Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin afgraven bij nieuwbouw:

Tuin afgraven bij nieuwbouw

Wat kost het om onze tuin af te graven. Gaat om ongeveer 40 m2 er kan op dit moment een kraantje komen en aanvullen met zand. Graag de grond ook afvoeren.
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin afgraven bij nieuwbouw uit heel Nederland:

Bouwgrond tuin afgraven

Tuin . Nieuwbouw, grond afgraven en afvoeren ongeveer 37 a 40 m2

Tuin afgraven afvoeren en ophogen

Mijn tuin leg moet ongeveer 20 cm worden afgegraven. Daarna moet hij weer opgehoogd en geegaliseerd worden. Mijn tuin os 5 x 11 m

Afgraven van de achtertuin

Ik wil mijn achtertuin 20 cm laten afgraven. Daarna moet hij weer opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is 5 bij 11 meter.

Achtertuin afgraven en keerwal plaatsen

Onze achtertuin dient afgegraven te worden dan wel moet er een keerwal komen voor de opgehoogde tuin. Indien u deze werkzaamheden denkt te kunnen uitvoeren, is het mogelijk vrijblijvend langs te komen op , Amsterdam, en een offerte op te stellen? U kunt mij mailen () of bellen:

Zwarte grond afgraven en afvoeren zand storten

Ik wil mijn zijtuin laten renoveren. De tuin is 12 bij 5 meter groot. Er moet zo'n 10-12 kuub worden afgegraven aan schone grond en daarna zand worden terug gestort bij een deel van 4 x 3 meter om te bestraten. Een deel van de grond dat wordt afgegraven moet gebeuren voor de trampoline dus daar mag op een specifieke plek een gat komen om de trampoline in te graven. Het is vrij lastig naast het huis te komen. Er kan een container voor het huis worden geplaatst, en een kraantje kan er wel achter komen maar het is niet heel eenvoudig elke keer langs het huis naar voren te rijden.

Tuin afgraven en vullen met zand

Op zeer korte termijn tuin afgraven tot 15 cm diep en aanvullen met 5 cm zand. Grond moet ook afgevoerd worden. Betreft voor en achtertuin. Totale oppervlakte 45 m2

Tuin afgraven, zand aanbrengen en eventueel bestraten

Tuin afgraven, afvoeren, nieuw zand en eventueel bestraten

Tuin uitgraven en zand storten voor bestrating

Tuin afgraven en zand storten voor bestrating.

Voor- en achtertuin bestraten

Voor onze nieuwbouwwoning willen we een gedeelte van de voor- en achtertuin betegelen in wildverband met tegels rond de 20 x 30 cm. Er moet nog afgegraven worden (rivierklei) en wit zand worden gestort. Graag in de offerte de kosten meenemen inclusief en exclusief het afgraven en storten van witzand. Het egaliseren en aandrukken met een trilmachine moet wel gebeuren en er dienen randjes te komen die de tuin afscheid van het terras. Tegels willen we zelf aanschaffen, de rest mag u aanschaffen. Er is een achterom, goed toegankelijk.

Tuin en parkeerplaats egaliseren en betegelen

Het betreft het afgraven, egaliseren en betegelen van ongeveer 35 m2 tuin. Daarnaast moet er een parkeerplaats worden aangelegd van ongeveer 10 m2.

Partners

Partners van Casius