Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor nieuwe schutting leveren en plaatsen:

Nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan renoveren. 1 zijde, tussen woning en schuur=10mt. Oude schutting vervangen. 6 grenen of vuren 180/180 mt. +5 palen 6,5/6.5/ 270 mt. En 2 palen 180 lang. Voor aan beide muren.
Onze klant uit Papendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe schutting leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Schutting en poort plaatsen

Mijn schutting valt uit elkaar en zal vervangen moeten worden. Ik ben opzoek naar een partij die een betaalbare houten schutting kan leveren en plaatsen inclusief poort over 1 zijde van de tuin. Dit zal 6 meter lang worden.

Hout-beton schutting leveren en plaatsen

Ik zoek iemand die een nieuwe schutting kan leveren en plaatsen. Het gaat om: Lengte tuin : 9.90 m / 5.40 m en 1.65m incluis poort c.a 90 cm. Graag: dubbele onderplaten 40 a 50 cm . 21 plalen Bolkop palen a 10 cm Hout soort : Grenen. bestaande schutting verwijder ik zelf 180 cm hoog.

Schutting laten plaatsen

Wij willen graag 25 meter tuinhek laten plaatsen van 2 meter hoog. Liefst Zweeds Rabat of gepotdekseld (Douglas) zwart met Betonpalen. Het laatste scherm moet haaks worden geplaatst maar kan aan het eind vastgezet worden aan de schuur. Graag leveren en plaatsen

Gemetselde uitbouw realiseren

Graag zou ik met u een afspraak maken om een gespecificeerde prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een uitbouw (over de gehele breedte) aan de achterkant. Daarbij ben ik tevens benieuwd naar de mogelijke startdatum/huidige wachttijd en wat de totale geschatte doorlooptijd is van de opdracht. Opdrachtomschrijving: In de huidige situatie is de keuken aangebouwd, deze dient eerst gesloopt te worden. (De nieuwe keuken zal ongeveer op dezelfde plek komen). Nieuwe draagconstructie plaatsen (in overleg). Het totale gewenste aan te bouwen oppervlak betreft ongeveer 15 m2 (5 x 3 meter). Dit graag gemetseld. Vergunning is als het goed is niet nodig. De fundering zal geplaatst moeten worden. De uitbouw dient 2 openslaande deuren en een raamkozijn te bevatten. Optioneel: Het heeft de voorkeur de uitbouw afgewerkt (stroompunten, radiator, stucwerk, schilderwerk, laminaat, etc) en geïsoleerd op te laten leveren. Optioneel: Ook de tuin (straatwerk, schutting) dient weer hersteld te worden. Optioneel: Lichtstraat dak Optioneel: Daarnaast laten we ons graag adviseren over de mogelijkheden/kosten van vloerverwarming in huis (huidige situatie: houten vloer). Graag zou ik rond september/ oktober willen beginnen.

Nieuwe schuttingdelen leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die ongeveer 5 meter aan schutting inclusief poort kan leveren en plaatsen. De oude schutting verwijder ik zelf. Ik wil de palen en schuttingdelen van hout.

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. De oude haal ik zelf weg. Het gaat om 30 strekkende meter met betonnen palen en houten schutting delen. Daarnaast ook een dubbele poort aan de voorzijde. Exacte maten en wensen bespreek ik graag met de specialist.

Een oude schutting vervangen

Ik zoek een hovenier die een schutting kan vervangen. Het gaat om het afvoeren van de oude schutting en het leveren en plaatsen van een nieuwe. Het gaat om 480 en 700 cm. In het grote stuk dient ook een poort te zitten (in het midden). Bij voorkeur houten palen en schutting delen.

Schutting Beton - Hout

Wij willen een nieuwe schutting, de schutting op de foto ga ik zelf weg halen. Wij zijn opzoek naar een mooie schutting van Beton met Douglas Hout. Afmetingen zijn 7 Meter incl. een 1,10 meter brede poort + Haaks 9 Meter. Wij willen een partij die het kan leveren en plaatsen.

Schutting plaatsen

zie foto's in de bijlage. Gaat om een dergelijk soort schutting. Combinatie van betonnen palen, betonnen onderzijde en verticale schuttingdelen van douglas / hadhout. Met 2 smalle delen Trellis (hekwerkje) als dat kan. Lengte tuinhek 11 mter hoogte 2 mtr. Ook in de bijlage een bewerkte foto van onze tuin, zoals wij wensen. Wij zijn dus opzoek naar een partij die de schutting kan leveren en plaatsen, de tuin is alleen via de woning bereikbaar, maar de deuren zijn 2.30 breed dus dat is geen probleem. De oude schutting halen wij zelf weg.

Schutting plaatsen en leveren

Wij willen graag 1 kant van onze inrit met een schutting. Ook willen wij een poort tussen de inrit en de tuin van ongeveer 90cm breed. Het gaat om een schutting van 13 meter lang, hout beton schutting.

Partners

Partners van Casius