Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Pernis Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Pernis Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Pernis Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Pernis Rotterdam of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Pernis Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: een achtertuin renoveren, bos leeghalen, tuinrenovatie, tuin leeghalen en opnieuw aanleggen, het ontwerpen van een tuin en het uitvoeren hiervan, 7 nieuwbouwtuinen afgraven en ophogen, tuinrenovatie, aanleggen tuin nieuwbouw, totaal renovatie aan een achtertuin, voortuin renoveren, 12 nieuwbouwtuinen afgraven, afvoeren en storten, bij 9 huizen Douglas schuttingen met betonpalen en poorten plaatsen, afgraven tuinen, garden renovation, een waterput realiseren in een tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Pernis Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Pernis Rotterdam:

Dennenboom kappen

Dennenboom ongeveer 15 meter hoog 185 cm omtrek kappen en wortels weghalen. Goed bereikbaar ook afvoeren

Oprit vervangen en eventueel bestraten

Ik ben op zoek naar een hovenier die de oprit van mij en mijn buren kan afgraven en kan opvullen met zand. Betreft circa 45 m² waarbij ongeveer 20 cm dient te worden afgegraven. Eventueel later bestraten van de oprit, dit in overleg in verband met kosten.

Vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil de vloer en oprit van de schuur gelijk maken met de tuin. Het moet met 50 cm opgehoogd worden. De vorige eigenaar heeft deze ongeveer een halve meter afgegraven zodat zijn hoge camper in de schuur kon. Totaal oppervlak ongeveer 25 m2 en dus ongeveer 12 kuub zand nodig. Plus opnieuw bestraten met bestaande tegels.

Voortuin

Plaatsen van 5 a 6 schuttingen in de voortuin. Betreft hout met betonnen tussenpaal en onderplaat antraciet. De eerste schutting vanaf de muur graag schuin af laten lopen.ongeveer 10 meter, 2 hoeken en 3 zijde. Vakman verzorgt de schutting.

Tuingrond afgraven en afvoeren

Het gaat om ongeveer 12 m2 grond afgraven en afvoeren. Er staat ook een kleine boomstam die eruit moet. Eventueel ga ik zelf de container huren.

Voortuin egaliseren en bestraten

Zoals u misschien kunt zien zijn we volop in de verbouwing maar de voortuin is nog aan een opknapbeurt toe. Gezien de totale verbouwing willen we graag een nette budget tuin. Is dit bij jullie mogelijk? De afmeting is : zijtuin tot aan pad 6. 30 en de voorzijde 3 meter diep en 5. 92 breed. We willen wel een pad voor het raam en bij de voordeur maar ik wil ook wel graag plantebakken en misschien in de zijtuin 2 perkjes voor planten en grind. Ik hoop dat u ons kan helpen aan ideeën en een kostenplaatje?

Schutting vervangen

Graag zou ik mijn oude schutting willen laten vervangen door een nieuwe met betonnen palen, een beton onderstuk en houten schuttingen. Het betreft een recht stuk van 13,5 meter wat geplaatst moet worden. Ook wil ik dat de huidige schutting afgevoerd word. Het gaat om een twee onder één kap woning. De tuin is door de schuur goed te bereiken. Ik wil dat de schutting ongeveer 2 meter hoog word. Voor de zomervakantie. Soort schutting et cetera in overleg (in verband met de buren die meebeslissen).

Gras vervangen door kunstgras

Onze tuin bestaat uit 2 grasveldjes van ongeveer 10 m2 en 15 m2. Wat zijn de kosten voor het verwijderen van het oude grasveld, het egaliseren en aanleggen van het kunstgras. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin afgraven en ophogen

Wij willen een gedeelte van onze tuin 15 cm laten afgraven, afvoeren en ophogen. Het stuk tuin bedraagt circa 35 m2. Op een aantal plaatsen is er meer aarde aanwezig waardoor het stuk verder afgegraven zou moeten worden. Tuin is redelijk bereikbaar.

Schutting van schuttingdelen plaatsen in de tuin

Ik zou graag 3 schuttingdelen 180 x 180 centimeter of van 200 x 180 centimeter laten plaatsen. Wij zullen zelf zorg dragen voor de verwijdering van de huidige schuttingen. De palen moet ook door de vakman worden geslagen.

Complete tuinrenovatie

Wij willen onze tuin renoveren. Voor- zij- en achtertuin totaal ongeveer 196 m². Alles betegelen met wat planten bakken. Bestaande heg vervangen door een hardhouten schutting ongeveer 24 meter. Tevens een schuur van hout van 2 x 3 meter met plat dak en overkapping (met fundering/betonnen plaat?) Is geen vergunning voor nodig.

Hek plaatsen en hek repareren

Er dient een ijzeren hek van 4 bij 6 meter lang en 1.50 of 1.80 meter hoog geplaatst te worden. Dit hek dient een ingangshekje te krijgen. Daarnaast is er een vast hek wat scheef hangt. Dit hek dient gerepareerd te worden.

Tuin met onkruid en gras afgraven en aanvullen

Ik heb een achtertuin van ongeveer 60 m² die ik graag voor een deel wil laten afgraven om zo het gras en onkruid permanent te verwijderen. Er staat heel stug gras, een wilde variant denk ik. Na het afgraven moet er weer goede tuinaarde worden geplaatst. Er ligt een tegelpad en dat wil ik laten ophogen, de tegels laten reinigen en weer laten leggen. De tuin is bereikbaar via een achterom. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarbij uw advies en een prijsopgave voor de klus.

Scheve schutting recht laten zetten

Onze bestaande hout en beton schutting staat scheef en los van de grond. Het gaat om zo'n 21 meter lange schutting. Graag zou ik een offerte willen om deze weer recht en vast te laten zetten.

Tuinen bij kavels afgraven

Bij onze nieuwebouw woning moet onze tuin uitgegraven worden en daarna zand gestort. Circa 20 cm zwarte aarde moet worden afgegraven. Het gaat om de voor- en achtertuinen, waarschijnlijk van 4 kavels. Onze voor- en achtertuinen zijn 5,4 bij 5 meter en achter nog een stuk van 2 x 2.5 meter naast de schuur. Een paar woningen hebben een wat langere tuin en de hoekwoningen hebben ook een zijtuin. In totaal zijn er 7 woningen.

Grote conifeer rooien en afvoeren

Wij hebben in onze achtertuin een ongeveer 15 meter hoge conifeer staan die we willen laten kappen. De tuin is goed bereikbaar. Ik wil ook al het afval laten afvoeren. De boomwortels mogen blijven zitten.

Schutting met stormschade vervangen

Door de storm van vorige week is mijn schutting volledig afgebroken. Ik wil daarom een complete vervanging. Het gaat om houten palen, 8 schuttingdelen en een poortdeur. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte voor de verzekering. Zodra die akkoord gaat, wil ik de klus snel laten uitvoeren. Ik stel een bezoekje op prijs, zodat het werk hier even kan worden beoordeeld.

Tuin afgraven en zand storten

Wij willen graag onze tuin laten afgraven tot een cm of 20 en hier zand laten storten. Het gaat om een voortuin en een achtertuin met een gezamenlijke afmeting van ongeveer 60 m2. Graag zouden we hiervoor een offerte krijgen van jullie.

Schutting in L-vorm plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een hout beton schutting. De schutting is totaal 28 meter lang en wordt in een L-vorm geplaatst. In het langste gedeelte dient er een poort van 1.20 meter geplaatst te worden.

Complete achtertuin leeghalen

Er ligt diverse bestratingsmateriaal en groen (struiken vooral). Bedoeling is tuin helemaal leeghalen en ontdoen van wortels. En alles afvoeren en daarna egaliseren. Het is de bedoeling dat de tuin helemaal schoon en klaar is om daarna te bedenken wat we met de tuin gaan doen. Tuin is makkelijk bereikbaar ligt aan straat kant tot aan dijk. Het is een 25 meter lange tuin. Heg en boom zijn al verwijderd. Blokhut niet meer aanwezig. Gaat alleen om omploegen met graafmachine, en verwijderen van oude tuin tegels. Afval container voor steen regelen wij zelf.

Renovatie van de voortuin

Het betreft het renoveren van onze voortuin. De tuin is 7 meter breed en 3 meter diep. Het gaat onder andere om het verwijderen van een buxushaag en tegels. Daarna dient er betegeld, pad naar de voordeur en 2 vierkanten, te worden en grind rondom aangebracht. Er is een voorbeeld foto beschikbaar.

Boomstronk verwijderen

2 weken geleden is onze boom opgevallen. Er staat nu nog ongeveer 1 meter stronk en ook de wortels dienen te worden verwijderd. De achtertuin is via een brandgang bereikbaar en de stronk staat helemaal vrij.

Stormschade schutting

Mijn schutting in de achtertuin is gedeeltelijk (helemaal) omgewaaid/ontzet/palen afgebroken ect... . Deze wil ik graag laten repareren/maken. Graag uw offerte met materiaal bezorgen/plaatsen/repareren. (of kom kijken hoe&wat).

Schutting leveren en plaatsen

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van schuttingdelen over een lengte van ik denk ongeveer 10 meter. Er staat nu nog geen schutting, alleen een laag hekje dat zo weg te halen is. De grond loopt schuin af naar beneden, een dijk. Aan beide zijden van de schutting is het niveau gelijk Boven willen we graag een halfhoge schutting. We willen graag bespreken welke materialen het best te gebruiken zijn. Graag even komen kijken, uw advies en uw offerte.

Tuin aan laten leggen

Het gaat om een voortuin van 4 bij 4 meter die leeggehaald moet worden. Alle beplanting en tegels eruit. Over een gedeelte van 4 bij 2 meter moeten er de huidige grindtegels teruggelegd worden, en voor het andere gedeelte nieuwe grind tegels leveren en leggen, dezelfde als huidige. Tevens moet er een hekwerk komen samen met de buren met een afmeting van 15 meter. Laag hek van kniehoogte ongeveer met aan de onderzijde dicht.