Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Rotterdam of directe omgeving.

10164 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Rotterdam:

Riet verwijderen

Graag laat ik het riet verwijderen uit de sloot. In de sloot moet het riet verwijderd worden inclusief het grootste gedeelte van de wortels. Het gaat om ongeveer 150 meter slootkant waar ongeveer 2 meter riet staan. De sloot zelf is ongeveer 2 meter breed en goed begaanbaar voor een kraan. Sloot ligt tussen panden in. Graag het riet afvoeren. Er is makkelijk bij de sloot te komen, het is op een industrie terrein. Tussen de gebouwen zit de sloot, daar kan langs gereden worden.

Herstraten voortuin van ongeveer 10 m2

Graag laat ik mijn voortuin (10 m2) herstraten met grote tegels. Ik haal zelf de huidige tegels weg, deze hoeven ook niet afgevoerd te worden. Er moet wel opgehoogd worden en het zand laat ik graag door de vakman verzorgen. Het hangt van de prijs af of ik zelf de tegels regel.

Ophogen voor- en achtertuin

Graag laat ik mijn tuin van 360 m2 circa 70 cm ophogen. Achter 19x11m. Voor 11x11m. Mijn tuin loopt met regen vol water, graag zo creëren dat het water afloopt. Wat mij betreft kan de vakman direct zand storten en egaliseren, maar misschien zijn er nog wortels die verwijderd moeten worden, omdat ze anders weer groeien, dit wil ik graag door de vakman laten beoordelen. Ik heb tegels liggen en eventueel zou er bestraat kunnen worden.

Populier verwijderen

Wij hebben een grote populier in de tuin staan van ongeveer 9 meter hoog, de stam circa 1,2m) die zouden we graag laten verwijderen waarbij het hout afgevoerd moet worden. Voor deze klus is een kraan nodig. De locatie is goed te bereiken, via een fietspad. Vergunning is niet nodig. Kunt u een prijsopgave maken voor zowel het kappen en afvoeren als het volledig laten rooien?

Voortuin afgraven, boomstronken verwijderen en nieuwe grond aanbrengen

Ik wil de voortuin laten afgraven, de boomstronken verwijderen en nieuwe grond aanbrengen. Er is makkelijk bij de stronken te komen. Er moet ongeveer 10-15 cm worden afgegraven vanwege de wortels. Er moeten ook een aantal tegels verwijdert worden. De tuin is ongeveer 8 x 3 meter. Alles mag afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin frezen en ophogen

Graag ontvang ik een offerte voor het frezen en ophogen van een stuk grond. Het gaat om 80 m2 en het moet met 10 cm opgehoogd worden. Ik heb zelf al zand.

Tuin onderhoud

Graag willen wij onze tuin laten onderhouden. * Coniferen heg snoeien * Onkruid trekken in 6 grote plantenbakken en grind. * Plus planten snoeien in de 6 plantenbakken : lavendel , hortensia’s ,vijgenboom en 1 grote ronde en rondom fontein. * Afmetingen 12 meter breed en 20 meter lang

Terras laten aanleggen met houten vlonders

Wij willen onze tuin opnieuw bestraten, liefst met een terras (16 m2) van houten of kunststof delen (4 x 4 meter) De rest van de tuin (24 m2) zal herbestrating nodig hebben omdat wortels van een boom de huidige tegels omhoog drukken.

Achtertuin afgraven, afvoeren, zand storten en bestraten

Ik wil de achtertuin van een nieuwbouwwoning met een oppervlakte van 36 m2 laten afgraven, zand storten en bestraten. De standaard tegels van 50 x 50 cm mag de vakman ook aanleveren. Achtertuin via achterpad bereikbaar. Werken met een kleine graafmachine is net mogelijk. Een gedeelte van de schutting kan weggehaald worden.

Tuin gedeeltelijk ophogen, kappen boom en snoeiwerk

Graag offerte voor kappen van een boom , gedeeltelijk ophogen tuin (gras en 2 borders), snoeien van laurier etc. - De boom waar het over gaat is volgens mij een iep en is 8 meter hoog. Ik denk dat de boom ziek is, en dat is de reden dat ik hem wil laten kappen. Als hij niet ziek is, dan mag hij blijven staan. - Het stuk wat opgehoogd moet worden (gras) is bij elkaar 40 m2, en daarnaast heb ik een aantal borders die opgehoogd moeten worden en dit is bij elkaar +- 15 m2. Alles moet met 10 cm opgehoogd worden.

Tuin egaliseren en ophogen met zand

Wij zoeken iemand die onze tuin wilt egaliseren. Alle gras en struiken zijn weggehaald, al het zand ligt aan de achterkant in de tuin nou moet de tuin alleen geëgaliseerd worden. Het stuk dat gedaan moet worden is 13 meter x 5,50 meter. Het zand zou met kruiwagens de tuin ingebracht moeten worden. We hebben 5 kuub zand, momenteel ligt het gras omgespit in de tuin, omdat we niet weten of het zand genoeg is. Mocht het gras weg moeten, zou dit ook gedaan moeten worden.

Tuin beplanting en onkruid volledig weghalen zodat terras overblijft

Tuin boompjes weg halen en al het onkruid. Zie de foto, ik denk dat het ongeveer 3 m2 is.

Tuin leeghalen en nieuwe tegels en schutting plaatsen

Wij hebben een tuin van 4 meter breed en 6 meter lang. We willen de tuin graag laten leeghalen, ophogen en nieuwe tegels en schuttingen ervoor terug hebben. Tegels en schuttingen kunnen we zelf kopen.

Boomstronk verwijderen

Graag een prijsopgave voor het verwijderen van een boomstronk. Deze heeft een omvang van circa 20 cm.

Tuin opgraven en zand leggen

Ik heb een nieuwe bouwwoning en ik wil graag mijn tuin opgraven en nieuwe zand opleggen. Graag wilt u een offerte maken voor: Tuin zijn gemedeld (8.70m,10.70m legnte) en breed 4.80m Er zijn meerdere buren die dat willen doen als u een goede prijs maakt. Ik hoor het zo snel mogelijk van u, want 27 augustus wordt de schutting geplaatst en misschien wordt e werkzaamheden nog lastige voor jullie.

Tuin leeghalen en bestrating met borders realiseren

KLEINE STADSTUIN (5X5) Bestaande tuin leeghalen (schutting / tuinhuisje / bestrating). Nieuwe schuttingen plaatsen, bestrating of kunstgras, borders met groen. LET OP: we hebben geen achterom dus alles moet door het huis.

Voortuin uitgraven afvoeren en opvullen met zand

Graag wil ik mijn voortuin 20 cm laten uitgraven, de grond afvoeren en zand aanvullen. Eventueel ook betegelen. De stenen zijn 60 x 60 centimeter. Graag offerte met en zonder tegelen. De tuin is 1.2 x 5.4 meter.

Tuin afgraven egaliseren en opnieuw betegelen

Onze tuin ongeveer 40 m2 heb ik stenen weggehaald. Hier moet boomstam plus oude grond weggehaald worden + afgevoerd. Zand er in leggen om opnieuw te worden betegeld met keramische tegels van 2 cm.

Boom rooien

Graag wil ik u vragen of u een offerte zou willen uitbrengen voor het verwijderen van een grote boom (omtrek stam ca 164 cm). Het betreft de boom aan de achterzijde, aan de achterzijde van (hoge) woningen, zonder achterom. Wij hebben bij onze buren een boom klein gemaakt zien worden en worden afgevoerd door het huis. Wij hopen dat dat in dit geval ook mogelijk is.

Tuin leeghalen en opnieuw aanleggen

Onze tuin graag leeghalen +-70 m2 bestrating rondom borders leeghalen met grote struiken +-30 meter Opnieuw bestraten +-120 m2 en 30 meter houtbeton schutting plaatsen.

Een composieten schutting leveren en laten plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. Het gaat om het verwijderen van de bestaande schutting. Daarna moet er 15 composieten schutting delen van 180 bij 180 cm geleverd en geplaatst worden. Dit zie ik graag met metalen palen. Daarnaast moeten er ook 2 tuindeuren geleverd en geplaatst worden.

Grote boom kappen

Ik wil graag een Conifeer van 14 meter in de stadstuin laten kappen, stam mag op 1.10 meter blijven staan. De vakman mag de boom ook afvoeren, het is wel moeilijk bereikbaar.

Zand afgraven en ophogen met bemeste tuinaarde

In onze tuin moet in totaal ongeveer 40 m2 30 cm zand afgegraven worden, zowel voor als achter het huis, en opgevuld worden met bemeste tuinaarde. Op 1 plek moet er iets dieper (50 cm) worden uitgegraven (ongeveer 1 m2) vanwege het planten van een boom. We wonen in een buitenwijk van Rotterdam, de tuin is via een achterom te bereiken.

Boom weghalen

Ik wil een boom + de wortels en een paar coniferen weghalen. Ik weet niet hoe hoog de boom is. Ongeveer 4 etages hoog, denk ik. Ik hoor graag van u.

Dennenboom kappen

Dennenboom ongeveer 15 meter hoog 185 cm omtrek kappen en wortels weghalen. Goed bereikbaar ook afvoeren