Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Pijnacker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Pijnacker heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Pijnacker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Pijnacker of directe omgeving.

393 klanten uit Pijnacker bevelen een bij Casius in Pijnacker aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Pijnacker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, aanleg nieuwbouw tuin, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten, nieuwe schutting van 28 meter zetten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Pijnacker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Pijnacker:

Machinist gezocht voor uitgraven tuinen nieuwbouwwijk

Zoek een vakman die na komende week, in week 19, mee kan helpen bij het uitgraven van tuinen in een nieuwbouwwijk. De vakman moet op een (mini)graafmachine kunnen draaien. Het betreft 4 a 5 dagen werk.

Leveren en monteren houten schuting

Wij willen een nieuwe houten schutting aan een zijde van de tuin (~8,83 meter) met hardhouten palen en panelen van Douglas hout, horizontaal geplaatst. Het geheel moet afgewerkt worden met RVS beslag, afdeklatten en afdekkappen. Als optie willen we 2 smalle (~40 cm) betongaaspanelen tussen de houten panelen laten plaatsen. Graag een offerte voor beide opties, inclusief materialen en plaatsing. Plaatsing op korte termijn indien mogelijk. Ik zorg ervoor dat de vakman direct aan de slag kan.

Tuin afgraven en bestraten

Ik wil mijn tuin laten afgraven, het zand afvoeren en nieuw grond plaatsen. Vervolgens wil ik een schutting plaatsen en de tuin bestraten. Ook wil ik een tuinhuis plaatsen. De tuin is 10 bij 5,60 meter. Het tuinhuisje is ongeveer 6 m2.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Ik wil een damwand langs de 20 meter lange waterkant om de tuin optimaal te benutten. Deze damwand zal ongeveer 1 meter hoog moeten zijn, graag wil ik een prijsopgave inclusief materiaal en plaatsen.

Afgraven en ophogen van tuin

Graag willen wij onze achtertuin van 7 x 9 meter, zijtuin van 2 x 10 meter en voortuin van 1,5 x 7 meter af laten graven. Er zal ongeveer 15 a 20 cm afgegraven moeten worden, afgevoerd en nieuwe grond gestort.

Achtertuin renoveren

Het gaat om het leggen van sierbestrating en kunstgras in plaats van grind en het maken van platenbakken en zitkuil. Een deel van het bestaande materiaal wordt hergebruikt zoals de 1 x 1 meter tegels en klinkers. De tuin is ongeveer 100 m2.

Hout of composiet terras leggen

Voor een nieuwbouwhuis willen we graag een terras van hout of composiet. Dit terras zal 5,50 meter breed en 3 of 3,50 meter diep zijn. Voor composiet willen we ook graag advies hebben of we voor hol of massief moeten gaan. En we zijn benieuwd naar de verschillen tussen hout en composiet in onderhoud, duurzaamheid en prijs. Het terras zal tegen de woning in de achtertuin geplaatst moeten worden en deze is goed te bereiken.

Waterbron in de tuin laten slaan

Ik wil een grondwaterbron laten slaan in mijn tuin inclusief het installeren van een pomp. De tuin is zeer ruim dus er is voldoende ruimte om te werken. Indicatie tuin: breedte minstens 13 meter en op sommige plekken zelfs 45 meter. Diepte hetzelfde.

Voor-, zij- en achtertuin afgraven en ophogen

Ik wil de voortuin, zijtuin en achtertuin van totaal 220 m2 laten afgraven ophogen met zand. De tuin is simpel te bereiken.

Tuin afgraven en ophogen

Graag ontvang ik een indicatie voor het afgraven en afvoeren van de achtertuin. Er zal ongeveer 10 cm afgegraven moeten worden, gras, en daarna opgehoogd tot aan het oude niveau. Het betreft ongeveer 27 m2 en er is een achterom.

Tuin afgraven en afvoeren

Graag ontvang ik een indicatie voor het afgraven van de tuin. De oppervlakte is ongeveer 95 m2 en het gaat om de voor-, zij- en achtertuin. Er zal ongeveer 15 cm weg moeten en de grond moet worden afgevoerd,

Drainage in achtertuin aanleggen

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het aanleggen van een drainage in onze achtertuin, betreffende zinkputten en een sleufrooster. Onze tuin is 73 m2 en het terras wordt 28 m2.

12,5 m2 kunstgras aanleggen

Ik wil de 12,5 m2 tuin volledig met kunstgras bedekken. De ondergrond is al redelijk vlak maar om het perfect te egaliseren laten we ons graag op het moment zelf adviseren en helpen we graag mee. Wij hebben geen gereedschap voor deze werkzaamheden. Graag ontvangen we een prijs om alles door u uit te laten voeren.

Tuin aanleggen

76 vierkante meter grond afgraven, grond afvoeren, verzanden en bestraten.

Tuinaanleg bij nieuwbouw

Twee onder 1 kap hoekwoning (zie bijlage bouwnummer 18) met voortuin 2 x 3 meter, zijpad naar achteren en achtertuin van 10 x 14 meter met talud uit bouw opgehoogd. Inclusief tuinhuis (ook 2 x 3 meter) en patio waar de eettafel en BBQ in kan aan tuinhuis, onderhoud arm, geen vijver, terras. Hooghekwerk ppc bruin compensit of hout aan straatkant met wellicht deur in straatkant of deur in zijpad.

Blokhut Violier plaatsen

Het monteren en afwerken van tuinhuis 'Violier' incl. overkapping, dakbedekking en dakgoot. Te plaatsen op eigen (verhard) terrein.

Onkruid verwijderen en snoeiwerk

Onze tuin moet onkruid vrij en gesnoeid worden als dat nog mag in deze tijd. De tuin is ongeveer 150 m2 en heeft op verschillende plekken onkruid zitten. Afvoeren van materialen is optioneel, ligt aan de meerprijs. Tuin is bereikbaar via berging.

Achtertuin aanleggen

Wij willen graag de achtertuin bij onze nieuwbouwwoning laten aanleggen. De tuin heeft een achterom en is op dit moment leeg. Er zal 50 m2 bestraat moeten worden, hier gaan wij zelf een blokhut op plaatsen. Er zal een looppad van voor naar achteren gemaakt moeten worden en 3 plantenbakken met aarde. Deze bakken zullen ongeveer 3 m2 groot gaan worden.

Grasmatten aanleggen en rondom bestraten

90 m2 grasmatten, 90 ms bestraten rondom huis, terras achter en oprijlaan. Start oodracht zsm

Schutting op de erfgrens plaatsen

Wij hebben een groot erf en willen op de erfgrens aan 1 zijde een 70 meter lange schutting laten plaatsen. De gewenste hoogte is 180 cm. We willen hardhouten palen en nette schermen ertussen. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Tuin aanleggen

Graag uw offerte voor 90 m2 graszoden leggen en 90 m2 bestraten bij een nieuwbouwhuis. De tuin loopt af naar een sloot. Daar moet het gras gelegd worden. Voor en deels achter het huis de bestrating aanbrengen. De stenen heb ik nog niet uitgezocht. Kunt u die mee aanbieden? Net als het gras.

Grenen of vurenhouten schutting en poort plaatsen

Voor 4 nieuwbouwwoningen in Pijnacker wil ik graag een offerte voor het plaatsen van houten schuttingen Voor alles geldt (of soort gelijk): Schermen: Hillhout Fijn bezaagd grenen plankenscherm recht verticaal 180 x 180 cm gaas schermen: Hillhout Grenen betonijzer trellissen Afdekkappen: Hillhout Grenen afdekkappen 3. 5 x 8. 5 x 180 cm Palen: hardhout geschaafd   Achtergrens circa 3 meter schutting 1 x scherm van 180 x  90 cm breed 1 x gaas scherm van 180 x 180 cm breed. Zijgrens Faunalaan 36/38 circa 11 meter schutting 3 x  scherm van 180 x 180 cm breed 1 x gaas scherm van 180 x 180 cm breed. 2 x gaas scherm van 180 x 90 cm breed. Achtergrens Faunalaan 38 circa 4 meter schutting 1 x scherm van 180 x  90 cm breed 1 x gaas scherm van 180 x 180 cm breed. 1x poort rechtsdraaiend evt indien mogelijk pergola creëren   Zijgrens circa 9 meter schutting 3 x  scherm van 180 x 180 cm breed 1 x gaas scherm van 180 x 180 cm breed. 1 x gaas scherm van 180 x 90 cm breed. Achtergrens Faunalaan 40 circa 4 meter schutting 1 x  scherm van 180 x 180 cm breed 1 x scherm van 180 x  90 cm breed 1x poort linksdraaiend evt indien mogelijk pergola creëren 1 x scherm van 180 x  90 cm breed voor de containerplaats   Zijgrens circa 11,5 meter schutting 5 x  scherm van 180 x 180 cm breed 1 x scherm van 180 x  90 cm breed 1 x gaas scherm van 180 x 180 cm breed. Achtergrens circa 4 meter schutting 2 x  scherm van 180 x 180 cm breed 1x poort rechtsdraaiend evt indien mogelijk pergola creëren 1 x scherm van 180 x  90 cm breed voor de containerplaats

Vervangen van de oude schutting

Oude grenen schutting verwijderen en afvoeren. Harthouten schutting plaatsen met betonnen of stenen fundering. Inclusief deur. Alles in verticale latten. Tussenpalen van beton of steen. Totale breedte: 330 cm.

Tuin bij een nieuwbouwwoning aanleggen

I live in Pijnacker. I bought a new house with a garden space of around 45 m2. I request you to send me an offer to dig our the soil and put in the sand around 15 cm (afgraven en afvoeren en ophogen met zand). Please send me the offer and please also separately mention the amount for putting in tiles as well in the garden.

Ophogen, tegelen en kunstgras laten leggen

Ophogen tuin, pad van schuur naar huis met voor het huis een terras. De rest moet kunstgras worden.