Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen met betongaas:

Schutting plaatsen met betongaas

Kunt u de mogelijkheden geven voor het plaatsen van een betongaas, 10 x 10 cm, schutting over een lengte van 24 meter met hardhouten palen. De hoogte zal 1.80 meter zijn. In de schutting komt een hoek van 90 graden. En op een andere plaats een hoekje van ongeveer 5 graden. Op dit moment staat er een laurierhaag die eventueel verwijderd en afgevoerd dient te worden door de vakman. Hiervoor ontvang ik graag separaat een offerte. Het betreft de zij- en achtertuin die goed bereikbaar is.
Onze klant uit Rockanje (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen met betongaas uit heel Nederland:

Leveren en plaatsen van een poort

Ik wil een houten tuinpoort met een klein stukje schutting eraan vast onder de schutting zit een klein betonnen muurtje (wit) dit zijn nieuwe huizen en de hele buurt heeft het

Nieuwe schutting laten plaatsen

My fence is broken and needs to be replaced. It\'s c.a. 8mt long by 2m height. The old fence also needs to be removed.

Achtertuin betegelen en schutting plaatsen

Er zijn momenteel tegel geplaatst in mijn achtertuin, echter zijn deze niet goed geplaatst en er zijn al verzakkingen. Het betreft een achtertuin van ongeveer 50 vierkante meter. De tegels moeten verwijderd worden en opnieuw geplaatst worden. Ook wil ik graag dat de schutting na het betegelen geplaatst word. Er zijn een aantal banden aanwezig en deze wil ik graag hoog, langs de schutting geplaatst hebben

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Wij willen graag de (beuken) heg laten verwijderen en afvoeren. En daarvoor een mooie schutting laten plaatsen. Het is een heg van 2. 20 hoog en 6 meter lang.

Schutting laten plaatsen

Ik zou graag een terras van zo'n 25 m2 flagstones willen laten leggen. Plus een trap van 4 m2 ermee laten bekleden.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen, bestaande uit ongeveer 12 schermen met de standaardmaten van 180 bij 180 cm. Tuin heeft een achterom.

Schutting en poort laten plaatsen

Ik zou graag mijn tuin uit laten graven (nieuwbouw) en op laten hogen indien nodig en er vervolgens een schutting met een poort laten plaatsen.

Tuinpoort in de schutting plaatsen

Ik wil een tuinpoort laten plaatsen. Schutting staat er al.

Tuinschutting met betonnen palen plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van ongeveer 7,9 meter lang . De palen en onder panelen van beton ( antraciet grijs ) met daar op Douglas schuttingen van 180 cm hoog ongeveer.

Schanskorf schutting plaatsen

De eerste fase is het plaatsen van een schutting met de buren. Wij willen graag schanskorf schutting met natuursteen, licht van kleur. Met een hoogte van 2 meter. Daarnaast willen we de achtertuin aanpassen met daarbij een plaatsing van een schuurtje met een overdekt zitgedeelte. Maar dat is fase 2. Voor de eerste fase graag een gedetailleerde offerte. over een lengte van 10 meter, graag 200 cm hoog.

Partners

Partners van Casius