Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Rotterdam of directe omgeving.

10092 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Rotterdam:

Ophogen tuin

Tuin middels opspuiten met tuinzand ophogen met 40 cm. Gaat om ongeveer 25 m3.

Schutting plus poort vervangen

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn oude schutting, lengte 3 meter, plus poort kan vervangen. De oude schutting dient verwijderd en afgevoerd te worden. De nieuwe schutting dient een hardhouten schutting te zijn met stenen onderkant.

Klimop snoeien

Heeft u misschien tijd om onze klimop te snoeien? Bovenkant korter maken en wat uitdunnen We laten dit elk jaar doen maar onze hovenier gaat nu met pensioen. Ik stuur u alvast wat foto’s Veel dank alvast.

Tuin ophogen en betegelen

Ik heb een vissector huis gekregen van de woningbouw! De tuin is gezakt en we moeten de tuin ophogen zodat we de tegels kunnen leggen. Het gaat om 130 m2. De tegels hebben we zelf. Graag lees ik van u terug, hoeveel het ons gaat kosten.

Vervanging bestaande schutting

In Rotterdam, betreft een huurwoning met tuin waarvan de achter schutting op heel matige staat verkeerd. Minimaal 14 jaar oud. Kosten voor rekening van huurder. We overwegen om de schutting te vervangen. Het moet, vanwege het feit dat het een huurwoning betreft, op een heel eenvoudige wijze. Maar wel met een houten schutting ter bemoeilijking van inbraak. Zie bijgevoegde pdf tekening voor maatvoering en bijgevoegde jpg voor overzicht. Detailafbeeldingen beschikbaar.

Boom rooien

Boom rooien en stam kan grotendeels blijven staan.

Tuin egaliseren en opnieuw bestraten

De achtertuin dient iets opgehoogd te worden. Daarna dient de bestrating terug gelegd te worden. De oppervlakte is 40 m2.

Achtertuin bestraten

Ik wil mijn achtertuin bestraten met het leggen van ca 23 m2 tegels (keramiek op beton) (60 x 60 x 4 cm). Zie ook bijlage. In overleg eventueel leveren van de tegels die ik heb uitgezocht.

Schutting vervangen

Ik wil een schutting laten plaatsen tussen 2 woningen in. Lengte is ongeveer 4 meter. Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude, plaatsen van 3 hardhouten palen en monteren van 2,5 schuttingsschermen. Haken en ogen bespreken bij opname.

Schutting vervangen

Schutting + tuindeur vervangen incl. hang en sluitwerk in onze achtertuin. 1,5 deel breed + breedte van tuindeur + 2 deurpalen. Oude schutting moet afgevoerd worden. Ontvang graag offertes incl. het leveren van schutting en exclusief.

Tuin ophogen

Ik wil mijn tuin laten ophogen met een halve meter. De tuin is 80 m2 en eventueel mag de tuin verder aangelegd worden dmv tuinbakken en een vlonder.

Bomen kappen en afvoeren

Ik wil 2 eikenbomen op een tuincomplex kappen en afvoeren. Graag wil ik een offerte voor deze klus zodat ik dit aan de vereniging kan geven. De bomen zijn 50 cm diameter en ongeveer 10-20 meter hoog.

Tuin afgraven en afvoeren

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen en afvoeren van stenen, grond en een beetje groen. De tuin van 45 m2 is bereikbaar via een brandgang van 13 meter lang. Het zal gaan om ongeveer 25 m2 stenen 7 duimers en 6 a 7 kub grond. Hierna zal er 45 m2 bestraat moeten worden met 60 bij 60 cm tegels.

Tuin herbestraten incl ophoging

Terras en rest van verharde achtertuin ophogen (incl worteldoek aanbrengen). Bestrating is vooral grote tegels (40x60) en grote cirkels met grote tegels. Totaal ca 75 m2.

Tuin egaliseren, bestraten en graszoden leggen

Ik heb een tuinhuis. Binnen is nu eindelijk af zo goed als, maar nu me tuin nog. Ik heb al een pondje alhoewel ik niet weet hoe ik dat moet reinigen voordat er visjes in kunnen, de helft van me tuin wil ik graag egaliseren en een heel klein stukje bestrating ( looppad, en entree bij me huis ) . De rest ga ik al zelf doen omdat het een basketbal veldje wordt. Als u foto's nodig heeft hoor ik het wel, dan maak ik het meteen.

Composiet schutting met deur

Ik wil graag een composiet schutting + deur laten plaatsen. Het moet 10 meter lang en 6 meter breed worden. Ik hoor graag wat de prijzen hiervoor zijn.

Tuin afgraven en ophogen

Ik ben op zoek naar een hovenier die op kortere termijn ruimte heeft voor een opdracht voor het afgraven en weer ophogen van een tuin van ongeveer 160 m2. Ik hoor graag of u in de gelegenheid bent en indien dat het geval is zou ik graag een offerte ontvangen.

Verwijderen grote boom

In onze achtertuin staan een boom van ongeveer 15 meter die nogal scheef is gegroeid en hij neemt veel zonlicht weg. Rooien is een optie. Ik bewaar het hout voor onze open haard. De takken moet wel afgevoerd worden. De toegang naar de boom met hulpmiddelen is geen probleem.

Bestrating tuin

Ik wil graag een offerte van u over bestrating , aanleggen van klinkers over een oppervlakte van 100m2 in onze tuin. En een datum om eventueel te kunnen beginnen. Ik zorg voor de benodigde materialen.

Tuin opnieuw aanleggen en ontwerp maken

Ik heb een nieuwe woning gekocht en wil graag de tuin opnieuw laten aanleggen, een moderne tuin. De tuin ligt aan een soort sloot en heeft een oppervlakte van ongeveer 100m2. Wij willen graag de tuin op 1 hoogte met een verlaging naar het water dat je daar ook met een paar stoelen kan zitten. Verder willen wij keramische tuintegels (bijvoorbeeld van Hornbach kan ook). Er hoeft geen schutting te worden geplaatst. Ten slotte willen wij een kleine overkapping. Graag ontvang ik van een offerte. Zie ook de bijgevoegde foto, het betreft de achtertuin van perceel 4553.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen en ik zou daarom graag willen weten wat hier de kosten van zijn.

Tuin aanleggen nieuwbouw woning

Ik wil een volledige tuin aan laten leggen bij mijn nieuwbouw woning. Ik wil 2 terrassen aanleggen, een oprit, gras zaaien, een schutting plaatsen en een hek voor de voortuin met een looppoort. Oprit materiaal in overleg.. Ik zit te denken aan betonnen tegels. De achtertuin zelf is 350 m2, en de voortuin is 180 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Tuinpoort repareren

Ik wil de houten tuinpoort, die vanwege de storm kapotgegaan is, zo spoed mogelijk laten repareren. De linkere deur (115 cm) is helemaal kapot (zie de foto) en moet vervangen worden. De rechtere deur (115 cm) is nog bruikbaar behalve de slot. Ik ontvang graag een offerte.

Tuin ophogen en bestraten

Het gaat op dit moment om maximaal ongeveer 50 m2 tuin ik vraag mij af wat het ophogen met 30 cm ophoogzand kost. Daarnaast ben ik ook benieuwd wat het bestraten kost met de bestaande terrastegels die er al uit zijn. Het gaat om puur het ophogen met zand, er hoeft verder geen beplanting of zo verwijderd te worden

Tuin afgraven, afvoeren en zand

Wij willen met het hele blok onze nieuwbouwtuinen laten afgraven, afvoeren en ophogen met zand. Kun je een mooie prijs maken? De tuinen zijn ongeveer 7 tot 9 meter diep en 5,4 meter breed.