Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Rotterdam of directe omgeving.

10135 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Rotterdam:

Terras betegelen

Wij zijn op zoek naar hulp bij het opnieuw betegelen van ons terras (25m2) in de achtertuin. We hebben al een ondergrond van zand aangebracht en tegels (60x60x4.7) en opsluitbanden zijn aanwezig. Maar de tegels zijn zwaar en mijn vriend kan het werk niet in zijn uppie. We horen graag wie er op korte termijn beschikbaar zouden zijn voor deze klus in Rotterdam Oost.

Ophogen en egaliseren van de achtertuin

Ik wil mijn achtertuin laten ophogen en egaliseren zodat er kunstgras en tuintegels gelegd kunnen worden. Het is ongeveer 75 vierkante meter.

Beschoeiing vervangen

De bestaande beschoeiing is verrot en verzakt en wij willen deze laten vervangen. De breedte van de tuin is 11 meter. De sloot is ongeveer 2 meter breed met 1 meter diep water. Achter de sloot loopt een fietspad. Met een beetje snoeiwerk is de beschoeiing zowel vanaf het fietspad (met iets meer dan 2 meter lange platen) als vanuit de tuin bereikbaar. Wij ontvangen graag vrijblijvend offerte(s).

Tuin leeg en egaliseren

Onze voortuin moet leeggehaald worden en daarna geëgaliseerd worden en voorzien van split. Er staan ook 2 bomen van 6 meter die verwijderd moeten worden. De tuin is in een L vorm 15 x 6 x 12 meter. Graag een offerte.

Schutting repareren na schade door scheefgegroeide boom

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren van een houten schutting en enkele palen die schade heeft opgelopen door een scheefgegroeide boom. Het gaat hierbij om circa 4 meter schutting. Zodra de boom door de woningcorporatie is verwijderd kan men aan de slag. De tuin is tevens alleen bereikbaar door de woning.

Omgevallen goudenregenboom opruimen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een omgevallen goudenregenboom kan opruimen. Deze is omgewaaid tijdens de storm. Eventueel plaatsen van een nieuwe boom, dit in overleg.

Vlonderplanken leggen op balkon

Voor een balkon/dakterras gaan wij de Elephant vlonderplanken (inclusief regels onder de vlonderplanken en regels als kantafwerking) bij Praxis bestellen. Het is een balkon van 15 m2. Wij zijn op zoek naar een iemand die dat voor ons kan leggen. In de bijlage is een plattegrond opgenomen van het balkon/dakterras waar het om gaat. Deze klus moet precies op dinsdag 2 juli worden uitgevoerd. Graag ontvangen wij enkele offertes.

Tuin renovatie

Ophogen achtertuin. Terras ophogen [tegels weer gebruiken], vlonder en trapje van huis naar tuin, overkapping maken en nieuw gras. Vlonder en trapterrastuin, ophogen gras 9. 00/5,50. Overkapping afmetingen bij benadering! Eigenlijk willen we een vakkundig oog op bezoek. Het stuk wat betegeld moet worden is 50 m2.

Dode boom plus stronk verwijderen

Ik wil een dode Conifeer uit mijn tuin laten verwijderen. Hij is 4 meter hoog.

Riet verwijderen met wortels voorkant slootkant

Graag wil aan de voorzijde van de tuin het riet aan de slootkant inclusief wortels laten verwijderen. De strook is ongeveer 15 meter lang en 2 meter breed.

Berk kappen in tuin

Vlak achter het huis staat een grote berk van 15 meter die gekapt moet worden. De stronk moet er ook uit en het afval moet afgevoerd worden. De tuin is alleen via het huis bereikbaar, er is geen achterom. In de bijlage een foto van de boom en het huis.

Schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een nieuwe schutting inclusief plaatsing. De oude schutting van de hoekwoning zullen wij zelf verwijderen. Er zal hierna een schutting van totaal 26 meter geplaatst moeten worden van Douglas planken met betonnen palen en onderplaten. De tuin is goed te bereiken.

Tuin aanleggen

Wij willen een deel van onze tuin graag ophogen (met 10 cm), bestrating aanleggen, voorzien van beplanting en gazon, pergola van steigerbuis plaatsen. De tuin is 90 m2.

Volledige tuinaanleg

Voor onze tuin zoeken we een hoverniersbedrijf wat de volledige aanpak van de tuin doen. Via onze buren werden jullie aanbevolen. Sinds twee jaar wonen wij in dit huis en de tuin is blijven liggen, hij is wel onderhouden maar wij willen we hem vanaf de basis opbouwen en betrekken bij ons huis. De tuin is ongeveer 5,25 breed en 10,25 diep. Globale eigen ideeen zijn: terras aan de huiskant met een tiunkeuken aan de zijkant (smoker en bbq erin), daarvoor een kunstgras veldje met een pad naar achteren. Achterin willen wij graag een overkapping met schuur uit 1 stuk over de gehele breedte. De tuin moet rondom met schuttingen gevuld worden en de grond moet geegaliseerd worden. Tevens zoeken wij nog een plek voor de planten (onderhoudsvrij, liever potten en boompjes dan vrije aarde op de grond), een vuurplaat/korf en houtopslag. We hebben zelf al eerste tekeningen gemaakt. We zijn ons nu aan het orienteren op een hovenier en de kosten, en willen graag uiterlijk April 2020 de tuin omgebouwd willen. Eventueel icm de voortuin.

Het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen

Ik zoek een hovenier die 30 tuinen kan afgraven (100 cm) en ophogen met zand. Dit werk is nodig in verband met de Japanse Duizendknoop. In totaal betreft het ongeveer 1500 m2 (m3) wat moet worden afgegraven. De tuinen zijn via een poort bereikbaar. De vervuilde aarde dient afgevoerd te worden.

Verhoogde border maken met natuurstenen blokken

Wij willen graag een verhoogde border in ons tuin. Het gaat om een strook van 234 x 54 cm, wat tegen een schutting en gevelmuurtje aankomt. En moet 30 cm hoog worden, bovenkant afgewerkt met een vijverrand. Natuursteen Stapelblokken: spotted bluestone getrommeld 50x10x7,5 cm.

De gehele achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele tuin kan renoveren. De tuin is 224 m2 groot. Ik zie graag nieuwe graszoden (200 m2) in de tuin. Daarnaast moet het onkruid verwijderd worden en een pad aangelegd worden. Wellicht moet er in verband met het onkruid ook aarde afgegraven en ophoogt worden. De tuin is niet bereikbaar per achterom.

Bamboe verwijderen en schade herstellen

Aan de slootkant van mijn huis staat een rij bamboe van ongeveer 20 meter lang die ik wil laten verwijderen. Tegen het huis aan (4-5 meter van de sloot) komen bamboe wortels naar boven die ik ook wil verwijderen.

Tuin renovatie

Graag tegels verwijderen en afvoeren, e.v.t. ophogen, borderranden plaatsen en kunstgras leggen. Het gaat om de voortuin die is ongeveer 10 m2.

Verwaarloosde voortuin opknappen

Ik wil mijn verwaarloosde voortuin laten aanpakken. Het zijn 2 delen van ongeveer 2 meter breed en maximaal 5 meter lang, met een pad van klinkers er tussen. Het onkruid tussen de klinkers moet verwijderd worden en een oplossing bedenken voor de toekomst. Een klein deel is verzakt, dat mag opgehoogd worden. De tuin is deels flink overwoekerd door klimop dat ook voorgoed weg moet, zo ook de wortels van een conifeer, en een dode struik. Een heg mag flink worden bij gesnoeid. Alles afvoeren in overleg.

Bestaande stadstuin ophogen en nieuw aanleggen

Onze stadstuin, alleen toegankelijk vanuit het huis zelf, van 36 m2 ophogen om de afwatering beter te laten verlopen, oude gras verwijderen en aanleggen simpele tuin met bestrating om deels te kunnen zitten en deels voor onze zoon om te spelen.

Vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil de vloer en oprit van de schuur gelijk maken met de tuin. Het moet met 50 cm opgehoogd worden. De vorige eigenaar heeft deze ongeveer een halve meter afgegraven zodat zijn hoge camper in de schuur kon. Totaal oppervlak ongeveer 25 m2 en dus ongeveer 12 kuub zand nodig. Plus opnieuw bestraten met bestaande tegels.

Tuin opknappen

Het betreft tuinonderhoud bij een ruitjeswoning. De voortuin is ongeveer 5 meter breed en 1 meter diep en de achtertuin 5 breed en 10 meter diep. Het zal gaan om het snoeien, schoonmaken, eventueel klein stuk oude bestrating vervangen en eventueel een klein deel van een schutting vervangen. Het groenafval dient te worden afgevoerd.

Tuin renoveren

Het betreft een achtertuin van ongeveer 9 bij 6 meter. Er zal een stuk opnieuw betegeld moeten worden, 9 bij 3 meter, en het achterste deel loopt af naar een sloot. Hier zou ik graag bodembedekkers of iets onderhoudsvrij willen laten plaatsen. De schuttingen dienen te worden vastgezet. De tuin is alleen te bereiken via de woning.

Afgraven en afvoeren tuin

Afgraven van de voortuin van ca 21 m2 met een diepte van 15cm. Daarbij ook het afvoeren van de bouwgrond. De voortuin is prima toegankelijk.