Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor verhogen van talud en plaatsen damwand:

Verhogen van talud en plaatsen damwand

Wij willen het talud laten verhogen en een damwand laten plaatsen. De tuin is ongeveer 9 meter breed. We krijgen een bestaande vlonder van 3 meter breed en 2 meter diep. Het is een nieuwbouwwoning aan het water en deze moet nog worden opgeleverd. De bestaande vlonder willen we dus laten verlengen over de hele breedte van de tuin nadat het talud is opgehoogd en de damwand is geplaatst. Ook willen we een inwendige trap.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verhogen van talud en plaatsen damwand uit heel Nederland:

Verhogen van beschoeiing en talud

Het betreft een nieuwbouwwoning aan water. Aan de waterkant bevind zich aan de voet van het talud een beschoeiing bestaande uit hardhouten palen met schotten circa 150 mm boven de waterlijn. Het talud loopt ongeveer 1:3 af naar waterkant. De gehele tuin is 12 meter breed. 8,5 meter graag ophogen door het aanbrengen van verankerde beschoeiing op de bestaande beschoeiing en het verhogen hiervan met zand. 3,5 meter verlagen en aanbrengen van een vlonder met een trap. De nieuwbouwwoning wordt in mei 2018 opgeleverd.

Vlonder timmeren of beschoeiing verhogen

Binnenkort start de bouw van mijn vrijstaande woning in Utrecht Leidsche Rijn. Over de gehele achterkant van de kavel heb ik een talud. De breedte is ongeveer 13 meter en de lengte/diepte 2 a 3 meter. Ik zou graag een offerte willen ontvangen die betrekking heeft op een vlonder die boven het talud moet worden geplaatst over de gehele breedte. Daarnaast zou ik een offerte willen ontvangen indien er in plaats van een vlonder een verhoging van de beschoeiing zou moeten worden geplaatst. Ik hoor graag spoedig van u. Er is al een vergunning voor de bouw van de woning, deze moet alleen nog onherroepelijk worden.

Beschoeing of damwand plaatsen

Wij hebben een tuin tegen een talud aan. Een pad is enigszins weggezakt en we willen dat opnieuw laten verhogen en door middel van een damwand, of iets in die geest, laten verstevigen. Het is een pad van ongeveer 6 meter lang en een halve meter breed, waar nu wat grind ligt. Het pad wordt gebruikt om de tuin en de bloemen te kunnen onderhouden. Graag krijg ik advies over de mogelijkheden zowel betreffend de bestrating als de "damwand" om toekomstige verzakkingen te voorkomen.