Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor nieuwe graszoden grasmat leggen:

Nieuwe graszoden grasmat leggen

50 m2 tuin waar graszoden in gelegd moeten worden. Tuin is al gelegaliseerd (met trilplaat). Tuin ligt op noorden. Vrij weinig zon, enkel in hoogzomer is er veel zon in de tuin.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe graszoden grasmat leggen uit heel Nederland:

Graszoden verwijderen

Ik wil graag een deel van de grasmat laten verwijderen om borders te maken. Het gaat om ongeveer 100 m2. Liefst machinaal met een goede graszodensnijder. We kunnen de graszoden zelf verwijderen en oprollen en ze hoeven niet afgevoerd te worden.

Gazon verwijderen en nieuwe graszoden aanleggen

Mijn bestaande grasmat dient te worden vervangen. Het betreft een oppervlakte van 3,60 x 8,20 m. De grasmat moeten worden afgevoerd en de nieuwe dient te worden aangebracht. Ik twijfel nog tussen het aanleggen van natuurlijk gras of kunstgras, waarbij ik weet dat dat laatste aanzienlijk duurder is. Graag zou ik daarom dan ook een vergelijking van de twee mogelijkheden ontvangen. Er dient aan een lange zijde (8,20 m) een opsluitband te worden aangebracht. Kan een simpele van beton zijn.

Graszoden laten leggen

Bestaande gazon is sterk vermost en moet vernieuwd worden. Eerst 1000 m2 oude grasmat verwijderen en afvoeren. Zwarte ondergrond frezen, ruim kalken en mengen. Egaliseren en 2 cm teelaarde opbrengen en spreiden (is aanwezig). Walsen en uitvlakken. Graszoden leggen en bemesten. Walsen, afwerken en vegen. Gazon is vlak, deels schaduwrijk, obstakelvrij en goed toegankelijk van 4 kanten. Doorrij breedte >3.3 meter. Geen eilanden in het gras, wel 8 pop-up sproeiers. Tijdschema: voor 4 september gereed. Wat is uw beste prijs? Wanneer kan eventueel begonnen worden?

Grasmat vervangen

Ik wil een bestaande grasmat van ongeveer 250 m² laten vervangen. Het oude gras moet worden verwijderd en daarna wil ik de ondergrond ongeveer 15 cm laten ophogen met goede aarde. Hierop wil ik nieuwe graszoden laten leggen. Ik ontvang graag uw offerte.

Grasmat door nieuwe graszoden vervangen

Ik wil mijn gras wat veel onkruid en plekken zonder gras heeft op dit moment, laten vervangen/vernieuwen. Oude gras afvoeren en grond bewerken, bemesten, aanvullen et cetera, er kunnen wortels van bomen inzitten. Ik heb een paar bomen die schaduw geven op het gras, dus nieuwe gras moet daar tegen kunnen. Het is geen recht stuk gras, loopt in bocht aan de zijkanten, totaal ongeveer 100 m2. Ook is het niet helemaal vlak, loopt beetje omhoog en weer naar beneden, minimaal maar zo loopt de grond nu eenmaal. Ik wil ook graag een stuk laten bestraten. In het gras hebben we een klein zitje gecreëerd, maar het gras hieronder is nu dood, ik zou hiervoor een klein stukje laten bestraten (zodat er 4 stoelen en een tafel op kan staan). Eventueel foto op verzoek.

Tuin egaliseren, terras aanleggen, gras aanleggen

Graag wensen wij een offerte te ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - egaliseren en aanleggen terras, ongeveer 27 m2 met 60 x 60 cm tegels - aanleg graszoden, ongeveer 80 m2 - plaatsen opsluit banden rondom terras en graszoden De oude tegels en graszoden zijn reeds verwijderd. De verwijderde grasmat was volledig overgroeid met onkruid. Wellicht dienen er nieuwe antiworteldoeken geplaatst te worden. Graag wens ik mee te werken waar mogelijk. Ik hoor graag een indicatie van de kosten en termijn waarop dit kan worden uitgevoerd.

Graszoden laten leggen

Graag wil ik een nieuwe grasmat laten leggen. De afmetingen zijn circa 3 meter bij 6 meter. Ik wil graag weten hoeveel dit gaat kosten. Kunt u komen kijken en hiervoor een offerte uitbrengen?

Grasmat door nieuwe graszoden vervangen

Ik wil mijn oude grasmat laten vervangen door nieuwe graszoden. Het gaat om een rechthoek van 9,50 x 7 meter. Ik ontvang graag uw offerte met daarin ook de kosten voor het verwijderen en afvoeren van het oude gras, egaliseren van de ondergrond en de levering van de graszoden.

Gras vervangen in de tuin

Graag willen wij de slechte grasmat in onze achtertuin laten vervangen door nieuw graszoden. Het gaat om het verwijderen van het oude gras en het leveren en leggen van ongeveer ongeveer 200 m2 nieuwe graszoden. Ondergrond is zwart grond. Toegang tot onze achtertuin door een deur van 75 cm breed. Het totaal aantal m2 kan nog hoger worden als de achterbuurman ook mee gaat doen. Eventueel hetzelfde voor de tuin van de buren.

Grasmat in de achtertuin laten vervangen

Wij hebben bij onze woning een tuin van ongeveer 300 m² met een oud gazon waar veel mos tussen het gras zit. We willen dit laten vervangen door graszoden. Er kan een kleine kraan door de poort. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius