Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Rijswijk of directe omgeving.

1007 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Rijswijk:

Tuin afgraven, opvullen en aanleggen

De tuin van onze nieuwbouwwoning moet onder handen worden genomen. Tuin 35 m2. Afgraven + opvullen met zand. Dit op korte termijn. Daarnaast aanleggen van tegelpad/terras, plantenbakken en zo mogelijk kunstgras. Aanleg van de tuin kan wat later zijn als dat in jullie planning beter past. Afgraven en opvullen heeft prioriteit.

Tuin egaliseren en bestraten

Onze tuin bij een nieuwbouwhuis graag bestraten en egaliseren. Het gaat om een tuin van 71 m2 waarvan 41 m2 bestraat moet worden. Er is reeds afgegraven en zand gestort, echter zal er door verwaaiend zand nog wat zand nodig zijn.

Kunstgras in de achtertuin aanbrengen

Kunstgras leggen in de achtertuin over de volledige breedte, Luv putje bij de kraan. De tuin is al afgegraven en zand gestort. Het moet nog wel vlak getrild worden. Wij zien graag een offerte voor het leggen tegemoet. De tuin is 5.70 x 10 meter.

Hardhouten schuttingen plaatsen

In onze tuin willen wij graag hardhout schuttingen laten plaatsen met antraciet beton palen. Onze tuin is 8. 40 m diep aan de linker kant en 5. 80 m diep aan de rechter kant. Graag ontvang ik een offerte voor de materialen en het arbeidsloon. Indien mogelijk willen onze buren ook mee doen.

Tuin volledig aanleggen

Oude tegels verwijderen, tuin bestraten en beplanten. Tussen de 60 en 65 vierkante meter. Tuin heeft een achterom, het is een hoekhuis. Offerte met en zonder materiaal.

Grote voor- en achtertuin vernieuwen

Mijn tuin is 17 bij 29 meter groot. Hier dienen diverse werkzaamheden uitgevoerd te worden. Mijn ontwerp ligt klaar, advies en tips zijn toch welkom. Er moeten in ieder geval een aantal Coniferen van 3 meter hoog verwijderd en afgevoerd worden. Meerdere bloembakken moeten worden verwijderd en hierna bestraat. Verder zou ik een muurtje van 4 a 5 rijen hoog willen laten metselen. De precieze lengte is nog niet bekend. De tuin heeft diverse hoogtes en hier zal rekening mee gehouden moeten worden.

Achtertuin compleet nieuw inrichten

Wij willen graag onze achtertuin opnieuw ingericht hebben. De oppervlakte van de tuin is 65 m2. De oude bestrating, gras en beplanting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Sommige planten willen wij graag hergebruiken. Hierna moet er een nieuwe terras met natuursteen gelegd worden, kunstgras en en een aantal border gemaakt. De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar.

Tuin en opstelplaats auto afgraven en opvullen

Bij een nieuwbouwwoning in Rijswijk wordt mijn tuin en opstelplaats van de auto gevuld met bouwpuin. Dit moet worden afgegraven en weer worden aangevuld. Bij mij gaat het om een totaal van 157 m2 en bij mijn buren om 269 m2. De tuinen zijn vanaf de straat te bereiken. Op dit moment zijn wij niet tevreden met het aanbod vanuit de bouw. Zou u een (grove) prijsindicatie kunnen geven?

Schutting vervangen en verzakkingen ophogen

Het betreft het vervangen van 8 houten schuttingsdelen van 1.80 meter breed en 80 cm hoog inclusief 9 palen en een poortdeurtje. Verder is de regengoot van 6 meter lengte verzakt. Dit dient te worden vastgezet. De oude delen dienen te worden afgevoerd door de vakman.

Drainage in de grond aanleggen

Ik wil drainage laten aanleggen op 3 stukken grond. De grond is recent gelegde zand/kleigrond, met daaronder een flink aangereden grondlaag door bouwvoertuigen. Ik zoek advies voor de beste optie en wil daarna de aanleg laten doen. Dit zijn de kavels: Midden 1600 m2 Boerderij2 500 m2 Voortuin 300 m2

Tuinrenovatie uitvoeren

Deel van de oude bestrating en beplanting verwijderen (afvoeren in overleg). Deel opnieuw bestraten (ongeveer 25 m2). Gras aanleggen in verband met trampoline ingraven (ongeveer 40 m2). Afwatering regelen. Tuin is ca. 100 m2.

Schutting laten vervangen

Mijn schutting is omgewaaid en moet worden vervangen. Ik zou graag willen dat er iemand komt kijken wat er voor nodig is en die het vervolgens ook kan uitvoeren. Werkzaamheden zijn dan: oude verwijderen en afvoeren, nieuwe leveren en plaatsen.

Boomstronk weghalen

Grote boomstronk met wortels weghalen.

Afgraven en egaliseren tuinen

Graag had ik wil weten wat het kost om een tuin te laten afgraven. We zijn met 8 huizen die dit willen doen. Het gaat om circa 80-100 m2 per woning. Wat kost dit dan per meter? Daarna moet alles geëgaliseerd worden.

Veranda en tuinpoort monteren

Veranda monteren van 10 vierkante meter, ik heb alle materialen in bezit. Tevens een tuinpoort plaatsen. Goed toegankelijk tuin.

Voortuin opnieuw aanleggen

Onze voortuin aanleggen aangezien de oude tuin van de vorige bewoners niet naar wens is.

Tuinen van een nieuwbouwblok afgraven en ophogen

Graag willen wij een offerte aanvragen voor het afgraven, afvoeren en ophogen van onze tuinen met zand al dan niet aarde. Wij willen dit met een nieuwbouwblok, 5 woningen, gezamenlijk uit laten voeren. Alle tuinen bij elkaar is naar schatting 300 m2 en de tuinen zijn aaneengesloten.

Verhogen van talud en plaatsen damwand

Wij willen het talud laten verhogen en een damwand laten plaatsen. De tuin is ongeveer 9 meter breed. We krijgen een bestaande vlonder van 3 meter breed en 2 meter diep. Het is een nieuwbouwwoning aan het water en deze moet nog worden opgeleverd. De bestaande vlonder willen we dus laten verlengen over de hele breedte van de tuin nadat het talud is opgehoogd en de damwand is geplaatst. Ook willen we een inwendige trap.

Schutting vervangen en oude verwijderen

De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er een nieuwe schutting geplaatst worden over de lengte van totaal 27 meter waar 1 houten deur in moet komen. De hoogte zal 2 meter moeten worden. De schutting zal een betonnen onderkant en betonnen palen krijgen met Douglas/midden Europees grenen dubbel rabat of overhangend rabat. De tuin is goed bereikbaar. De buren willen zelfde schutting als prijs goed is voor hen, kunt u dit separaat offreren voor hen?

Bomen / boomstronken verwijderen

Ik heb een grote conifeer omgezaagd in verband met de aanleg van een nieuw terras in de tuin, maar ik krijg de boomstronk niet verwijderd. Kunnen jullie dat doen en wat zijn de kosten? De stronk is ongeveer 40 cm breed en 60 cm hoog.

Tuin uitgraven een ophoogzand aanbrengen

Onze tuinen dienen uitgegraven te worden het betreft 6 huizen, circa 300 m² in totaal, 20 cm af graven en weer ophogen met zand (60%) en 40% tuinaarde. De huidige tuin is van klein en zand. Behalve de schuurtjes staat er nog niets.

Stormschade aan de schutting laten herstellen

Ik wil mijn schutting opnieuw laten zetten, daar hij door de storm goede klappen heeft gehad. 1 schutting paneel is afgebroken en een andere beschadigd. Ook is de schutting goed heen en weer gegaan. Nu moet ik van de verzekering een kostenplaatje laten maken, omdat ik verzekerd ben voor de tuin. Het gaat om 5 schuttingdelen van 180 bij 180 cm. De schutting is goed te bereiken.

Schutting met palen plaatsen

Ik wil het plaatsen van 3 schuttingsdelen met 3 palen realiseren in verband met de storm. Tevens wil ik de kapotte schutting weghalen en afvoeren. Het gaat om horizontale delen met hardhouten palen. De schuttingsdelen zijn 180 bij 180 cm.

Stobben frezen van stronkjes van onze heg

Het gaat om het stobben frezen van stronkjes van de heg.

Bouwgrond afgraven, afvoeren en zand leggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het afvoeren van bouwgrond en inleggen van zand in de tuin. Het betreft 4 nieuwbouw woningen met tuin afmetingen van ongeveer 7.50 bij 5.50 meter. In totaal dus ongeveer 30 bij 22 meter, 660 m2. Er staan nog geen schuttingen dus het is nog één geheel. Ik hoor graag van u wat een prijsindicatie zou zijn.