Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Rhoon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Rhoon heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Rhoon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Rhoon of directe omgeving.

265 klanten uit Rhoon bevelen een bij Casius in Rhoon aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Rhoon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Rhoon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Rhoon:

Bestrating tuin, tuinhuis en gras inzaaien

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten. De tuin is al geëgaliseerd en we willen graag circa 70 m2 bestrating 3 x 7m schuur plus overkapping Circa 280 m2 gras inzaaien Zouden jullie hier een offerte voor kunnen maken. Bijgevoegd een snelle 3d sketch. De maten zijn ongeveer genomen

Riet verwijderen

In de sloot moet het riet verwijderd worden inclusief het grootste gedeelte van de wortels. Het gaat om ongeveer 70 a 80 meter slootkant waar ongeveer 2 meter riet staan. De sloot zelf is ongeveer 5 meter breed en redelijk goed begaanbaar voor een boot. De overkant van de sloot is een akkerbouw landschap dat gebruikt kan worden om dit bijvoorbeeld met een kraan te doen.

Totale tuinaanleg

Ik wil een tuin laten aanleggen. De gegevens staan in de tekeningen. De tuin is ongeveer 180 m2. Ontwerp is er al. Tegels zijn 60 bij 60 cm. Het gaat om het uitgraven, bestraten, gras aanleggen, borders plaatsen, schuttingen en vlonders plaatsen en een tuinhuis plaatsen.

Tuin afgraven

Ik wil graag mijn tuin af laten graven, gaat om ongeveer 15 m2. Daarvoor in de plaats ca. 10 m2 schone aarde en 5 m2 zand.

Huidige tuin ophogen en egaliseren en straten

De tegels in de achtertuin, 42 m2, dienen te worden verwijderd. Hierna zal er een deel opgehoogd moeten worden en geëgaliseerd. Vervolgens moet er met de huidige tegels een terras en een looppad worden aangelegd van ongeveer 25 m2. De tuin is goed te bereiken.

Bamboe schutting herstellen

Tijdens de laatste storm is onze schutting van bamboe omgewaaid. Deze willen we graag hersteld zien (misschien is vervanging wel nodig). De schutting is circa 6 meter met een bocht.

Bomen rooien

Op 30 maart krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning en in de voortuin staan 2 grote bomen. Deze bomen zijn ongeveer 6 meter hoog en wil ik graag laten rooien. De voortuin is goed bereikbaar, er kan voor de tuin geparkeerd te worden.

Grenen schutting plaatsen

Het gaat om 6 grenen schermen, 8 hardhouten palen en een poort, plus plaatsen.

Tuinschermen na de storm (her)plaatsen

Na de storm wil ik graag 8 tuinschermen laten monteren.

Vijf schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag 5 grenen schuttingdelen plaatsen ook nieuwe palen liefst van hardhout. De oude schutting moet verwijderd worden (omgewaaid). De schutting is 9 meter lang.

Betontegels en een houten terras vervangen

Betontegels 50/50 60 m2 en een houten terras van 11 m2 wat vervangen moet worden.

Boomstam afvoeren en bomen omzagen

Door de storm is er een grote boom (conifeer) omgewaaid en op de straat beland. De brandweer heeft hem in grove stukken gezaagd en aan de zijkanten van de weg gelegd. Het moet zo snel mogelijk worden opgeruimd. De offerte wil ik naar de verzekering sturen. Dan staan daar nog 2 (hoge) bomen een berk en nog een Conifeer en een boomstam (zonder kruin) met de doorsnede van circa 1 meter die ik omgezaagd wil hebben en afgevoerd. Daar wil ik een aparte offerte voor.

Schutting met stormschade vervangen

Deel van de schutting (houten schutting circa 2 meter hoog met houten palen) is omgevallen door de harde wind (+/- 2m).

Tuinhek met deur plaatsen en terras ophogen en betegelen

Graag zou ik 2 offertes ontvangen: De belangrijkste offerte is voor een hek met deur in de achtertuin: breedte van het hek is 2,39 meter, inclusief een deur hoogte ongeveer 1,95 meter. De 2e offerte eventueel: voor het ophogen, betegelen (25 cm ?) en helemaal dichtmaken van het terras, totale oppervlakte ongeveer 35 m2.

Dode boom verwijderen

Wij hebben in een hoek van onze tuin, aan het einde van een haag, een dode naaldboom staan met 2 stammen van ongeveer 5 à 6 meter hoog. Wij willen die boom graag laten verwijderen. De boom is via het pad langs de haag bereikbaar. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw offerte.

Trampoline in de tuin in laten graven

Ik wil een inground trampoline van diameter 244 cm in laten graven in de voortuin. Maximaal 50 cm diepte, komvormig. Graag ontvang ik hiervoor een offerte inclusief het afvoeren van de grond. De voortuin is gemakkelijk te bereiken vanaf de straat zowel aan de voorzijde als aan de zijkant. In de voortuin ligt alleen aarde.

Klussen in de tuin

Ik wil weten of mijn oude houten schutting gemaakt kan. Wanneer dit niet kan, wil ik een nieuwe schutting laten plaatsen. De oude schutting is een volledig houten schutting, bestaande uit 5 schuttingdelen en houten palen waarvan er 3 zijn losgeraakt en beschadigd (er zijn wat planken los). Ook is 1 houten paal die door de regen en rukwinden wat uit de grond gekomen is / schuin is gaan staan. Mocht het nodig zijn een nieuwe schutting te plaatsen, dan schaf ik deze graag zelf aan.

Schuttingdelen vervangen

Graag wil ik het volgende uit laten voeren: - Afvoeren oude schutting 6 delen en 7 palen; - Aanschaf nieuwe Gamma schutting artikel 324597, wederom 6 delen + 7 bij behorende palen; - Plaatsen van deze schutting, inclusief eventueel beton of benodigde ankers en overig materiaal; - Graag een complete offerte, arbeid en materiaal. Dit artikel is momenteel in de aanbieding. Kunt u voor mij ook de bruto offerte (zonder korting) opmaken. Het betreft namelijk een verzekeringskwestie, waarbij ik niet weet hoelang het een na ander gaat duren. Voor hetzelfde geldt is de aanbiedingsperiode dan net voorbij.

Kleine tuin laten opleuken

Het is een klein tuin van 21 m2. De tuin is omringd door een goede heg. Bijvoorbeeld met siergras en niet te veel vaste planten. Er staat nu een olijfboompje en wat beplanting. Die kunnen mogelijk blijven staan. Heeft u een leuk idee hiervoor?

Tuin voor en achter de woning renoveren

Voortuin (ongeveer 8.50 meter x 5.50 meter) ophogen en hertegelen. Achtertuin (13.50 meter x 8.50 meter) schuur met overkapping monteren, tegels ophogen en hertegelen, border metselen en beplanting.

Hardhouten schutting laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van 28 meter schutting. Het gaat om hardhouten schuttingdelen en palen van 2 meter. De schutting wordt in 1 lengte geplaatst. De oude schutting halen wij zelf weg.

Tuin afgraven en afvoeren

Wij willen graag onze achtertuin laten afgraven en afvoeren. Het gaat om nieuwbouw.

Voor- en achtertuin laten aanleggen

Onze voortuin ophogen en hier en daar beplanting, terrasje vergroten, tegels/sierbestrating aanwezig. Achtertuin 115 m2 (13.50 diep x 8.50 meter breed). Bestraten met grote tegels, schuur + overkapping, borders en beplanten.

Voor en achtertuin afgraven

Wij willen onze tuin graag 25 cm laten afgraven, de grond afvoeren en opnieuw egaliseren in combinatie met een worteldoek. Achtertuin: 9.50 x 5.50 -9 m2, schuur = 43.25 m2 Voortuin: 5.50 x 5 = 27.50 m2 Het betreft een nieuwbouwwijk en er staan nu nog geen schuttingen, dus een machine is nog mogelijk door het achterpad. Eventueel uit te breiden naar offerte voor 2x deze tuinen.

Voortuin egaliseren, klei afvoeren en tegelen

Ik wil graag mijn voortuin laten afgraven met 15 - 20 cm, daarna opvullen met geel zand en egaliseren. De klei afvoeren en de tuin graag betegelen. De tuin is ongeveer 4.50 bij 5.50 meter. Ik zal de tegels zelf aanschaffen (60 bij 60 cm).