Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinhek met deur plaatsen en terras ophogen en betegelen:

Tuinhek met deur plaatsen en terras ophogen en betegelen

Graag zou ik 2 offertes ontvangen: De belangrijkste offerte is voor een hek met deur in de achtertuin: breedte van het hek is 2,39 meter, inclusief een deur hoogte ongeveer 1,95 meter. De 2e offerte eventueel: voor het ophogen, betegelen (25 cm ?) en helemaal dichtmaken van het terras, totale oppervlakte ongeveer 35 m2.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhek met deur plaatsen en terras ophogen en betegelen uit heel Nederland:

Plaatsen van tuinschermen

Het betreft een voortuin. Grootte 2,5 meter bij 4,6 meter. Er moeten hier een aantal tuinschermen geplaatst worden van een meter hoog en een tuinhek deur erbij. Geïmpregneerd vurenhouten hekje met palen.

Tuinhek met deur laten plaatsen

Ik wil graag een houten afscheiding met deur tussen de tuin en het openbare pad. Aan het eind van de tuin. De lengte zal circa 3.80 meter zijn. De huidige schutting moet worden afgebroken en afgevoerd. Verticale latten op de schermen op schermen van 1.80 x 1.80 meter. De deur is ook van hout.

Houtrot in kozijn wegwerken

Kleine delen van kozijnen vervangen (houtrot), zie foto ter illustratie. Tevens de deur van het tuinhek verstevigen (is voor timmerman waarschijnlijk klein klusje).

Terras opnieuw aanleggen

Ik wil mijn tuin opnieuw laten betegelen met grote grijze betontegels. De huidige tegels moeten er uitgehaald worden en oude, vermolmde bielzen die al afscheiding dienen tussen tuin en tegels, ook. Tegel gedeelte totaal ongeveer 34 m². Totale tuin ongeveer 63 m². In overleg en afhankelijk van de totale kosten wil ik ook het tuinhek hier en daar laten repareren. Alles kan via de achterkant worden af-en aangevoerd via een deur in het tuinhek, dus niet door het huis. Graag uw offerte, zodat ik een beetje een idee krijg van de kosten.

Stuk gewaaid tuinhek vervangen

Tijdens de storm van vorige week, is de achterkant van ons tuinhek stuk gewaaid. Dit gedeelte moet worden vervangen. Het gaat om een hek van ongeveer 4 meter lang, met daarin een deur. Het slot wat in de deur moet komen hebben wij. De rest moet geleverd worden. We willen het hek van gewoon hout, de steunpalen van hardhout. Het hek moet twee meter hoog worden.

Woningonderhoud

- Lekkende keukenkraan aangesloten op keuken Daalderop inbouwboiler. Ook inspectie boiler, lekt in keukenhuisje , evt die vernieuwen. - Houten tuinhek deur klemt, sluiting aanpassen indien mogelijk. - Prijsopgave plaatsen nieuwe inbouw-koelkast, nog niet aanwezig.

Houten tuinhek laten plaatsen

Voor een achtertuin heb ik nodig: een 224 cm breed en 180 tot 190 cm hoog houten tuinhek, waaronder 2 palen nodig zijn alsook een deur met dubbelzijdig slot. Werkzaamheden bevatten huidige (oude) hek eruit halen en wegnemen. Nieuw materialen heb ik niet gekocht, dus die graag meenemen in de offerte. Graag offertes het liefst via email opsturen.

Schutting plaatsen als inbraakpreventie

We zouden graag een schutting willen plaatsen aan de westkant van onze tuin, over een lengte van ongeveer 6 meter, met een hoek erin naar de noordkant. Er dient ook een deur in te komen. Want er is ook een schuur/fietsenberging, waar de fietsen achterom naar binnen en in deze berging geplaatst kunnen worden. Deze schuur is aan de westkant aan vervanging toe: jarenlang is een klimop daar z. N gang kunnen gaan en er zijn ook een 6 tal planken deels rot en aan vervanging toe, Het slot is ook geforceerd en valt onder de braakschade, de rest niet Het dak is niet goed erg goed bekleed en niet goed strak ook. Graag een offerte voor 1: het plaatsen van een schutting van ongeveer 2,20 meter hoog, 6 a 7 meter , door een hoek achter de berging ook wat moeilijk te schatten. Aan de zuidkant hebben de buren al een schutting geplaatst. Deze voldoet wel, maar lijkt niet zo stevig De westkant van de berging van kapotte onderdelen ontdoen en nieuwe planken indien dat nog de moeite is. Er zit wel een raam in en dat moet zo blijven. Het lage tuinhek mag weg en de klimop opgeruimd Een foto van het hek is niet te maken want er zijn ook nogal wat bomen aanwezig Deze bomen blijven

Tuinhek repareren

Het houten hek sluit niet meer, er moet een ander slot in (wat ook daadwerkelijk op slot kan). Het voorhek, ook van hout, (een laag hekje) daar moet een veer op. Of eventueel andere, hogere deur plaatsen.

Nieuw tuinhek en deur plaatsen

Wij willen een gedetailleerde offerte krijgen van iemand die vrijblijvend bij ons de situatie komt bekijken /adviseren. Wij willen ons huidige tuinhek laten vervangen inclusief een poortdeur. Het gaat om een stuk van 2.9 meter lang.

Partners

Partners van Casius