Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Rockanje te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Rockanje heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Rockanje u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Rockanje of directe omgeving.

88 klanten uit Rockanje bevelen een bij Casius in Rockanje aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Rockanje bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten, nieuwe tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Rockanje staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Rockanje:

Tuin renoveren

Tuin ontdoen van bestrating en coniferen. Opnieuw inrichten met tegels schuttingen en een overkapping maken.

Coniferenhaag verlagen

Om een deel van onze tuin staan uit hun krachten gegroeide coniferen, deze moeten afgezaagd en versmald worden waarna ik ze wil bedekken met klimplanten. Er is een deel van 25 meter waarvan 6 tot 10 meter van de hoogte af moet en er is een deel van 35 meter waar 2 meter van de hoogte afgehaald moet worden. Het tuinafval dient door de vakman afgevoerd te worden.

Drainage aanleggen in tuin

Onze tuin is volledig voorzien van kleigrond wat bij regen een groot probleem levert ten behoeve van afvoer van het water. Het zal gaan om het gedeelte waar gras ligt, dit is ongeveer 15 meter lang en 6 meter breed. Graag zouden we dit willen laten oplossen.

Vlonder plaatsen

De tuin is niet beplant, er ligt al wel basalt. Graag wil ik een vlonder - bedoeld als zitje, tevens voor wat sfeer in de tuin. De afmeting van de vlonder moet 2.40 meter bij 2.70 meter zijn. Goed toegankelijke achtertuin. Graag Douglas hout.

Schermen in tuin plaatsen

Plaatsen 6 schutting delen , goedkoopste schermen, exclusief verwijderen.

Composiet vlonder met balustrade maken

Wij hebben een chalet op een recreatiepark en willen daar graag composiet vlonders laten maken met hoek-balustrades. Het gaat om een stuk langs het chalet van 650 cm lang en 150 cm breed dat over gaat in een vlonder van 400 x 400 cm. Er zijn op 2 hoeken balustrades nodig, 1x van 400 x 400 cm en 1x van 200 x 150 cm. De vlonders willen we op ongeveer 50 tot 60 cm vanaf de grond. Wij ontvangen graag uw offerte voor de levering en aanlegkosten.

Schutting plaatsen met betongaas

Kunt u de mogelijkheden geven voor het plaatsen van een betongaas, 10 x 10 cm, schutting over een lengte van 24 meter met hardhouten palen. De hoogte zal 1.80 meter zijn. In de schutting komt een hoek van 90 graden. En op een andere plaats een hoekje van ongeveer 5 graden. Op dit moment staat er een laurierhaag die eventueel verwijderd en afgevoerd dient te worden door de vakman. Hiervoor ontvang ik graag separaat een offerte. Het betreft de zij- en achtertuin die goed bereikbaar is.

Kunstgras bij een stacaravan aanleggen

Wij willen bij een stacaravan op een vakantiepark graag kunstgras laten leveren en plaatsen. Het gaat om een stuk van 10 x 4 meter. De ondergrond is duinzand en er moet een laagje worden aangevuld omdat er tegels zijn verwijderd. We ontvangen graag uw offerte.

Schutting met betonpalen plaatsen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van een schutting van 6 meter. Graag zouden wij willen dat de houten schutting, betonpalen en een betonnen onderkant heeft. Ook moet hier een deur in geplaatst worden. Onze voorkeur heeft dat de oude schutting verwijderd en afgevoerd wordt. Graag zouden wij in overleg de hout en kleur keuze willen bepalen.

Tuin hoekwoning leeghalen en bestraten

Tuin leegtrekken en egaliseren tv bestrating. Ongeveer 40 m2.

Beton/hout schutting leveren en plaatsen

Ik wil onze schutting gaan vervangen en heb daarbij de volgende materialen nodig: 8 schuttingdelen 180 x 180 cm, grenen geïmpregneerd, verticaal te plaatsen, 10 betonpalen, 8 onderplaten, een poort met de maat 120 x 180 cm, voorzien van een slot. Ik ontvang graag een complete offerte, voor de levering en plaatsing. Daarnaast wil ik een offerte ontvangen voor bedoelde schutting, uitgevoerd met hard houten palen.

Antraciet schutting plaatsen

Ik wil graag een antraciet schutting: 21 planks -Kleur beton: Antraciet -Totaal strekkende meters: ongeveer 38 meter -5x 90 bij 180 schutting (halve schuttinghoogte) -1x oplopende schutting (180 breed) -13x 180 bij 180 schutting -8x betonpalen met lichtpunt en de rest normaal.

Schuttingen van beton en hout plaatsen

Over circa 47 meter willen wij een beton/houten schutting laten plaatsen. 1.80 cm hoog, 2 deuren zelfde hoogte als schutting. Tevens een overkappinkje in de hoek als beschutting op 2-220 meter hoogte. Verdere details bespreken en nader overeen te komen.

Complete voor- en achtertuin renoveren

Onze tuin is toe aan een renovatie en hiervoor zijn wij op zoek naar een hovenier die op basis van onze wensen en ideeën een ontwerp kan maken en de tuin in wederzijds overleg wil renoveren. Het betreft de voor- en achtertuin en daarmee een totale oppervlakte van circa 270 m2. De achtertuin moet op worden geschoond en daarna willen wij de tuin voorzien van een terras, stukje gazon, een overdekte veranda en natuurlijk beplanting. Het pad aan de zijkant van het huis moet worden voorzien van een poort en de voorzijde moet ruimte bieden voor het parkeren van een auto. Bijgevoegd ook een kleine impressie van onze tuin. Er zijn foto's beschikbaar.

Tuinrenovatie: tuin opknappen

Ik wil een schutting laten plaatsen in mijn voor-, zij- en achtertuin. Ik wil er klimop en andere klkmplanten bij plaatsen in combinatie met pergola. Verder een goed tuinplan incl. beplanting excl. bestrating.

Tuin renoveren en schutting plaatsen

Ik wil voor de voor, zij- en achtertuin een schutting laten plaatsen. In de achtertuin wil ik advies over tuin inrichting en beplanting. De schutting wil ik laten begroeien, dus ik wilde planten erbij geleverd krijgen. In de zijtuin wil ik een gazon aanleggen. Achtertuin bij voorkeur hout met beton. Voortuin gaas/hout of gaas/beton en begroeien met klimop. Voor- en zijtuin ook een pergola. We willen een ontwerp en een deel van de werkzaamheden zelf uitvoeren, maar de schutting laten zetten. De tuin zal voor een deel opgehoogd moeten worden. 25 a 30 meter schutting totaal

Boomstronk verwijderen

Het betreft het verwijderen van een boomstronk. De boomstronk heeft een diameter van 40 cm. boven de grond. Er is een foto beschikbaar.

Bomen rooien

In onze zijtuin staan drie populieren en twee "soort" coniferen die wij gerooid willen zien. Twee populieren zijn zo hoog als het huis. Coniferen zijn ongeveer 10 meter hoog. Graag een prijsopgave.

Plaatsen van vijverfilter

Plaatsen van vijverfilter bij vijver met waterval. Vijverfilter is velda 10000 - vijverpomp is oase eco 6000. Het plaatsen dient te geschieden op vaste ondergrond - waterpas - zonder dat verzakking plaats vindt en dat filter gaat lekken. Wellicht ondergrond van aarde uitgraven en betonnen plaat of metselwerk voor filter. Bestaande filter op stenen en die stenen lekken nu.

Aan de achterzijde van de tuin (breedte ...

Aan de achterzijde van de tuin (breedte ca. 5.50 m) dient een schutting van geimpregneerde houten planken geplaatst te worden met een tuindeur. Momenteel staan er 5 coniferen (ca. 2 m lang); voor een groot gedeelte zijn deze al afgestorven. Deze dienen te worden verwijderd (voor afvoer kunnen we eventueel zelf zorgen). De navolgende werkzaamheden worden gevraagd: het verwijderen van de coniferen het plaatsen van een schutting van 5.50 m (lengte is incl. tuindeur) van geimpregneerd tuinhout van een stevige kwaliteit (planken om en om) het afhangen van een tuindeur Offerte graag incl. materiaalkosten.