Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Ridderkerk of directe omgeving.

354 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Ridderkerk:

Vijverfolie vervangen

Het vijverfolie is lek dus deze vervangen, en de randafwerking. De vijver is 8 bij 6 meter. Ik zou hier graag een offerte voor willen ontvangen.

Huidige tuin renoveren

Achterstallige tuin is toe aan renovatie. Alles verwijderen, schutting, tegels, gazon inclusief grond afvoeren. Dan volledige schutting plaatsen, volledig bestraten en overkapping plaatsen. Oppervlakte is 55 m2.

Wortels bruidsluier en klimop verwijderen

In verband met een aanbouw die in februari geplaatst wordt, moeten er wortels van een klimop en bruidssluier verwijderd worden. Graag ontvangen we daarvan een offerte. Foto's zijn bijgevoegd.

Een achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 160 m2 grenzend aan het water. Ik zie graag een tuinhuisje, gras, een vlonder en ruimte voor planten terug in de tuin. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Sierhek vervangen

Ik wil mijn sierhek laten repareren. Het gaat om twee schermen en twee paaltjes die vervangen moeten worden en in de zwarte verf gezet moet worden.

Planten en bamboe uitgraven en verwijderen

Wij zouden graag een deel van onze tuin willen snoeien/verwijderen en uitgraven. Benodigde taken: - uitgraven verschillende delen tuin, in totaal een geschatte oppervlakte van 30-35 m2. In het uit te graven gedeelte willen we graag een aantal struiken, bamboe en 2 bomen willen laten uitgraven/verwijderen (er is rekening gehouden met een vergunning). - Het uitgegraven gedeelte willen we graag klaar maken voor kunstgras (opvullen met zand). Graag ontvangen wij voor deze werkzaamheden een offerte, kunt u ook berekenen wat de extra kosten zijn als we het plaatsen van kunstgras direct laten meenemen in deze klus. Ervan uitgaande dat we een middenklasse kwaliteit gras nemen, met een totaal oppervlakte van ongeveer 30-35 m2.

Conifeerhaag snoeien

Graag wil ik weten wat het kost om een coniferenhaag van ongeveer 50 meter lengte met een hoogte van ongeveer 4 a 5 meter te snoeien.

Vijverfolie vervangen

Onze vijver is lek en staat droog. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de folie, leeghalen van de vijver, herstellen damwanden en randen. De vijver is nier vormig en ongeveer 5 bij 2,5 meter en twee meter op z'n diepst.

Tuin afgraven bij nieuwbouw

Wat kost het om onze tuin af te graven. Gaat om ongeveer 40 m2 er kan op dit moment een kraantje komen en aanvullen met zand. Graag de grond ook afvoeren.

Tuinpoort met slot laten vervangen

Ik wil graag mijn tuinpoort laten vervangen in verband met houtrot. Bestaande uit een deur 1 meter en nog een opendraaiend gedeelte van ongeveer 45 cm. De hoogte is ongeveer 2 meter. Wil graag weten wat de kosten zijn.

Boomstronk weg frezen

Boomstronk van zo'n 100 cm weg laten frezen. Locatie is goed bereikbaar voor de vakman.

Voortuin aanleggen

De voortuin van 5.40 bij 3 meter willen wij graag deels laten bestraten met tegels van 60 bij 60 cm, inclusief verlichting in de tegels. Er zal een deel van 3 bij 3 meter bestraat moeten worden met een looppad er aan vast.

Boom kappen en afvoeren

Boom kappen in tuin bij mijn vader in Zuid Beijerland en deze ook afvoeren. Eventueel ook de wortel uitgraven en frezen. Deze prijs als optie meegeven in offerte. De boom is ongeveer 6meter hoog en de stam diameter ongeveer 40 cm. De boom kan vrij vallen.

Boom kappen

In de tuin staat een Popelier van ongeveer 18 meter hoog. Deze staat op de rand van het perceel tussen de schuur en een brand pad van een bedrijfsloods. De stam mag blijven staan tot 2 a 3 meter hoog. Gesnoeide stukken dikker dan een pols graag op stukken van 40 cm zagen voor kachelhout. Indien dit meerkosten met zich meebrengt, zouden wij dit graag separaat aangeboden zien.

Schutting verstevigen en-of opnieuw plaatsen

Ik wil de bestaande schutting opnieuw plaatsen (is in augustus 2017 al gedaan), maar na de 2 westerstormen in januari weer ontzet. Deze is ongeveer 10 meter lang. Eventueel verstevigen met beton. Daarnaast ook gelijk in de achtertuin de 2 schermen en 1 poort meenemen. Dit is ongeveer 4.60 meter, dit moeten wel nieuw. Ik heb een vrijblijvende offertes nodig i.v.m. de verzekering. De tuin heeft een achterom die op een pad uitkomt.

Koivijver en veranda aanleggen

Wij willen graag een veranda en koivijver aan laten leggen. De veranda zal 4 bij 5 meter gaan worden. Er moet 1 deel van 4 meter en 1 deel van 5 meter gesloten worden. Het andere deel van 4 meter dient er een reling te komen. De veranda moet van hout worden met een houten dak met EPDM afwerking. Daarnaast willen wij een koivijver in een L vorm laten maken. Deze grenst aan de veranda. Het lange deel zal 5 meter zijn, dan de hoek om en een stuk van 4 meter, hoek om en een daal van 1.50 meter, dan weer de hoek om en 2 meter en het laatste stukje zal 3 meter worden. De vijver gaat 1 meter de grond in en word 50 cm opgemetseld. De tuin is goed bereikbaar via de achterzijde en de oude grond dient te worden afgevoerd.

Tuin bij een nieuwbouwhuis aanleggen

Aanleggen achtertuin van nieuwbouw huis van circa 47 m2. Zonder beplanting, alleen bestrating. Tuin is al uitgegraven en nieuw zand gestort. Schuttingen zijn ook al geplaatst.

Schuttingen plaatsen aan beide zijden

Aan de ene kant van de tuin 3 schuttingdelen plaatsen, inclusief palen. En anders kant schutting plaatsen 5 delen inclusief palen plaatsen. Waarschijnlijk wil ik de palen in beton gegoten hebben.

Schuttingdelen met poort plaatsen

Plaatsen van een schutting. Inclusief palen en poort, 8 delen. Graag een gespecificeerde offerte waar, ook het verwijderen van de schuttingdelen in opgenomen is.

Drainage om woningen aanleggen

Drainage aanleggen om 2 onder een kap woningen heen. Afmeting ongeveer 50 / 60 meter.

Kop uit treurwilg zagen

De kop uit een treurwilg zagen. De boom staat achterin de tuin en de takken zijn er al afgehakt, alleen kan ik de kop er niet uithalen omdat die te hoog zit. Deze zit een meter of 7-8 hoog. De tuin is makkelijk te bereiken en de vakman hoeft het puin niet af te voeren.

Composiet schutting plaatsen op erfgrens

Wij willen op de erfgrens met onze buren graag een nieuwe composiet schutting laten plaatsen. Er zijn 6 schuttingdelen nodig, 4 schermen van 180 cm hoog en 2 van 120 cm hoog. Er staan nu een houten schutting en wat planten op de erfgrens. Dat moet allemaal verwijderd worden. Desgewenst kunnen we zelf een container huren. De schuttingen die we mooi vinden zijn die van WoodComposiet, maar een eigen merk mag in overleg ook worden geleverd. De buren gaan overigens akkoord met deze plaatsing. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Schutting met poort plaatsen

Ik wil graag een schutting laten leveren en plaatsen van 6 meter lang inclusief poortdeur van 1.20 meter en 1.80 meter hoog. De schutting dient of betonnen palen onderplaten te krijgen met houten schuttingsdelen of volledig van hout te worden. Tevens wil ik een afdak laten maken aan de schutting vast van 3.50 bij 2.50 meter. Het afdak zal van onderhoudsvrij materiaal gemaakt moeten worden en via het dak dient lichtdoorlatend te zijn.

Boom verwijderen

We willen misschien onze boom in de tuin weg hebben, en onze vaag is wat het ongeveer gaat kosten We willen de boom helemaal weg hebben inclusief de wortels. En het afvoeren van de boom. Graag alleen reageren via de mail.

Oude aanlegsteiger vervangen

Mijn oude aanlegsteiger ziet er niet meer uit. Waarschijnlijk is bij de aanleg goedkoop materiaal gebruikt en ook slecht gemonteerd. Zoek een professionele aanlegsteiger bouwer die met kwalitatief goed materiaal werkt. Oude steiger verwijderen en nieuwe plaatsen, totale oppervlakte ongeveer 60 m2. Voorwerk en materiaal kosten in overleg.