Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Papendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Papendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Papendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Papendrecht of directe omgeving.

397 klanten uit Papendrecht bevelen een bij Casius in Papendrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Papendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Papendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Papendrecht:

Houten vlonder plaatsen

Het plaatsen van een houten vlonder met een oppervlakte van +/- 8 vierkante meter

Nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan renoveren. 1 zijde, tussen woning en schuur=10mt. Oude schutting vervangen. 6 grenen of vuren 180/180 mt. +5 palen 6,5/6.5/ 270 mt. En 2 palen 180 lang. Voor aan beide muren.

Schutting vervangen

Graag ontvangen wij een offerte voor meerdere hout-beton schuttingen, in totaal 44 meter en 21,5 meter. Verder 2 tuinschermen van 1.80 meter. Ze bijgevoegde afbeelding.

Leveren en plaatsen van een hedera schutting

Ik wil een kant en klare hedera schutting laten plaatsen in mijn tuin. Hiervoor hoeft er niets op de locatie zelf eerst verwijderd te worden. Ik weet niet of er ook een fundering geplaatst moet worden. Tuin is goed toegankelijk. De afmeting is 8.40 meter lengte en 1.80 meter hoog.

Ontwerpen en aanleggen nieuwe tuin

Aanleg onderhoudsarme tuin met veel vaste groene planten met hoogte verschil, paar boompjes. Geen snoeiwerk zoals platanen ivm werk en allergie. Ongeveer 60-70% groen. Geen vijvers ed. Betreft nieuwe dijkwoning met hoogte verschil in de tuin en aandacht voor afwatering. Wordt opgeleverd met haagje als afscheiding. Achtertuin is 125 m2 Zijtuinen 72 m2 Oprijpad 20 m2 Voorkanthuis laag sierhek hoog ongeveer 1m breedte 6m. Terras is 24 m2 en al betegeld. Mogelijk vervangen en oude tegels voor oprijpad indien nodig.

Egaliseren en bestrating

De achtertuin is ongeveer 10 bij 6 meter groot. Hier wil ik een deel gras, 4 bij 6 meter, bestrating, een border en verlichting. De tuin is goed bereikbaar en graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Borders afgraven

In mijn voortuin staat ongeveer 4 m2 aan borders van ongeveer 40 cm hoog. Daarin staat nog een enkele struik. Deze wil ik volledig weg hebben en ongeveer 15 cm diep afgegraven. Daarnaast dienen er 2 bomen, 1 stamdikte 10 cm en 2e stamdikte 15 cm, met amper een takkenbos erop, worden weggehaald. Ook dient er ongeveer 15 m2 aan 20 x 20 cm klinkers te worden weggehaald. Al het puin zal moeten worden afgevoerd.

Schuttingdelen laten plaatsen

Ik ben druk bezig om de bestaande heg te verwijderen en af te voeren. Hierna dient de vakman de 3 houten schuttingsdelen van 1.80 bij 1.80 meter en een poortdeur van 0.90 bij 1.80 meter te monteren. Ook de palen zijn van hout.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 3 boomstronken laten verwijderen uit de voortuin. Diameter van de stronken is 25 à 30 cm. Ingang van de tuin is 105 cm breed.

Gat voor de vijver graven

Ik wil een gat voor mijn vijver laten graven van 4,4 bij 2,3 meter en 1,2 meter diep. En de grond moet afgevoerd worden.

Houten schutting plaatsen

Complete schutting plaatsen van duurzaam, maar voordelig hout. Het moet een schutting zijn inclusief een poortdeur met slot. De afmetingingen links 3.20 meter. de deur 0.89 cm en rechts 1.90 cm. In het totaal 6 meter. In de offerte dient ook het afvoeren van de oude schutting opgenomen worden. Graag goed advies op maat betreft het soort schutting. En of of er überhaupt een volledig nieuwe schutting nodig is, of dat hier en daar vervanging volstaat.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik heb een tuin van 42 m2 en wil het graag zoals de bijgevoegde foto's. Strak en modern en mag niet al te duur zijn.

Blauwspar rooien

In de hoek van de achtertuin, grenzend aan de openbare weg (trottoir) staat een blauwspar, die moet weg.

Meerdere bomen omzagen

5 bomen omzagen varieert van 8 meter tot circa 15 meter.

Bestrating in de voortuin en overige werkzaamheden

Toen vorig jaar mijn achtertuin door een bedrijf is gerenoveerd, is mijn voortuin van ongeveer 5 x 4 meter ook voor de helft voorzien van tegels. Ik wacht nu al een jaar op deze man, die de klus steeds belooft af te maken. Ik kan dezelfde tegels niet geleverd krijgen zonder hoge kosten. Ik wil nu een ander bedrijf inschakelen. Ik heb op de andere helft van mijn voortuin beplanting, die ik eruit wil hebben. De huidige tegels wil ik opnieuw laten leggen en alles laten ophogen. Voor het overige deel is grind misschien een mooie oplossing. Ik wil de tuin even laten beoordelen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schuttingdelen en poorten / ingangen plaatsen

Ik wil graag 8 a 9 schuttingdelen en 2 poorten/ingangen plaatsen en oude schutting mee laten nemen.

Boom omzagen

Ik wil mijn boom laten omzagen (wortels mogen blijven zitten). Het is een boom in de achtertuin. De boom is ongeveer 10 meter hoog. Hij helt over bij de buren. Er is geen vergunning voor nodig.

Tuin met bestrating en aluminiumschutting plaatsen

Tuin opnieuw laten bestraten. Met antraciete grote tegels. En een nieuwe aluminium schutting laten plaatsen inclusief poort

Kastanjeboom weg laten halen uit de tuin

We willen graag onze kastanjeboom (ongeveer 5-6 meter) uit de voortuin weg laten halen, inclusief stomp. Papendrecht hanteert een zgn 'Groene Kaart', als de boom daar niet op staat, wat het geval is, hoeft er geen kapvergunning aangevraagd te worden. Er is voldoende ruimte om erbij te komen. Het hout hoeft niet afgevoerd te worden, het hout gebruiken we voor de open haard.

Gras en split leggen

38 vierkante meter tuin voorzien van ongeveer 23 m2 graszoden en 15 m2 Ardennersplit met 5 of 6 stapstenen.

Schutting in de voortuin plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen in mijn voortuin. Het betreft 2 a 3 panelen.

Schutting en poort laten plaatsen

Ik wil een schutting en poort laten plaatsen. De tuin is 550 cm breed. Alle schutting delen zijn van Douglashout, Praxis, en de poort, schuttingbeslag en slot zijn aanwezig. Ik heb 2 schuttingsdelen van 200 bij 200 cm een poort van 200 bij 100 cm en palen van 300 bij 9 bij 9 cm. De palen kunnen zonder cement geplaatst worden.

Schuttingen rond tuinen vervangen

Schuttingen voor in totaal 4 tuinen, waarvan voor 2 slechts 1 kant wordt vervangen. Situatie van links naar rechts: Tuin 1: Rechterzijde: 10,24 meter. Met aansluitend een poort van 1,20 meter. Tuin 2: Linkerzijde: dezelfde 10,24 meter met haaks daarop 2,10 meter met daarin een poort van 1 meter. Rechterzijde: 7,53 meter. Tuin 3: Linkerzijde: dezelfde 7,53 meter. Rechterzijde: 6 meter. Tuin 4: Linkerzijde: dezelfde 6 meter. Kan de offerte gesplitst worden opgesteld ivm verdeling van de kosten?

Schutting plaatsen en terras aan laten leggen

Ik zou graag van u willen weten of u mij een offerte kan sturen voor het plaatsen van een schutting (37,50 meter) en een terras plaatsen (ongeveer 40 m2 en nog een los stuk van 90 cm breed). Er staan nu twee a drie boomstronken in, dit graag laten verwijderen en afvoeren. Materiaal heb ik wel of het oog, maar dat zou ook via uw bedrijf kunnen. Het gaat om een hoekwoning, dus de schutting komt naast het huis en naar het eind van mijn tuin. Ook wil ik graag een coniferenhaag van 37.50 meter laten verwijderen (graag apart offeren).