Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Ridderkerk of directe omgeving.

358 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, tuin egaliseren en bestraten, tuin ophogen, bestraten en stenen plantenbakken realiseren, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renoveren, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin leeg halen en dan weer inrichten, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Ridderkerk:

Tuin renoveren

Oude tuin leeghalen, nieuwe schuttingen plaatsen (totaal 20 meter, van composiet of van hout), nieuwe keramische tegels leggen , kunstgras aanbrengen en een composiet vlonder, lichtplan aanbrengen en een waterornament plaatsen in een te bouwen bak en nog 3 plantenbakken. Een zonnen pergola plaatsen. De tuin is 50 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Tuin verhogen, egaliseren en bestraten

Onze tuin excl. Carport = 4 meter breed en 8 meter diep. De tuin is wat gezakt en moet opgehoogd worden (ik gok 10 cm hoger). Graag zien we de helft van de tuin vanaf het huis met mooie grote tegels. De andere helft van de tuin tot de carport kunstgras (kindvriendelijk) met een tegelpad naar de poort. (zie foto voor duidelijkheid)

23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen

Namens de VVE ontvang ik graag een offerte voor het afgraven, afvoeren en egaliseren van de grond voor het volledige nieuwbouw project Groot Goed te Ridderkerk. (zie bijlage voor situatieschets) Optioneel ontvang ik graag een offerte voor het opvullen met zand per m2. Voor de 23 woningen zullen er ook hard houten schuttingen in beton geplaatst moeten worden.

Tuin afgraven en afvoeren

De achtertuin is via de oprit te bereiken. Er zal ongeveer 10 a 15 cm afgegraven moeten worden en de grond afgevoerd. De tuin is ongeveer 65 m2 groot.

Kunstgras gazon aanleggen

Aanleggen kunstgras 4,20 x 3,50 meter. Ondergrond 8 cm onder rand nagenoeg egaal in bak met banden. Komt een klein zwembad op te staan.

Lekkende vijver herstellen

Ik zoek een hovenier die mijn oude vijver in de achtertuin kan renoveren. Het gaat om een vijver van 8 m2 die inmiddels al 2 jaar droog staat. Ik wil graag samen met de vakman bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het opknappen hiervan.

Renoveren achtertuin

We willen het achterste gedeelte van onze achtertuin laten renoveren. Dit is ongeveer 35 vierkante meter. Grind tegels er uit en grind en klinkers er voor terug. 2 borders voor beplanting aanleggen. Uitvoering rond augustus

Taxushaag verwijderen en schutting plaatsen

Ik wilde graag weten wat het plaatsen van een schutting kost van 6 meter lang en 2 meter hoog, ik wil er 4 x betonpalen in de grond en afwerken met zwarte potdeksels. Hiervoor dient er wel eerst een taxushaag verwijderd en afgevoerd te worden.

Vijverfolie vervangen

Het vijverfolie is lek dus deze vervangen, en de randafwerking. De vijver is 8 bij 6 meter. Ik zou hier graag een offerte voor willen ontvangen.

Huidige tuin renoveren

Achterstallige tuin is toe aan renovatie. Alles verwijderen, schutting, tegels, gazon inclusief grond afvoeren. Dan volledige schutting plaatsen, volledig bestraten en overkapping plaatsen. Oppervlakte is 55 m2.

Wortels bruidsluier en klimop verwijderen

In verband met een aanbouw die in februari geplaatst wordt, moeten er wortels van een klimop en bruidssluier verwijderd worden. Graag ontvangen we daarvan een offerte. Foto's zijn bijgevoegd.

Een achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 160 m2 grenzend aan het water. Ik zie graag een tuinhuisje, gras, een vlonder en ruimte voor planten terug in de tuin. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Sierhek vervangen

Ik wil mijn sierhek laten repareren. Het gaat om twee schermen en twee paaltjes die vervangen moeten worden en in de zwarte verf gezet moet worden.

Planten en bamboe uitgraven en verwijderen

Wij zouden graag een deel van onze tuin willen snoeien/verwijderen en uitgraven. Benodigde taken: - uitgraven verschillende delen tuin, in totaal een geschatte oppervlakte van 30-35 m2. In het uit te graven gedeelte willen we graag een aantal struiken, bamboe en 2 bomen willen laten uitgraven/verwijderen (er is rekening gehouden met een vergunning). - Het uitgegraven gedeelte willen we graag klaar maken voor kunstgras (opvullen met zand). Graag ontvangen wij voor deze werkzaamheden een offerte, kunt u ook berekenen wat de extra kosten zijn als we het plaatsen van kunstgras direct laten meenemen in deze klus. Ervan uitgaande dat we een middenklasse kwaliteit gras nemen, met een totaal oppervlakte van ongeveer 30-35 m2.

Conifeerhaag snoeien

Graag wil ik weten wat het kost om een coniferenhaag van ongeveer 50 meter lengte met een hoogte van ongeveer 4 a 5 meter te snoeien.

Vijverfolie vervangen

Onze vijver is lek en staat droog. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de folie, leeghalen van de vijver, herstellen damwanden en randen. De vijver is nier vormig en ongeveer 5 bij 2,5 meter en twee meter op z'n diepst.

Tuin afgraven bij nieuwbouw

Wat kost het om onze tuin af te graven. Gaat om ongeveer 40 m2 er kan op dit moment een kraantje komen en aanvullen met zand. Graag de grond ook afvoeren.

Tuinpoort met slot laten vervangen

Ik wil graag mijn tuinpoort laten vervangen in verband met houtrot. Bestaande uit een deur 1 meter en nog een opendraaiend gedeelte van ongeveer 45 cm. De hoogte is ongeveer 2 meter. Wil graag weten wat de kosten zijn.

Boomstronk weg frezen

Boomstronk van zo'n 100 cm weg laten frezen. Locatie is goed bereikbaar voor de vakman.

Voortuin aanleggen

De voortuin van 5.40 bij 3 meter willen wij graag deels laten bestraten met tegels van 60 bij 60 cm, inclusief verlichting in de tegels. Er zal een deel van 3 bij 3 meter bestraat moeten worden met een looppad er aan vast.

Boom kappen en afvoeren

Boom kappen in tuin bij mijn vader in Zuid Beijerland en deze ook afvoeren. Eventueel ook de wortel uitgraven en frezen. Deze prijs als optie meegeven in offerte. De boom is ongeveer 6meter hoog en de stam diameter ongeveer 40 cm. De boom kan vrij vallen.

Boom kappen

In de tuin staat een Popelier van ongeveer 18 meter hoog. Deze staat op de rand van het perceel tussen de schuur en een brand pad van een bedrijfsloods. De stam mag blijven staan tot 2 a 3 meter hoog. Gesnoeide stukken dikker dan een pols graag op stukken van 40 cm zagen voor kachelhout. Indien dit meerkosten met zich meebrengt, zouden wij dit graag separaat aangeboden zien.

Schutting verstevigen en-of opnieuw plaatsen

Ik wil de bestaande schutting opnieuw plaatsen (is in augustus 2017 al gedaan), maar na de 2 westerstormen in januari weer ontzet. Deze is ongeveer 10 meter lang. Eventueel verstevigen met beton. Daarnaast ook gelijk in de achtertuin de 2 schermen en 1 poort meenemen. Dit is ongeveer 4.60 meter, dit moeten wel nieuw. Ik heb een vrijblijvende offertes nodig i.v.m. de verzekering. De tuin heeft een achterom die op een pad uitkomt.

Koivijver en veranda aanleggen

Wij willen graag een veranda en koivijver aan laten leggen. De veranda zal 4 bij 5 meter gaan worden. Er moet 1 deel van 4 meter en 1 deel van 5 meter gesloten worden. Het andere deel van 4 meter dient er een reling te komen. De veranda moet van hout worden met een houten dak met EPDM afwerking. Daarnaast willen wij een koivijver in een L vorm laten maken. Deze grenst aan de veranda. Het lange deel zal 5 meter zijn, dan de hoek om en een stuk van 4 meter, hoek om en een daal van 1.50 meter, dan weer de hoek om en 2 meter en het laatste stukje zal 3 meter worden. De vijver gaat 1 meter de grond in en word 50 cm opgemetseld. De tuin is goed bereikbaar via de achterzijde en de oude grond dient te worden afgevoerd.

Tuin bij een nieuwbouwhuis aanleggen

Aanleggen achtertuin van nieuwbouw huis van circa 47 m2. Zonder beplanting, alleen bestrating. Tuin is al uitgegraven en nieuw zand gestort. Schuttingen zijn ook al geplaatst.