Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Poeldijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Poeldijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Poeldijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Poeldijk of directe omgeving.

41 klanten uit Poeldijk bevelen een bij Casius in Poeldijk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Poeldijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Poeldijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Poeldijk:

Een grote tuin egaliseren, bestraten en graszoden aanleggen

Ik zoek een hovenier die een grote tuin kan renoveren. De tuin is 800 m2. We zien graag graszoden en terrassen terug in de tuin. Het gaat ook om afgraven, ophogen en egaliseren. Ik bespreek graag met de hovenier wat de mogelijkheden zijn.

Tuin aanleggen nieuwbouw

Begin juni ontvangen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Hier zouden wij graag de voortuin van 12 m2 laten bestraten met een tegelpad en een grind terras. In de achtertuin van 40 m2 zal er een terras van 18 m2 en een looppad naar achteren aangelegd moeten worden. De aanleg van beplanting en borders zal in overleg zijn. Hier ontvangen wij ook graag advies over.

Twee schuttingdelen met poort plaatsen

Ik zou graag 2 schuttingen willen laten plaatsen en 1 poortdeur. De schutting is 360 bij 180 cm en de poortdeur 180 bij 100 cm.

Stormschade schutting repareren

Wegens hevige wind en stormschade is mijn achtertuin schutting verwoest. Ik wil graag een offerte hierover hebben. De breedte is 5 meter.

Tuinen afgraven en zand leggen bij nieuwbouw

Ik wil graag 5 tuinen uitgraven/afvoeren en opvullen met zand. Het is een nieuwbouwproject, 15 cm/20 cm afgraven en leggen. Ongeveer 250 vierkante meter in totaal. Gewoon ophoogzand waarschijnlijk.

Plaatsen van schuttingen

Ik zou graag willen weten wat het kost om in totaal 11 m schutting te laten plaatsen. Aan 1ka t is het 5 m en de andere kant 6 m. Ik zou graag de prijs willen weten van een composiet schutting met betonpalen en van een hardhouten schutting met betonpalen. B.v.d. met vriendelijke groet

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwwoning

In januari 2018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. De tuin bij de woning is 9,5 x 4,2 meter. Wij willen de basis van de tuin laten aanleggen en uiteindelijk zelf de beplanting verzorgen. We willen bij de openslaande deuren aan de achterzijde een terras van 2,5 meter diep met tegels. Verder willen we over de gehele breedte een moderne platte vijver voor waterplanten met een looppad er langs van tegels. Aan beide zijden moeten er in de tuin groenstroken komen van ongeveer 1 meter breed. In de tuin staat een schuur van 2 x 3 meter. Verder moet de rest van de tuin worden betegeld. We hebben een ontwerp met alle maten, die kunnen wij u toesturen voor een prijsopgave.

Tuinschutting afvoeren en nieuwe plaatsen

• Het verwijderen en afvoeren van de bestaande schutting • Leveren en aanbrengen nieuwe schutting, 2 delen gelijke hoogte 150 cm als bestaand en 1 ½ deel met een hoogte van 90 cm (planken vertikaal) • Leveren en aanbrengen HH palen, bevestigd aan de binnenzijde van het bestaande muurtje • Leveren en aanbrengen poort, hardhout gelijk aan schutting

Schutting vervangen

• Het verwijderen en afvoeren van bestaande schutting • Leveren en aanbrengen van de nieuwe schutting, 2 delen gelijke hoogte 150 cm bij 2/2,5 meter en 1 ½ deel met een hoogte van 90 cm en breedte van 2/2,5 meter (planken verticaal) • Leveren en aanbrengen HH palen, bevestigd aan de binnenzijde van het bestaande muurtje • Leveren en aanbrengen poort, hardhout gelijk aan schutting

Composiet schutting monteren

Ik wil met mijn buurman een composiet schutting plaatsen met palen en drie porten erbij. Deze schutting is ongeveer 60 meter lang. De hoogte weet ik nog niet.

Schuttingdelen en deur met slot plaatsen

Wij willen onze oude schutting vervangen voor een nieuwe. De korte zijde is ongeveer 7.20 meter en de lange zijde is ongeveer 9 meter en waar de deur moet komen is ongeveer 2 meter. Ik wil graag een deur met een sleutelslot. De palen van beton en onder de houten schuttingdelen ook betonnen platen / randen. Graag zie ik een vrijblijvende offerte van u voor zowel de aanschaf als het plaatsen van de nieuwe schutting. De oude schutting kunnen wij zelf verwijderen.

Hekwerk laten plaatsen

Het plaatsen van een ijzeren hekwerk inclusief inrijpoort aan voorkant van woning. De totale lengte is ongeveer 20 meter met 2 maal een hoek van ongeveer 45 graden. Het betreft een type hek Utrecht 90 cm van Gardendiscount. Het hek dient medio november geplaatst te worden in verband met de oplevering van de woning.

Tuin renoveren

Onze tuin is nu een grote bende met betonnen brokstukken, lelijke tegels en veel onkruid. Het is al aardig leeg. We willen alles weg hebben en mooie egale tegels en kunstgras. Het is voor ons te veel werk om zelf te doen. De tuin is 5 meter breed en het langste deel 7 a 8 meter, er staat ook een schuur in. Vanaf het huis tot de schuur is ongeveer 6 meter. Er is een smalle achterom, alleen met een kruiwagen is de tuin te bereiken. Uitvoering klaar voor september.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Graag wil ik info over het weghalen en plaatsen van een schutting. We hadden een half hout beton schutting met antraciet kleur in gedachte. De afmetingen zijn nu 5 x 1.80 x 1.80 m en haaks daarop 1 x 1.80 x 1.80 m en een poort. We willen nu graag een schutting van 2.00 m hoog.

Graszoden laten leggen

Graag vrijblijvende prijsopgave voor 55 vierkante meter gras leggen, frezen en gladmaken van schone zwarte grond [nieuwe tuin]. Netjes en schoon opleveren. Betreft het leveren en leggen van de zoden.

Houten verranda

Ik heb in mijn tuin een stenen berging met schuin dak van soort golfplaten. Daarnaast is een open ruimte tot de schutting van de buren van ca. 1,5 meter. Hier staan de afval-, groen- en papierbakken en is de ingang naar de berging via een achterom. Erboven liggen nu plastic golfplaten. Ik vind dit erg lelijk en zou deze ruimte graag benutten voor een houten verranda met houten dak (schuin; doorlopend vanaf berging), in landelijke sfeer. Ondanks de beperke ruimte door de achterom, hoop ik dat hier iets moois van te maken is om een leuk, knus zitje te creeren. Ik ben benieuwd wat zoiet zou kosten en wat de mogelijkheden zijn.