Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor 23 tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen:

23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen

Namens de VVE ontvang ik graag een offerte voor het afgraven, afvoeren en egaliseren van de grond voor het volledige nieuwbouw project Groot Goed te Ridderkerk. (zie bijlage voor situatieschets) Optioneel ontvang ik graag een offerte voor het opvullen met zand per m2. Voor de 23 woningen zullen er ook hard houten schuttingen in beton geplaatst moeten worden.
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 23 tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen uit heel Nederland:

Tuinen afgraven, afvoeren en ophogen

Heer/mevrouw, Voor een nieuwbouw project te Rottterdam zijn we op zoek naar professionals die de tuinen kunnen afgraven en verhogen. Het gaat om de voor- en achtertuin van huisnummer 6 t/m 16 (zie foto). Dit moet als het mogelijk is op korte termijn plaats vinden. De schuttingen worden namelijk op 22 en 23 mei geplaatst. Zou u per huis een offerte kunnen maken? We hopen snel van u te horen. Met vriendelijke groet,

Hardhouten schutting laten monteren

Hardhouten schutting : 23 schermen, inclusief palen, en 2 tuindeuren à 1 meter breed inclusief plaatsen. Totaal voor 2 tuinen

Bron slaan en waterput plaatsen

Wij zijn een moestuinvereniging (23 leden) in Benningbroek/Sijbekarspel. Op dit moment halen we het water voor de tuinen uit de nabij liggende sloten, Graag willen we de kosten weten voor het slaan van een waterput met mechanische pomparm, er is geen elektriciteit op het terrein. Het mooiste zou zijn als er op het complex 2 aftappingen komen.

Tuinen bestraten

Ik wil graag mijn achtertuin volledig, en de voortuin, gedeeltelijk, opnieuw bestraten. Er liggen nu stenen in, dit ligt er een jaar of 16 in. Aan de voorzijde is er een deel verzakt. Ik wil dit graag met dezelfde stenen laten betegelen. Het gaat om ongeveer 23 m2. Aan de achterzijde liggen stenen en tegels, de tegels moeten weg en dit moet worden opgevuld met stenen. De achtertuin zal ongeveer 50 m2 zijn. Ik maak graag een afspraak om de opdracht door te spreken. Zou u me kunnen terugbellen?

Bestraten van aangrenzende terrassen

Wij willen graag, samen met onze drie buren, de achtertuinen laten bestraten. Het gaat om 4 aangrenzende tuinen van elk 5,75 bij 4 meter. In totaal 23 meter breed en 4 meter diep. We willen alle tuinen met dezelfde tegels bestraat hebben. Onze voorkeur gaat uit naar grote, grijze, effen tegels. Onder de tegels moet eerst nog zand gestort worden. Daarbij gaat het om een diepte die afloopt van zo'n 15 cm aan de rand van de tuin tot 40 cm tegen de huizen aan. We gaan uit van in totaal 30 kub zand.

Tuin renovatie Zeewolde

De werkzaamheden zijn: - De tuin leeg halen. (struiken en een stuk oud gazon, klein deel terras); - Drie buxussen die herplaatst moeten worden; - Eén laurier die herplaatst moet worden; - Twee terrassen die aangelegd moeten worden met nieuwe tegels; - Tussen de terrassen (voor en achter in de tuin) paadjes die aangelegd moeten worden met de koppelstones, deze zijn al aanwezig; - Pergola bij het achterste terrasje; - Afscheiding tussen twee tuinen, betonmatten met hardhouten palen ertussen. Er is een tekening toegevoegd. Tuin is alleen door de garage te bereiken via gewone deur. Het grote terras is 20 m2 en de kleine achterin is 12 m2. Het hele kleine plaatsje is ca. 2 m2. De rest zijn de paden, 23 m2

Opdracht betreft aanleg houten ...

Opdracht betreft aanleg houten schuttingen voor 3 tuinen. In totaal ongeveer 23 meter. De achterzijde is 14 meter breed, het middenstuk is 9 meter diep. De linker en rechterkant zijn reeds vernieuwd. De schermen moeten recht zijn van 1.80 bij 1.80, geimpregneerd en geschroefd. Aanleg hard-houten vlonders bij openslaande tuindeuren. Buxus afscheiding van terrassen en tuinpad. Terras en pad van klinkers van ongeveer 15m2 Gedetailleerd tuinontwerp is aanwezig.