Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor stobben frezen van stronkjes van onze heg:

Stobben frezen van stronkjes van onze heg

Het gaat om het stobben frezen van stronkjes van de heg.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stobben frezen van stronkjes van onze heg uit heel Nederland:

Stobben van Populieren uitfrezen

Van het voorjaar hebben wij 6 grote populieren laten kappen. De stobben hebben wij in eerst instantie laten staan. Dit was wellicht niet zo’n goed idee, het groeit nu behoorlijk uit. Wat kost het om ze weg te laten frezen en het pulp te laten afvieren?

Stobben van coniferen verwijderen

Het gaat om het stobben frezen van omgezaagde coniferen. De vakman kan eventueel het puin afvoeren tegen een goede prijs.

Stobbe weg laten frezen

12 stobben frezen

Stobben frezen

Wij zijn op zoek naar een vakman die voor 1 dag met een stobbenfrezer diverse stobben van vliegdennen kan verwijderen. Het perceel is 10.000 m2 groot en goed bereikbaar.

Grote stobben frezen

Enkele grote stobben geheel verwijderen

Vrezen van drie boomstronken

Betreft frezen van drie stobben. Er is voldoende ruimte om met een tractor bij de stobben te komen. Diameter 70 cm.

Stroken grond frezen voor wildmengsels inzaaien

We hebben in ons terrein natuur stroken die we geschikt willen maken voor het inzaaien van zaaigoed voor wild, bijen, vlinders et cetera. Er groeit nu gras. Sommige stukken moet licht gefreesd worden andere wat dieper en soms hebben we een stuk met stobben. Het is tussen 200 en 300 m2 langs sloten. We willen graag prijs per m2 hebben van licht en wat zwaarder freeswerk en stobbenwerk.

Stobben frezen en vijver uitgraven

In onze tuin staat een stronk van een kastanje, ca 1 meter hoog met een diameter van 90 cm. Deze willen we op de grond laten afzagen, de stronk willen we dan gebruiken voor brandhout. De stobbe moet zo diep mogelijk verwijderd worden. Op die plaats willen we namelijk ook een vijver laten graven. De locatie van de stronk staat globaal op de schets met rood aangegeven. Buitenmaat vijver 5,5 x 3,25 in 3 niveau's, 20-60-80 cm. Als laatste nog een stobbe laten frezen van een sierkers, diameter ca. 30 cm. Deze hoeft maar 20 cm diep gefreesd te worden in verband met aanleg bestrating.

Boom en struiken in de zijtuin rooien

De klus betreft het rooien van een boom en struiken in de zijtuin. Stobben frezen en afgraven van de grond tot ongeveer 10 cm onder de stoeprand in verband met het aanbrengen grind. Afvoeren boom, struiken en grond. Perceel is makkelijk te bereiken en is 72 m2 groot.

Boomstammen stobben frezen

Wij hebben in onze achtertuin een grote boomstam van 90 cm doorsnede staan, van een omgezaagde conifeer. Deze willen we laten frezen. Verder zijn er nog 2 kleinere boompjes omgezaagd, waarvan we de wortelstam ook willen laten verwijderen. De tuin is goed bereikbaar, via een pleintje aan de achterzijde.