Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor borders afgraven :

Borders afgraven

In mijn voortuin staat ongeveer 4 m2 aan borders van ongeveer 40 cm hoog. Daarin staat nog een enkele struik. Deze wil ik volledig weg hebben en ongeveer 15 cm diep afgegraven. Daarnaast dienen er 2 bomen, 1 stamdikte 10 cm en 2e stamdikte 15 cm, met amper een takkenbos erop, worden weggehaald. Ook dient er ongeveer 15 m2 aan 20 x 20 cm klinkers te worden weggehaald. Al het puin zal moeten worden afgevoerd.
Onze klant uit Papendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor borders afgraven uit heel Nederland:

Tuinaarde afgraven en afvoeren

Ik heb overtollig tuinaarde in borders van ongeveer 4 a 5 cub. De tuin ligt 20 meter van de straat

Terrassen opnieuw bestraten

Ca 100m2 achtertuin in verschillende terrassen. Tegels verwijderen (niet afvoeren maar elders in de tuin opstapelen) stukje afgraven, zand storten egaliseren verdichten en vlakken. C Ik wil een aantal terrassen opnieuw laten bestraten. Het gaat om een achtertuin van 100 m2. De tegels wil ik laten verwijderen maar niet wegbrengen, er moet een stukje afgegraven worden, er moet zand gestort worden, er moet geëgaliseerd worden en gevlakt worden. Vervolgens circa 10 meter traptrede/rand plaatsen ongeveer 20 cm hoog. Bestraten met abbeystones zomerbont die zijn getrommeld van 30 x 20 x 5 cm. Geheel opsluiten (borders en rand terras) door middel van normale (zwarte) opsluitbanden.

Terras en pad aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een partij die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het het geheel verwijderen van 60 m2 aan tegels, het afgraven, ophogen en egaliseren van de tuin. Ik wil een terras een pad naar de achterzijde van de woning wat 30 m2 groot moet worden. Aan beide kant van het pad wil ik borders waar aarde is plaatst ter behoefte van planten. De tuin is bereikbaar via een achterom. Uitvoering na 16/07.

Tuin afgraven, ophogen en deels bestraten

Ongeveer 90 m2 moet 20 cm afgegraven worden en daarnaast zo'n 60 m2 ongeveer 15 cm afgegraven worden. Daarna ophogen en ongeveer 80 m2 daarvan bestraten. Borders maken met palissanderbanden. De tuin is goed bereikbaar. Inclusief het afvoeren van het zand.

Twee nieuwbouw tuinen aanleggen

Totaal circa 10 m3 afgraven en afvoeren (15cm), circa 10 m3 zand storten en ongeveer 40m2 bestraten verdeeld over 2 woningen (22a en 22b) met aangrenzende tuin maar met schuttingen en poorten. Planten borders vullen met tuinaarde circa 4m3. Los zand kan worden gestort in parkeerplaats achter a 8m tot tuinpoort. Tuinpoorten zijn 1 meter breed, aangrenzende steeg is circa 1. 5m breed. Graag offerte voor de totale werkzaamheden en indicatie voor startwerkzaamheden inclusief btw. Alvast bedankt,

Voortuin afgraven en opvullen

Afgraven voortuin 15 cm diep (70 m2) en opvullen met wit zand en tuinaarde voor borders. Zit nogal haast achter deze klus dus graag zsm indien mogelijk. Tuin is goed te bereiken met graafmachine (aan doorgaande weg, vrijstaande woning). Grond bevat puin.

Voor-, achter- en zijtuin afgraven

Ik zoek iemand voor het afgraven van voor-, achter- en zijtuin. Het gaat om 15 cm tot 20 cm afgraven en weer opvullen met zand. De helft zal worden bestraat en het andere deel moet worden voorzien van nieuwe verse aarde voor groene borders, gras, et cetera. De tuin is ongeveer 115 m2. De woning is goed bereikbaar. Dit alles inclusief het plaatsen van de stenen en afvoeren van de aarde.

Tuin afgraven en mogelijk aanleggen

Voor ons nieuwbouwhuis moet de grond afgegraven worden. De tuin betreft een afmeting van circa 9 x 6,5 meter. Naast het uitgraven zou ik ook de kosten willen weten voor het aanleggen van een terras van 3 meter diep bij 6.50 meter breed te gen de woning aan met een looppad naar achter toe. Daarnaast denken wij aan gras en borders. Dan nog een vervolgvraag, mijn huis staat in een rij van 10 en wij overwegen om collectief de grond van alle tuinen in 1 keer te laten afgraven. Tuinplannen zijn er nog niet dus het betreft enkel het uitgraven van de grond van 10 tuinen met allen een afmeting van circa 9 x 6,5. Kunt u mij hiervan ook een berekening toesturen. De verwachte datum voor deze werkzaamheden zal omstreeks begin juli zijn. Ik hoor graag.

Bestaande tuin laten afgraven

Ik heb een tuin van ongeveer 120 m2. Het is een bestaande tuin aan een 2 onder 1 kap woning, met vrije doorgang naar de tuin, langs de garage. De doorgang is 150 cm. Vrij. Deze tuin moet afgegraven worden 100 m2 ter behoeve van het plaatsen van een tuinhuis met hoekoverkapping en terrassen. De tuin wordt tot niveau maaiveld door mijzelf leeggemaakt (bomen, planten, borders, vlonders). In de tuin bevinden zich verschillende grindpaden en -terrassen. De ze zijn aangelegd zonder worteldoek wat inhoudt dat de af te graven grond deels grint zal bevatten. Het grint wat vrij weggehaald kan worden, doe ik zelf. Graag ontvang ik een indicatieve offerte voor: 1. Het afgraven van de tuin (totaal circa 15 m3) en afvoeren en verwerken van de grond, ( inclusief gras, inclusief grint) 2. Het aanbrengen van een zandbed (circa 100 m2, 10-15 cm), inclusief de levering van zand 3. Het weghalen van een coniferenhaag circa 11 meter lang, 3 meter hoog, (optioneel) De mogelijkheid tot een vervolgopdracht is aanwezig. Deze zou dan bestaan uit. 1. Het plaatsen van schutting circa 16 meter, hout/beton combinatie. 2 Het bestraten van tuin volgens plan. circa 90 m2 3. Het aanpassen van de erfscheiding bij de woning. Gunning van het werk vindt plaats na definitieve offerte, een bezoek aan huis is hiervoor noodzakelijk. Dan kan tevens ook het werk in detail worden opgenomen.

Sierbestrating aanleggen

Na het plaatsen van een garage in de achtertuin, willen wij de oude beplante borders, beplanting is reeds verwijderd, laten straten plus een stukje herstelwerk, aanhelen aan de garage. Totaal moet er 22 m2 worden gelegd, waarbij er waarschijnlijk wat grond weg moet en zand moet worden geleverd. Ten behoeve van kunstgras zouden we graag 4,5 m2 laten afgraven plus leveren zand waarop het kunstgras kan komen. Op bijgevoegde plattegrond zijn in het rood de plaatsen aangegeven die bestraat moeten worden. In het groen het stukje wat nu aarde is en waar kunstgras moet komen.

Partners

Partners van Casius