Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinhek met deur plaatsen en terras ophogen en betegelen:

Tuinhek met deur plaatsen en terras ophogen en betegelen

Graag zou ik 2 offertes ontvangen: De belangrijkste offerte is voor een hek met deur in de achtertuin: breedte van het hek is 2,39 meter, inclusief een deur hoogte ongeveer 1,95 meter. De 2e offerte eventueel: voor het ophogen, betegelen (25 cm ?) en helemaal dichtmaken van het terras, totale oppervlakte ongeveer 35 m2.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhek met deur plaatsen en terras ophogen en betegelen uit heel Nederland:

Tuinhek laten maken

Ik wil mijn tuinhek laten maken. Het gaat om een totale afmeting van 12,60 meter. Het hek moet 1,80 meter hoog worden. Ik wil een hardhouten hek hebben hiervoor. De tuin is via de achterkant te bereiken. Er hoort ook een deur bij, die zit in de 12,60 en is ongeveer 1 meter lang.

Kapotte tuinafscheiding repareren

Door de storm vandaag is er een tuinhek en een deur stuk gewaaid. De tuin is 4 meter breed. Een balk is gebroken waar de deur aan hing. Wat is dus nodig heb is een schutting deel van 1.80 meter. een schutting deel van 90 cm en nieuwe palen. Wat kost mij deze klus?

Tuinhek repareren

Ik ben met de scootmobiel dwars door de deur van het tuinhek gereden. Het ligt eruit en moet terug op zijn plaats gehangen. Alles is heel gebleven, behalve de scharnieren.

Plaatsen van tuinschermen

Het betreft een voortuin. Grootte 2,5 meter bij 4,6 meter. Er moeten hier een aantal tuinschermen geplaatst worden van een meter hoog en een tuinhek deur erbij. Geïmpregneerd vurenhouten hekje met palen.

Tuinhek met deur laten plaatsen

Ik wil graag een houten afscheiding met deur tussen de tuin en het openbare pad. Aan het eind van de tuin. De lengte zal circa 3.80 meter zijn. De huidige schutting moet worden afgebroken en afgevoerd. Verticale latten op de schermen op schermen van 1.80 x 1.80 meter. De deur is ook van hout.

Houtrot in kozijn wegwerken

Kleine delen van kozijnen vervangen (houtrot), zie foto ter illustratie. Tevens de deur van het tuinhek verstevigen (is voor timmerman waarschijnlijk klein klusje).

Terras opnieuw aanleggen

Ik wil mijn tuin opnieuw laten betegelen met grote grijze betontegels. De huidige tegels moeten er uitgehaald worden en oude, vermolmde bielzen die al afscheiding dienen tussen tuin en tegels, ook. Tegel gedeelte totaal ongeveer 34 m². Totale tuin ongeveer 63 m². In overleg en afhankelijk van de totale kosten wil ik ook het tuinhek hier en daar laten repareren. Alles kan via de achterkant worden af-en aangevoerd via een deur in het tuinhek, dus niet door het huis. Graag uw offerte, zodat ik een beetje een idee krijg van de kosten.

Stuk gewaaid tuinhek vervangen

Tijdens de storm van vorige week, is de achterkant van ons tuinhek stuk gewaaid. Dit gedeelte moet worden vervangen. Het gaat om een hek van ongeveer 4 meter lang, met daarin een deur. Het slot wat in de deur moet komen hebben wij. De rest moet geleverd worden. We willen het hek van gewoon hout, de steunpalen van hardhout. Het hek moet twee meter hoog worden.

Woningonderhoud

- Lekkende keukenkraan aangesloten op keuken Daalderop inbouwboiler. Ook inspectie boiler, lekt in keukenhuisje , evt die vernieuwen. - Houten tuinhek deur klemt, sluiting aanpassen indien mogelijk. - Prijsopgave plaatsen nieuwe inbouw-koelkast, nog niet aanwezig.

Houten tuinhek laten plaatsen

Voor een achtertuin heb ik nodig: een 224 cm breed en 180 tot 190 cm hoog houten tuinhek, waaronder 2 palen nodig zijn alsook een deur met dubbelzijdig slot. Werkzaamheden bevatten huidige (oude) hek eruit halen en wegnemen. Nieuw materialen heb ik niet gekocht, dus die graag meenemen in de offerte. Graag offertes het liefst via email opsturen.

Partners

Partners van Casius