Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Rotterdam of directe omgeving.

10209 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen, pergola met lamellen plaatsen, afgraven en aanvullen, tuin ophogen (1400 m2), poel aanleggen in een weiland, renovatie tuinen, uitgraven en afvoeren 6 tuinen nieuwbouw, jeu de boule baan aanleggen van 286 m2, tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen, tuinaanleg, tuin aanleggen, complete tuinrenovatie in het voorjaar, nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen, totale aanpassing tuin, voortuin leeghalen en compleet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Rotterdam:

Tuin leegtrekken, opknappen

Het gaat om het egaliseren / leegtrekken van mijn verwilderde tuin. De tuin is ongeveer 4 x 3 meter. Ondere andere het nkruid verwijderen, recht trekken van beplanting, de heg geknipt, en een/ander wegvoeren.

Aanleg drainage en tuin voor nieuwbouwwoning Rotterdam

Gaarne advies en egaliseren tuin van nieuwbouwwoning ter voorbereiding tuintegels aanleggen + drainage aanleggen (rondom woning). Verwachte oplevering woning maart/april 2020. Drainagebuis aansluiten op hwa afvoer aan rand kavel). Voor egaliseren kan het zijn dat er ofwel zand moet worden afgevoerd OF zand bij moet (dat kunnen wij zelf niet zo goed inschatten). Opdracht eventueel in combinatie met tuintegels, tegels oprit, grind, gras en beplanting. E.e.a. in overleg. Meer informatie met tekeningen aan te leveren.

Diverse klussen in de tuin

Onze schutting poster is opgehangen en verdient een mooie afwerking, tevens moet een riet scherm geplaatst worden (hiervoor moet eerst wat snoeiwerk verricht) 1 houten tuin bank in elkaar zetten. als jullie dat ook doen: we hebben een heel stel, ongeveer 30 vogelhuisjes met bewoners geschilderd die moet ook nog een leuke plek krijgen.

Jeu de boule baan aanleggen van 286 m2

Wij willen graag een kunstgrasveld van 286 m2 laten aanleggen voor een jeu de boule baan. We hebben drie banen, maar een is niet meer te hanteren met onkruid. Deze is in totaal 286 m2. Vandaar dat we graag willen weten wat het zou kosten om er kunstgras aan te leggen. Nu ligt er grind. We willen het laten vergoeden dus moeten de offertes aanvragen en opsturen.

Tuin ophogen en betegelen en een stuk met vlonders

De tuin ligt aan de waterkant en verzakt. Ik wil de tuin ophogen en betegelen en een stuk met volders. Het hekwerk zou waarschijnlijk anders geplaatst moeten worden, het gaat om ongeveer 5,5 meter. Ik wil de helft met vlonders en de helft met tegels. Tegels worden ongeveer 24 m2 en de vlonders 3,5 x 4,5 meter. Er moeten waarschijnlijk ook palen geslagen worden. Er is geen achterom, het zou via de keuken of met een bootje moeten.

Tuin afgraven en egaliseren

Onze tuin afgraven (en afvoeren) en egaliseren om gras en een terras aan te leggen. De tuin is 45 m2 en is te bereiken via een achterom.

Voortuin en achtertuin aanleggen

Voortuin nieuwe tegels en stenenmuur plaatsen. Achtertuin schutting plaatsen en betegelen. De voortuin is 4,90 x 1,90 m , de achtertuin is 5,55 x 10,25 m, en van de tuindeur naar het schuurtje toe is 8,20 m. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Auto oprit realiseren met antraciete tegels

Ik wil een oprit naast mijn huis laten realiseren. Hiervoor mag de vakman eventueel de tegels aanleveren. Graag antraciete tegels die een auto kunnen dragen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 40 m2. Een groot aandachtspunt is dat de tegels zo min mogelijk mogen verzakken. Op dit moment ligt er zand. Mogelijk moeten er 4 zakken zand bij.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen in mijn tuin en de huidige schutting laten verwijderen. De omvang incl. Poort is 18.8 m² . Graag wil ik er ook een poort bij van 100 cm. De schutting wil ik van grenen hout, 21 planks met een hoogte van 200 cm.

Dakterras vernieuwen

Het betreft een dakterras bij een appartement. Het dakterras ligt niet bovenop het dak maar op de helft van de vierde verdieping van het appartementen blok. Er zijn inpandige trappen. Op dit moment ligt er hardhout op. Dat begint te rotten. Wij willen graag kunststof omdat dit lichter is dan hardhout. Het gaat om 45 m2.

Een deel van de tuin opnieuw bestraten

In de tuin zijn er 26 tegels van 60 x 60 cm 4 cm dik zijn verpest door roest vlekken verspreid over de tuin van 60 m2. Deze moeten vervangen worden door nieuwe. Er zitten drie tegels bij die op maat gesneden moeten worden. Zand ligt er al, de tuin is een jaar oud. De oude tegels moeten eruit en afgevoerd worden. Ik zorg zelf voor de nieuwe tegels. Er is een achterom aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Boomstronk verwijderen

Boomstam dikte is 15 tot 20 cm dik. Ik laat de boom omkappen. Ik vroeg mij af hoeveel het kost om een stronk te verwijderen. Ik hoor het graag.

Riet verwijderen

Graag laat ik het riet verwijderen uit de sloot. In de sloot moet het riet verwijderd worden inclusief het grootste gedeelte van de wortels. Het gaat om ongeveer 150 meter slootkant waar ongeveer 2 meter riet staan. De sloot zelf is ongeveer 2 meter breed en goed begaanbaar voor een kraan. Sloot ligt tussen panden in. Graag het riet afvoeren. Er is makkelijk bij de sloot te komen, het is op een industrie terrein. Tussen de gebouwen zit de sloot, daar kan langs gereden worden.

Herstraten voortuin van ongeveer 10 m2

Graag laat ik mijn voortuin (10 m2) herstraten met grote tegels. Ik haal zelf de huidige tegels weg, deze hoeven ook niet afgevoerd te worden. Er moet wel opgehoogd worden en het zand laat ik graag door de vakman verzorgen. Het hangt van de prijs af of ik zelf de tegels regel.

Ophogen voor- en achtertuin

Graag laat ik mijn tuin van 360 m2 circa 70 cm ophogen. Achter 19x11m. Voor 11x11m. Mijn tuin loopt met regen vol water, graag zo creëren dat het water afloopt. Wat mij betreft kan de vakman direct zand storten en egaliseren, maar misschien zijn er nog wortels die verwijderd moeten worden, omdat ze anders weer groeien, dit wil ik graag door de vakman laten beoordelen. Ik heb tegels liggen en eventueel zou er bestraat kunnen worden.

Populier verwijderen

Wij hebben een grote populier in de tuin staan van ongeveer 9 meter hoog, de stam circa 1,2m) die zouden we graag laten verwijderen waarbij het hout afgevoerd moet worden. Voor deze klus is een kraan nodig. De locatie is goed te bereiken, via een fietspad. Vergunning is niet nodig. Kunt u een prijsopgave maken voor zowel het kappen en afvoeren als het volledig laten rooien?

Voortuin afgraven, boomstronken verwijderen en nieuwe grond aanbrengen

Ik wil de voortuin laten afgraven, de boomstronken verwijderen en nieuwe grond aanbrengen. Er is makkelijk bij de stronken te komen. Er moet ongeveer 10-15 cm worden afgegraven vanwege de wortels. Er moeten ook een aantal tegels verwijdert worden. De tuin is ongeveer 8 x 3 meter. Alles mag afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin frezen en ophogen

Graag ontvang ik een offerte voor het frezen en ophogen van een stuk grond. Het gaat om 80 m2 en het moet met 10 cm opgehoogd worden. Ik heb zelf al zand.

Tuin onderhoud

Graag willen wij onze tuin laten onderhouden. * Coniferen heg snoeien * Onkruid trekken in 6 grote plantenbakken en grind. * Plus planten snoeien in de 6 plantenbakken : lavendel , hortensia’s ,vijgenboom en 1 grote ronde en rondom fontein. * Afmetingen 12 meter breed en 20 meter lang

Terras laten aanleggen met houten vlonders

Wij willen onze tuin opnieuw bestraten, liefst met een terras (16 m2) van houten of kunststof delen (4 x 4 meter) De rest van de tuin (24 m2) zal herbestrating nodig hebben omdat wortels van een boom de huidige tegels omhoog drukken.

Achtertuin afgraven, afvoeren, zand storten en bestraten

Ik wil de achtertuin van een nieuwbouwwoning met een oppervlakte van 36 m2 laten afgraven, zand storten en bestraten. De standaard tegels van 50 x 50 cm mag de vakman ook aanleveren. Achtertuin via achterpad bereikbaar. Werken met een kleine graafmachine is net mogelijk. Een gedeelte van de schutting kan weggehaald worden.

Tuin gedeeltelijk ophogen, kappen boom en snoeiwerk

Graag offerte voor kappen van een boom , gedeeltelijk ophogen tuin (gras en 2 borders), snoeien van laurier etc. - De boom waar het over gaat is volgens mij een iep en is 8 meter hoog. Ik denk dat de boom ziek is, en dat is de reden dat ik hem wil laten kappen. Als hij niet ziek is, dan mag hij blijven staan. - Het stuk wat opgehoogd moet worden (gras) is bij elkaar 40 m2, en daarnaast heb ik een aantal borders die opgehoogd moeten worden en dit is bij elkaar +- 15 m2. Alles moet met 10 cm opgehoogd worden.

Tuin egaliseren en ophogen met zand

Wij zoeken iemand die onze tuin wilt egaliseren. Alle gras en struiken zijn weggehaald, al het zand ligt aan de achterkant in de tuin nou moet de tuin alleen geëgaliseerd worden. Het stuk dat gedaan moet worden is 13 meter x 5,50 meter. Het zand zou met kruiwagens de tuin ingebracht moeten worden. We hebben 5 kuub zand, momenteel ligt het gras omgespit in de tuin, omdat we niet weten of het zand genoeg is. Mocht het gras weg moeten, zou dit ook gedaan moeten worden.

Tuin beplanting en onkruid volledig weghalen zodat terras overblijft

Tuin boompjes weg halen en al het onkruid. Zie de foto, ik denk dat het ongeveer 3 m2 is.

Tuin leeghalen en nieuwe tegels en schutting plaatsen

Wij hebben een tuin van 4 meter breed en 6 meter lang. We willen de tuin graag laten leeghalen, ophogen en nieuwe tegels en schuttingen ervoor terug hebben. Tegels en schuttingen kunnen we zelf kopen.