Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Rhoon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Rhoon heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Rhoon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Rhoon of directe omgeving.

267 klanten uit Rhoon bevelen een bij Casius in Rhoon aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Rhoon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Rhoon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Rhoon:

Heg snoeien en coniferen en bomen

Onderhoudsklus

Tuin gedeeltelijk aanleggen met composiet vlonders

We willen ons tuin gedeeltelijk met composiet vlonders laten leggen. Is ongeveer 16m2. Er liggen nu nog tegels. Zou graag willen weten wat de totale kosten zullen zijn, dus incl het verwijderen en afvoeren van de tegels.

Gat voor een trampoline in de tuin graven

Wil graag een gat in de tuin voor een trampoline van 190 cm bij 130 cm en 70 cm diep. Tevens het aarde en zand gelijk afvoeren.

Extra balk plaatsen ivm druk damwand lengte circa 10 meter

Plaatsen van extra balk op damwand ter versteviging van bestaande damwand en maken van een steigertje over de helft van de lengte. Balk moet circa 10 meter zijn. Werkbootje beschikbaar en bereikbaar vanuit tuin.

Tuin renovatie en beschoeiing plaatsen

Ik wil de bestaande tuin wijzigen naar modern ontwerp. De tuin is ongeveer 200 - 230 m2. Ik heb een tuinpoort. Graag laat ik alles afvoeren. Ik heb vier soort platanen. Ik heb een terras van ongeveer 3,60 x 6 meter, deze zou met de huidige tegels opnieuw gelegd mogen worden. De tegels zijn vermoedelijk 50 x 50 cm. De tuin zit bij het water. Ik wil een stuk beschoeiing laten plaatsen om de tuin groter te maken, van ongeveer 18 meter. Vanaf de tuinkant is daar bij te komen. Dan zou ik graag iemand langs willen hebben om mee te denken over het ontwerp. Rond april graag beginnen.

Tuin opnieuw bestraten met nieuw te leveren tegels

Tuin moet weer worden opgehoogd ivm verzakking. Schatting is 5 kuub zand en de huidige tegels moeten worden vervangen voor nieuwe. Tegels worden eventueel zelf verzorgd. Oppervlakte is ongeveer 40 vierkante meter. Gevraagd wordt om de bestaande tegels af te voeren, het zand te leveren en de nieuwe tegels leggen

Voor - en achtertuin bestraten

Wij willen onze voor -en achtertuin laten egaliseren en vervolgens bestraten. Verder een stuk kunstgras in de achtertuin plaatsen. De totale oppervlakte is tussen de 80 en 100 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Afgraven tuin nieuwbouw

We willen de tuin ongeveer 25 cm laten afgraven. Het afgraven gaat om 150 m2 tuin. En dan op de plekken waar tegels komen zand terug. Het aantal m2 tegels in de tuin zal ongeveer 50 m2 zijn. Het is een hoekwoning dus makkelijk bereikbaar. Graag de grond afvoeren.

Grond afgraven (mogelijk 4 huizen)

Ik wil graag 99 m2 laten afgraven en 20 cm zand terugstorten. Daarnaast 46 m2 afgraven en 30 cm zand terugstorten. Optioneel 4 huizen in totaal.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput slaan voor een tuin beregeningsinstallatie. Buizen liggen reeds in de grond. Pomp is ook aanwezig. Zoeken nog wel sproeiers en druppelslang. Tuin is 1000 m2.

Tuin leeghalen en bestraten

Gaat om mijn tuin van 75 m2 waar veel beplanting en terras van ongeveer 25 m2 in zit. Dit moet leeggehaald worden en opnieuw bestraat. Graag ontvang ik een prijsindicatie Oude materiaal ook graag afvoeren.

Verwijderen van vijver

Wij hebben een huis gekocht met een natuurvijver. Echter is een vijver niet ons ding en zouden wij graag de vijver willen laten verwijderen. Daarvoor in de plaats willen we kunstgras en gedeeltelijk een zandbak of moestuintje. De vijver is ongeveer 1,5 m x 3 m. Wellicht dat we het stukje wat nu vijver is 1,5 meter willen verbreden om het kunstgras en de zandbank/moestuin te plaatsen.

Beschoeiing of damwand laten plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die over de lengte van 45 meter langs de tuin de waterzijde op kan trekken tot maaiveld. Ga nu van uit dat de waterkantzijde 1 meter omhoog moet. Graag in de offerte verschillende materialen aangeven en uw advies hierin.

Bestrating tuin, tuinhuis en gras inzaaien

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten. De tuin is al geëgaliseerd en we willen graag circa 70 m2 bestrating 3 x 7m schuur plus overkapping Circa 280 m2 gras inzaaien Zouden jullie hier een offerte voor kunnen maken. Bijgevoegd een snelle 3d sketch. De maten zijn ongeveer genomen

Riet verwijderen

In de sloot moet het riet verwijderd worden inclusief het grootste gedeelte van de wortels. Het gaat om ongeveer 70 a 80 meter slootkant waar ongeveer 2 meter riet staan. De sloot zelf is ongeveer 5 meter breed en redelijk goed begaanbaar voor een boot. De overkant van de sloot is een akkerbouw landschap dat gebruikt kan worden om dit bijvoorbeeld met een kraan te doen.

Totale tuinaanleg

Ik wil een tuin laten aanleggen. De gegevens staan in de tekeningen. De tuin is ongeveer 180 m2. Ontwerp is er al. Tegels zijn 60 bij 60 cm. Het gaat om het uitgraven, bestraten, gras aanleggen, borders plaatsen, schuttingen en vlonders plaatsen en een tuinhuis plaatsen.

Tuin afgraven

Ik wil graag mijn tuin af laten graven, gaat om ongeveer 15 m2. Daarvoor in de plaats ca. 10 m2 schone aarde en 5 m2 zand.

Huidige tuin ophogen en egaliseren en straten

De tegels in de achtertuin, 42 m2, dienen te worden verwijderd. Hierna zal er een deel opgehoogd moeten worden en geëgaliseerd. Vervolgens moet er met de huidige tegels een terras en een looppad worden aangelegd van ongeveer 25 m2. De tuin is goed te bereiken.

Bamboe schutting herstellen

Tijdens de laatste storm is onze schutting van bamboe omgewaaid. Deze willen we graag hersteld zien (misschien is vervanging wel nodig). De schutting is circa 6 meter met een bocht.

Bomen rooien

Op 30 maart krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning en in de voortuin staan 2 grote bomen. Deze bomen zijn ongeveer 6 meter hoog en wil ik graag laten rooien. De voortuin is goed bereikbaar, er kan voor de tuin geparkeerd te worden.

Grenen schutting plaatsen

Het gaat om 6 grenen schermen, 8 hardhouten palen en een poort, plus plaatsen.

Tuinschermen na de storm (her)plaatsen

Na de storm wil ik graag 8 tuinschermen laten monteren.

Vijf schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag 5 grenen schuttingdelen plaatsen ook nieuwe palen liefst van hardhout. De oude schutting moet verwijderd worden (omgewaaid). De schutting is 9 meter lang.

Betontegels en een houten terras vervangen

Betontegels 50/50 60 m2 en een houten terras van 11 m2 wat vervangen moet worden.

Boomstam afvoeren en bomen omzagen

Door de storm is er een grote boom (conifeer) omgewaaid en op de straat beland. De brandweer heeft hem in grove stukken gezaagd en aan de zijkanten van de weg gelegd. Het moet zo snel mogelijk worden opgeruimd. De offerte wil ik naar de verzekering sturen. Dan staan daar nog 2 (hoge) bomen een berk en nog een Conifeer en een boomstam (zonder kruin) met de doorsnede van circa 1 meter die ik omgezaagd wil hebben en afgevoerd. Daar wil ik een aparte offerte voor.