Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Poortugaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Poortugaal heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Poortugaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Poortugaal of directe omgeving.

157 klanten uit Poortugaal bevelen een bij Casius in Poortugaal aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Poortugaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: een achtertuin renoveren, bos leeghalen, tuinrenovatie, tuin leeghalen en opnieuw aanleggen, het ontwerpen van een tuin en het uitvoeren hiervan, 7 nieuwbouwtuinen afgraven en ophogen, tuinrenovatie, aanleggen tuin nieuwbouw, totaal renovatie aan een achtertuin, voortuin renoveren, 12 nieuwbouwtuinen afgraven, afvoeren en storten, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, bij 9 huizen Douglas schuttingen met betonpalen en poorten plaatsen, afgraven tuinen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Poortugaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Poortugaal:

Coniferen snoeien en kunstgras leggen

Ik ben op zoek naar iemand die coniferen kan snoeien en ongeveer 12 m2 kunstgras voor mij kan leggen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Tuin aanleggen nieuwbouw

Aanleggen van een nieuwbouw tuin van 14 m lang en 5,4 m breed. Twee terrassen van +/- 21 m2 p st Houten vlonder voor twee lig stoelen. Houten tuinpad, een waterval o.i.d. met een verhoging voor een budhha. +/- 20 m2 beplanting in lage bakken en 1 hogere. +/- 5 m2 opgevuld met pebles/ kiezels en verlichting verdeeld over de tuin.

Renovatie achtertuin

De achtertuin is ongeveer 12 bij 8 meter. Hier dient de bestrating verwijderd te worden, alles opgehoogd en de bestrating weer terug gelegd. Verder moeten er 6 schuttingsdelen vervangen worden voor 6 nieuwe houten delen en de poortdeur verplaatst. Graag zou ik ook een overkapping willen maken van 4 meter breed en 2 meter diep tussen de schuur en de schutting. Graag ontvang ik voor de 6 schuttingsdelen een separate prijs daar deze kosten met de buren gedeeld worden. De werkzaamheden dienen voor juli uitgevoerd te zijn.

Gras herstellen

Ik zoek een hovenier die het grasveld in onze tuin kan herstellen. Het gaat om 80 m2, wat er momenteel slecht uit ziet. Er is veel onkruid aanwezig.

Tuin leeg halen

Graag ontvangen wij een offerte voor het leeghalen van onze voortuin Verwijderen van de planten . Verwijderen van boomstronken 5 totaal en 1 boom omkappen Afvoeren van het tuin afval . Bamboe wat al kort geknipt is weghalen Voortuin is circa 25 M2 Tuin leeg graven / boomstronken verwijderen en 1 boom verwijderen zijkant tuin

Tuin renovatie

Wensen: - Verwijderen taxushaag - Leeghalen tuin - Tegelen van de tuin - Ongeveer 15 m2 Gras - Verhoogde terras vernieuwen of verwijderen - Schutting rondom 27m incl. 2x een poort, voorzijde en achterzijde Optioneel: -Aan de voor- en zijkant van het huis een laag tuinhek. - Tegelen voortuin (nu grind)

Laag hekwerk met poortje plaatsen rond de voortuin

Wij willen graag een laag tuinhek laten plaatsen, plus een poortje, ongeveer 2 x 4 meter. Het betreft een huurhuis, dus het hout mag niet al teveel kosten. Ik ontvang graag eerst een vrijblijvende offerte.

Boomstronk verwijderen

Wij willen de stronk verwijderd hebben, om er overheen te tegelen.

Eenmalig snoeien van coniferen

Graag ontvang ik een offerte voor het snoeien van onze coniferen en het afvoeren ervan. Het gaat om een heg van tussen de 15 en 20 meter lang en de coniferen zijn nog noiit gesnoeid waardoor ze al boven de lantaarnpaal uitkomen.

Terras ophogen en bestraten

De oude bestrating uit de achtertuin dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal het terras moeten worden opgehoogd naar het niveau van de tuindeuren, dit is ongeveer 15 cm hoger. Er zal geëgaliseerd moeten worden en de tuin opnieuw bestraat met aan te schaffen Trommelsteen, oud bont. De oppervlakte is ongeveer 35 m2 en goed bereikbaar.

Hout/beton schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een schutting. Het gaat om een lengte van 10.5 meter en hoogte van minimaal 1.80 meter. De palen en de onderplaten moeten van licht grijs materiaal zijn en de schuttingsdelen van grenen, 21 planks. De schutting kan zo geplaatst worden, de oude schutting haal ik zelf weg.

Composiet schuttingdelen plaatsen

Wij zoeken een vakman die ongeveer 42 strekkende meter composiet schuttingen (inclusief 2 deuren) kan plaatsen. De schuttingen zijn reeds aangeschaft. Het werk zou zo snel mogelijk na 12 juni uitgevoerd dienen te worden. Heeft u interesse in de opdracht? Graag verneem ik welk bedrag u offreert voor deze opdracht?

Composiet schuttingen plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die composiet schuttingen kan plaatsen. Het betreft het plaatsen van ongeveer 42 strekkende meter composiet schutting (inclusief 2 tuindeuren) verdeeld over 3 aangrenzende tuinen. We zoeken iemand met ervaring in het plaatsen van dergelijke schuttingen. De tuinschermen en overige materialen kopen wij zelf in en zullen wij waarschijnlijk zo rond 12 juni binnen hebben. Het plaatsen willen we graag zo snel mogelijk doen, bij voorkeur in juni. Heeft u interesse in deze opdracht? Zo ja, welke kosten brengt u in rekening? Alvast bedankt voor uw reactie.

Buxushagen door tuinhek met deurtje vervangen

Op dit moment staan er 3 Buxushagen die verwijderd moeten worden. daarvoor komt een tuinhek in de plaats. Dit zijn twee ijzeren hekjes van 2,50 meter en 1 ijzeren hekje van 7,45 meter inclusief ijzeren deurtje voor de voortuin. Hekjes in overleg met de vakman.

Heg door een nieuwe schutting vervangen

De klus die ik wil laten doen is het verwijderen van een deel van een oude Liguster haag (11.66 meter lang, 1.90 meter hoog). Het verwijderen van oude schuttingdelen (7.67 meter lang, 1.80 meter hoog hoog). Hiervoor in de plaats moet een nieuwe schutting komen. Graag de mogelijkheden bespreken met de vakman, we zijn voornamelijk benieuwd naar een zo goedkoop mogelijk oplossing. Stuk van zijkant huis door de heg naar de tegels van het pad is 138 cm. Bijzonderheid hier is de afwijkende hoek. Bovendien staat hier ook nog een betonnen paaltje in de heg. Het deel van de liguster haag dat weg moet is 1166 cm. Oud stuk schutting is 767 cm. Totale lengte van nieuwe schutting inclusief ruimte voor deuren bedraagt 20.71 meter. Het betreft een huurhuis en graag wil ik de kosten een beetje drukken.

Tuin uitgraven en opvullen met zand

70 m2 tuin uitgraven 20 cm diep en opvullen met zand.

Heg vervangen door een schutting

Wij zouden graag onze heg laten vervangen door een schutting. De heg is circa 2 meter hoog, 80 cm dik. Die zou verwijderd en afgevoerd moeten worden. Het gaat over circa 15 meter lengte. Voor de achterkant en zijkant van de achtertuin. Schutting daar voor in de plaats gaarne 'standaard' hoogte. Wij zouden graag uit willen gaan dat de schutting zeker 10 jaar goed blijft. Mogelijk met betonpalen en betonnen onderrand of platen.

Hek en poorten maken

Ik heb een stuk van 2.34 meter en daar wil ik graag een hek met hedera en een poort, graag 1.50 hoog. Aan de voorzijde wil ik graag een poort van 1.80 hoog en twee stukken hekwerk met hedera. Ook wil ik graag een stuk met schanskorven (7 meter). Ook heb een zijkant die ik graag opgevuld wil hebben met stenen, dit gaat om een stuk van 2 meter, dit stuk loopt schuin, dit wil ik graag gelijk maken met de stenen. De ruimte is kaal (wel bestraat).

Voor- en achtertuin moderniseren

Wij hebben een standaard hoekhuis in een rijtje van 5. We willen graag een gezellig modern en vooraal warme voor en achter tuin die uitnodigt om buiten te zitten en een verlenging is van de woonkamer.

Nieuwe schutting plaatsen

Het betreft het plaatsen van een nieuwe houten schutting, met indien mogelijk betonnen palen. Huidige schutting is 2 keer 8 meter, exclusief 2 toegangspoorten staat momenteel op een gemetseld muurtje van ongeveer 55 cm hoog. Het muurtje laten we staan.

Tuinschutting leveren en plaatsen

Plaatsen van 11 schuttingen van 120 x 180 cm, aan de straatzijde, bijvoorbeeld kant en klaar hagen Hedera Helix. Geplaatst tussen 13 hardhouten palen. Ook 1 vuren poort met slot plaatsen. Verder demonteren en afvoeren bestaande houten schuttingen. Materiaal graag opnemen in de offerte.

Boomstronk verwijderen

Het gaat om het verwijderen van een boomstronk met een diameter van 50cm. Het is de stronk van een oude wilg. De stronk staat naast de parkeer plaats voor de woning en is goed en ruim bereikbaar. De stronk moet weg gefreesd worden tot onder het maaiveld, zodat er daarna zand gestort kan worden om het te bestraten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tuindeur met een scherm plaatsen

Tuindeur met een scherm plaatsen, totaal 3 meter.

Complete tuin renoveren

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Het gaat om de achter-, zij- en voortuin. De achtertuin is ongeveer 12.5 x 5.5 meter. 12 oude schuttingen verwijderen en 1 poort. 12 nieuwe schuttingen leveren + 1 nieuwe poort plaatsen met stalen frame. De tuin ophogen + opnieuw bestraten met huidige klinkers. Ca. 45 m2 nieuwe tegels van 60x60x6 erin verwerken (grijs). 1 trafo + 5 scope Led spots verwerken. 2 planten verplaatsen + rondom afwerken met split. De voor- en zijtuin ophogen plus opnieuw bestraten. Nieuw split toevoegen in zij- en voortuin. De zijtuin is ongeveer 11 x 1 meter. De voortuin is ongeveer 2.5 x 1.5 meter. Alle oude schuttingen en overige klinkers (en evt. tuinafval) afvoeren.

Houten schutting laten vervangen

Ik wil mijn schutting laten vervangen. De schutting is 6 meter lang.