Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Ouderkerk aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Ouderkerk aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Ouderkerk aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Ouderkerk aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: vijver uitgraven en put realiseren inclusief grond afvoeren, ontwerpen + realiseren tuin, tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin bestraten voor en achter, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, tuinen renoveren, waterbron slaan of boren in de achtertuin, tuin afgraven en afvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Ouderkerk aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Ouderkerk aan den IJssel:

Tuin egaliseren, klaar maken voor graszoden en bestrating

Ik wil graag mijn tuin laten egaliseren, grind laten verwijderen en verplaatsen, deel kan verplaatst worden, en de ondergrond klaarmaken voor het aanleggen van graszoden. Ook verwijderen van de betonnen scheiding welke nu tussen het grind en de aarde in ligt, tevens verwijderen van enkele kubieke meters tuinafval. Egalisatie voornamelijk belangrijk waar ik een terras wil aanleggen, voor de rest luistert het niet zo nauw. Vermoedelijk is er wel een extra laag aarde nodig. Betreft een gedeelte van de tuin ter grootte van ongeveer 85 m2, direct onderaan een dijk. De tuin is goed toegankelijk via een trap van 2 en een half meter.

Schutting leveren en plaatsen

Houtsoort: Geïmpregneerd grenen, Lariks/Douglas, Hardhout. Tuinscherm: 19 planks, 21 planks, Hardhout, 23 planks Situatie Beschrijving: 20 meter dichte schutting met betonnen palen en betonnen banden onder de schutting. Het liefst zijn de betonnen delen antraciet kleur. Daarna volgt er een schutting met een lengte van 17 meter en van 1 meter hoog, met staal gaas erop voor klim beplanting. Het materiaal moet bij een rode klinker straat met antraciet kleurige trottoir banden passen. Met een zo lang mogelijke levensduur. Kortom 20 meter dichte schutting, 17 meter half hoge schutting (onder 1 meter in verband met aangrenzend openbaar gebied) met gaas erop. Liefst afwaterings planken op de bovenkant over de gehele lengte. Betonnen palen en betonnen planken onder de schuttingdelen. Inclusief bevestigings materiaal en leveren op locatie. Hoge schutting delen niet hoger dan 180. Plus de banden eronder zal die hoog genoeg zijn. Bij voorkeur een tekening bij de offerte te voegen. Prijzen van meerdere materialen mogen gegeven worden dan kan ik prijzen vergelijken.

Grond afvoeren voor paardenbak

Het afvoeren van 90 m3 grond zodat een paardenbak aangelegd kan worden. Wij graven het zelf uit. In verband met koop huis graag zo spoedig mogelijk een reactie.

Schutting inclusief poort laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een hout met beton schutting. We willen betonpalen, een betonnen onderkant en houten schuttingdelen met 1 poortdeur erin. Het gaat om een deel van 12 meter en een deel van 4,5 meter lang. Er mag een aparte post in de offerte worden opgenomen voor het verwijderen van de bestaande houten schutting, in totaal 16,5 meter.

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Coniferen verwijderen over een lengte van 12 meter . Deze zijn ca 24 jaar oud. Daarna zouden we misschien een schutting laten plaatsen.Plaatsen van een schutting. Ik zou graag 2 offertes krijgen: - 1 offerte met enkel het verwijderen van de coniferen. - 1 offerte met het verwijderen van de coniferen en het plaatsen van een schutting.

Houten tuinpoort plaatsen

Ik wil graag een nieuwe (dichte) houten tuinpoort laten plaatsen en de oude ga ik zelf verwijderen. Eenvoudige houten tuinpoort van ongeveer 90 cm breed en 200 cm hoog met palen om de deur aan vast te monteren en een slot zodat deze tuindeur op slot kan.

Labyrint aanleggen in de tuin

Ik wil in mijn tuin een labyrint met een doorsnee van 8 tot 10 meter. Een gelijkenis van het labyrint in de Kathedraal van Chartre. Het geheel wordt bedekt met tegels. Ik wil graag weten de kosten zijn voor aanleg, stenen, grond egaliseren en dergelijke. Graag maak ik een afspraak met u om dit allemaal te bespreken.

Het betreft een nieuwe slootkant, een ...

Het betreft een nieuwe slootkant, een duiker plaatsen in en een toegangshek.