Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Rotterdam of directe omgeving.

10310 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Rotterdam:

Tuinrenovatie

Wij willen graag nieuwe tuin aanleggen van 40 m2. Alles wat er nu ligt, mogen jullie leeghalen. Ik wil graag stenen laten leggen, dus eventueel moet er ook nog egalisatie komen en zand. Stenen wil ik graag in overleg doen, maar wel geregeld door de vakman.

Tuin ophogen / egaliseren / bestraten

Ivm ophogen van de straat dien ik de tuin (deels iig) op te hogen, achter schutting vervangen/verhogen.Tevens dient een tuinhuis gedemonteerd en een nieuwe gemonteerd te worden en svp ook bestrating. Hele tuin is 6x 10 m. Hoogstnodige deel mbt ophoging en bestrating is ongeveer 6x5 m. Daarnaast moet het ook geagaliseert worden

Keramische tegels

Wij willen graag keramische tegels 90/90 (2cm) laten leggen. Tegels worden zelf aangeschaft. Het oppv. is ca. 13m2 (2.5x5.25). ook zullen rondom nieuwe opsluitbanden geplaatst moeten worden. Huidige situatie is een zandbed.

Tuin tegels leggen

Wij willen graag mij tuin laten tegelen 50x50. 10 - 15 vierkante meter. Tegels graag door de vakman laten regelen, heb nog geen idee welke tegels, dit graag in overleg.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan in mijn tuin voor het besproeien van de planten, Ik vraag me af hoeveel dat zou kosten. Inclusief pomp en exclusief pomp. Het gaat om een binnentuin van +/-800 m2. Hoe diep de pomp moet weet ik niet, maar het zal niet heel diep zijn. Het is goed bereikbaar, we hebben een poort.

Composiet schutting plaatsen

Graag laat ik samen met de buren een composieten schutting rond de 5 meter plaatsen. De huidige schutting breken wij zelf af. De poort hoeft niet vervangen te worden, het gaat echt om de scheiding tussen mij en de buren. Eind juli wil ik graag beginnen.

Poort vervangen met een half scherm ernaast

Ik wil een poort met slot vervangen. Deze is nu van hout, dat zou ik weer willen. Daarbij hoort er een halve scherm met 2 palen erbij en deze moet ook vervangen worden. Graag afvoeren. De breedte en lengte is totaal iets meer dan 2.00 bij 2.00 meter.

Nieuwbouw tuin

Wij willen graag een tuin laten aanleggen bij onze nieuwbouw woning. Ik weet het niet precies, het gaat om ongeveer 50 m2. Graag zou ik met een expert willen praten over een ontwerp voor onze tuin, we willen graag een gedeelte getegeld hebben en een gedeelte met (nep) gras. Eventueel ook een aantal mooie bloem potten. Graag horen wij wat er mogelijk is.

Schutting plaatsen

Wij willen graag een schutting van 10 meter met antraciet betonpalen diamantkop en bijpassende onderplaten geïmpregneerd grenen hout schermen en afdek kap en de palen willen we in beton gestort.

Ophoogzand laten storten

Ik wil eind mei de achtertuin ophogen. Hiervoor denk ik ongeveer 10 kuub zand nodig te hebben. Normaal gesproken zou het zand in een zijstraat achter ons huis gestort moeten worden. Vervolgens moet het zand met een kruiwagen via een achterpad van ongeveer 40 meter in de achtertuin gestort worden. Gaarne een prijsopgave als het zand meteen in de achtertuin gestort kan worden.

Schutting laten plaatsen

Wij willen graag 5 schuttingdelen laten plaatsen met een poort en slot. Het is naast de oprijlaan van de buren, daar waait het veel. De oude schutting halen we mogelijk zelf weg. Er is makkelijk bij te komen. Rond juli zou ik graag beginnen.

Tuinhek repareren

Er is schade aan minimaal 3 planken doordat de roteb er tegen aan is gereden. De planken zijn van tropisch hard hout.

Schutting laten plaatsen en tuinrenovatie

Wij willen graag een composiet schutting laten plaatsen en de tuin helemaal opnieuw laten betegelen. Alles moet verwijderd worden en afgevoerd. De tuin is 10 meter lang en 4 meter breed.

Voortuin opnieuw renoveren

Ik wil graag mijn tuin opnieuw renoveren. Betonnen plantenbak weghalen, is helemaal verankerd. 6 bij 2 m opnieuw betegelen, gedeelte verzakt dus nog wel geëgaliseerd moet dat worden met zand/ Ook gedeelte gras laten zaaien, moet eerst onkruid uit worden gehaald. Dit betreft 3,5 bij 1 meter. Het gaat om de voortuin, dus goed bereikbaar.

Bestrating en schutting plaatsen

Wij willen graag het heg eruit en een hek plaatsen van circa 8 meter lang. Ook willen wij graag deel van de tuin ophogen met 15 cm en nieuwe grote tegels. oppervlakte circa 60 m2.

Waterput slaan of boren

Ik wil een waterput laten slaan om de rijbak te kunnen sproeien. Eventueel zou ik dit water, mits goed, ook als drinkwater voor de paarden willen gebruiken, maar dat is bijzaak. Ik zoek iemand die alles regelt, van het boren tot en met het plaatsen van de installatie (elektrische pomp, waterslang, sproeier)

Geïmpregneerde schutting laten plaatsen

ik zou graag mijn schutting willen vervangen dit betreft 3 schermen van 1,80x1,80 1 scherm van 90x1,80 en een poort van 90 br x1,80 met alleen scharnieren geen sloten of beslag. 6 palen douglas hout en afdeklat te leveren door hovenier de oude schutting afvoeren mvg j.morrien

Sierbestrating leggen inclusief stuk kunstgras

Graag willen wij sierbestrating laten leggen in onze tuin van ongeveer 90 m2 hiervan komt 20 m2 kunstgras. Terrastegels dienen nog verwijderd te worden. Om de kosten te drukken kunnen wij dit eventueel zelf doen.

Tuin betegelen en schutting plaatsen

Het laten leggen van keramische tegels in de achtertuin. De trampoline goed ingraven en eromheen betegelen. Borders aanbrengen. Aan de achterkant van de tuin rubber tegels (1m x 1m) leggen boven op normale tegels (om te sporten). Het betreft +/- 30 m2 keramische tegels. (80 bij 80 cm). Ook graag een klein tuinhuisje verwijderen en een schutting plaatsen. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren.

Herstel schutting

Mijn schutting is los gekomen door de wind en dient opnieuw vast gezet te worden. Ik heb de schutting namelijk eerder zelf geplaatst, maar deze staat niet goed. Daarnaast moet een zijde (3,5 m) naar voren worden geplaatst omdat deze nu op grond van de buren staat. De tuin is te bereiken via een achterom.

Schutting delen leveren, plaatsen en betonpalen rechtzetten

Ik zoek een specialist die nieuwe schutting delen kan plaatsen en bestaande betonpalen recht kan zetten. De oude houten schuttingdelen verwijderen wij zelf. Ik zoek iemand die voor ongeveer 6 strekkende meter op maat gemaakt schuttingdelen kan leveren en plaatsen tussen de betonpalen.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van in totaal 22 meter verdeelt over drie zijdes. Hier wil ik 2 poorten in, 1 van 90cm en 1 van 2 meter breed. Graag een offerte opstellen voor plaatsen en leveren.

Een fundering voor en inclusief schuur en terras realiseren

We hebben 60x60 tegels siam bluestone (hardsteen) momenteel in de tuin die op een fundering liggen. We willen dit terras uitbreiden, echter de vorige stratenmaker heeft best wel een groot verloop gemaakt (dus best wel erg schuin gemaakt). We vragen ons af of er een gedeelte uit moet om het terras op de juiste manier uit te breiden of dat er gewoon verder gelegd kan worden en uiteraard willen we dit uitbesteden aan iemand dit goed kan. Het betreft een uitbreiding van 10-15 m2 (ongeveer) en daarnaast willen we vijverranden laten plaatsen van dezelfde steensoort van 100x20. Verder moet er ook een goot komen als afvoer van het regenwater. Bij voorkeur weer op een fundering/cementbedje. Verder zoeken we ook iemand die een fundering kan maken voor een schuurtje van 6x2 meter dus als je dit ook kan mag je dit ook offreren. Bijgaand foto's van de huidige situatie en de nieuwe set up. Wij zorgen zelf voor dat de vijver verplaatst wordt naar de nieuwe situatie en dat de oude situatie afgebroken wordt. De grijze bak/strook in de nieuwe situatie wordt de nieuwe vijver dus dat is geen bestrating. Verder zit er een cementvoeg in het huidige terras die we ook graag in het nieuwe verlengde terras willen. Soort/merk heb ik evt beschikbaar hier.

Betontegels leggen 35m2

Wij willen tegels leggen in de achtertuin, ongeveer 35m2. Er liggen op dit moment al oude tegels, er moet zand overheen, dit zal ik zelf voor handen hebben. Daarna moet dit geegaliseerd worden en opnieuw betegeld. Wij zijn opzoek naar betontegels antraciete kleur 60x40.

Schuttingen plaatsen

Ik wil graag een U vormige schutting, 16 meter breed en 6 meter lang. Uitzicht willen we nog wel hebben over de maas, moet in beton gestort worden. Kan direct beginnen de tuin is leeg.