Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Puttershoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Puttershoek heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Puttershoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Puttershoek of directe omgeving.

52 klanten uit Puttershoek bevelen een bij Casius in Puttershoek aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Puttershoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Puttershoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Puttershoek:

Buxushaagje verwijderen uit voortuin

Buxushaagje verwijderen en afvoeren uit de voortuin. 500 x 60 x 70 cm.

Nieuwbouw tuin aanleggen

Wij wonen sinds kort in een nieuwbouw rijtjeshuis. De schuttingen worden volgende week gezet. Daarna zouden we het prettig vinden om naar de tuin te gaan kijken. Het gaat om een achtertuin van 5.5 bij 12 m (ongeveer). Met daarin al een tuinhuisje en momenteel een schutting achter de parkeerplaats. Deze mag eruit, mits er een poort (waar de auto doorheen kan) helemaal achterin de tuin blijft staan. Ik heb 1 foto ingevoegd, zodat jullie er een beter beeld bij krijgen. We willen graag een mix van terras en planten, ook gras is geen probleem.

Tuin afgraven en ophogen

In de achtertuin dient er een stuk van ongeveer 25 m2 afgegraven te worden. De grond moet ook worden afgevoerd en zand gestort. Het bestraten gaan wij zelf doen. De tuin heeft een achterom.

Drainage rondom de dijkwoning aanbrengen

Ons onderhuis staat door hevige waterval een stukje blank mogelijk door drainage dat dit te voorkomen is? De tuin is ongeveer 4 bij 5 meter groot. Graag maken wij een afspraak om de situatie te laten bekijken en advies te ontvangen.

Grond uit de tuin afvoeren

Wij hebben tuingrond ophoping met daarin enkele stronken van struiken. Ongeveer 6 kuub. Brandgang van ongeveer 10 meter met een doorgang van 90 cm.

Monteren van een tuinhuis

Een tuinhuisje Hysop (220 x 180 cm) of tuinhuisje Bieslook (230 x 200 cm) monteren, in de achtertuin. De tuin is te bereiken via buitenom, via een looppad. Graag een offerte voor beide huisjes. Graag contact via e-mail.

Vlonder boven water timmeren

Op dit moment hebben wij een vlonder op palen boven het water. De vlonder planken dienen te worden vervangen en de palen gecontroleerd of deze vervangen moeten worden. De vlonder is ongeveer 7 bij 3 meter groot.

Schutting en poort plaatsen

Door de storm is mijn poortdeur beschadigd, deze wil ik laten vervangen inclusief het hang- en sluitwerk. De poort komt te hangen tussen staande balken met een opening van 108 centimeter. Ik zal zelf een nieuwe poortdeur aanschaffen.

Bomen verwijderen in de tuin

Zie bijgaande foto voor de 3 bomen welke geheel verwijderd dienen te worden. Graag ontvang ik offertes voor de klus.

Geìmpregneerd of larixhout tuinhout

Ik zoek het volgende hout en daarvoor wil ik graag een prijs voor larixhout en een prijs voor hardhout en een prijs voor geïmpregneerd hout. - 10x plank 500x20x2 - 12x plank 400x20x2 - 12x plank 200x20x2 - 10x plank 300x20x2 - 12x paal 300x10x10 - 3x betongaas gegalvaniseerd 180x180 met mazen van 5

Houten vlonder plaatsen

Ik wil graag op een stuk van 6 x 3,5 meter een hardhouten vlonder laten plaatsen. Het gaat om een stuk dat aan het huis grenst. Er liggen nu tegels. Het hout in structuur als de vloer binnen, als dat mogelijk is. Graag hiervoor een offerte inclusief materiaal.

We willen de bestrating van de voortuin ...

We willen de bestrating van de voortuin veranderen

Onze achter tuin is op dit moment niet ...

Onze achter tuin is op dit moment niet aangelegd. Wij willen hier twee terassen realiseren. De afmeting van de tuin is 7x5 m. Hoe groot de terassen moeten worden weet ik nog niet. Tussen de terassen komt grind en een border die ik zelf wil beplanten. Op dit moment is er niets. Er moet een zandbed aangelegd worden en twee putjes naagekeken. In de voortuin willen we een nieuw pad laten aanleggen. DE voortuin is ongeveer 4 meter diep. Het pad moet bij de voordeur breder worden zodat we daar eventueel nog kunnen gaan zitten. We hebben nog geen bestratingsmaterialen en denken zelf aan getrommelde klinkers. In overleg nog graag een eventueel patroon bespreken