter geplaatst moeten worden. De voortuin is 4.80 bij 2.20 meter. Hier zal er betegeld moeten worden en een laag hekje of sierhek geplaatst. Daar ontvang ik graag advies over.

Schutting met poort vervangen

Ik wil mijn huidige schutting met poortdeur laten verwijderen. Daarna wil ik er houten palen, 1 poort en 4 schuttingdelen van 180 x 180 cm laten plaatsen. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de werkzaamheden.

Klus in de tuin

Ik zoek iemand die een (halve) schutting met een poort kan plaatsen aan de achterkant van mijn tuin. Het moet geplaatst worden tussen een (houten) schuurtje en de schutting van de tuin van de buren. Ik heb het materiaal (2dehands).

Schuttingdelen met betonpalen plaatsen

Leveren en plaatsen van circa 10 meter schutting (1.50 meter hoog). Geen hoeken. Betonnen palen, betonnen onderzijde en houten delen tot gewenste hoogte. Het gaat om een zijschutting waar aan de rand een strook van 50 cm onbegroeid is.

Partners

Partners van Casius