Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor jeu de boulesbaan laten aanleggen:

Jeu de boulesbaan laten aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een jeu de boulesbaan kan aanleggen op een openbaar terrein. De grond waar de baan op dient te komen is aarde. Afmeting en materiaal in overleg met vakman.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jeu de boulesbaan laten aanleggen uit heel Nederland:

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij hebben een grasveld van een halve hectare groot. Hier zouden wij graag een jeu de boule baan willen laten aanleggen. De ruimt eis goed bereikbaar en de ondergrond is dus van gras. Kunt u de mogelijkheden aangeven?

Jeu de boulesbaan laten aanleggen

Ik zoek een hovenier die een jeu de boules baan van 13 bij 3 of dubbel 13 bij 6 meter kan aanleggen in mijn tuin. Momenteel is de tuin enerzijds bestraat en anderzijds met gras bedekt. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden

Jeu de boulesbaan laten aanleggen

We willen een jeu de boulesbaan laten aanleggen van 3x14 meter of 6 x 14 meter. Omdat we hiervoor subsidie moeten aanvragen hebben we wat offertes nodig . Eventueel ook met kunstgras.

Jeu de boulesbaan laten aanleggen

Ik wil graag een jeu de boules baan van 13x3 meter aan laten leggen in mijn tuin. Momenteel is de tuin enerzijds bestraat en anderzijds met gras bedekt. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Ik wil in mijn achtertuin een jeu de boulesbaan laten aanleggen met een terras van ongeveer 20 m2. Het gras wat er nu ligt dient te worden verwijderd, dan geëgaliseerd en de baan en terras aangelegd. De tuin is te bereiken via een brede achterom.

Jeu de boulesbaan opknappen

Na 10 jaar is onze zelf aangelegde baan aan een grondige opknapbeurt toe. Ik verwacht dat nodig is; verwijderen oude grondlagen, opbouw nieuwe grondlagen.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

In onze voortuin, goed bereikbaar via de openbare weg, willen wij een Jeu de Boules baan aanleggen. Deze moet 3 bij 12 meter.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Vincentius Vereniging Nijmegen doet aan eenzaamheid en armoede bestrijding. Om bezoekers activiteiten te organiseren willen wij graag een jeu de boules baan in onze tuin voor onze bezoekers.

Jeu de boulesbanen aanleggen

Ik wil een aanvraag doen bij de gemeente voor het aanleggen van een Jeu de Boulesbaan (of eigenlijk twee, drie of vier bij elkaar). Het gaat om een plek die momenteel bestraat is. Ik zou graag een indicatie krijgen van de kosten om dit aan te laten leggen zodat ik een aanvraag in kan dienen.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Op het haventerrein willen we een jeu de boulesbaan aanleggen. De afmeting is 13 x 3 meter op een bestaand grasveld.