Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor twee meerpalen plaatsen vanaf het water:

Twee meerpalen plaatsen vanaf het water

Ik wil 3,5 meter vanaf mijn aanlegsteiger 2 meerpalen in het Oegstgeester kanaal laten plaatsen. Het is daar ong 2 meter diep. Het plaatsen zal vanaf het water moeten gebeuren. Graag prijs incl 2 meerpalen.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee meerpalen plaatsen vanaf het water uit heel Nederland:

Plaatsen van meerpalen en/of kleine steiger

Ik wil een aanlegsteiger bouwen voor het huis, vergunning is in aanvraag. De steiger moet 5 tot 7 meter worden. Er moeten 2 meerpalen worden geplaatst, of hier een fundering voor nodig is durf ik niet te zeggen. Graag zou ik een offerte willen hebben voor het plaatsen van de meerpalen en voor het plaatsen van de stijger.

Meerpalen plaatsen vanaf het water

Ik wil graag 2 meerpalen in de Vecht bij Oud-Zuilen plaatsen voor mijn sloep (7,25 x 2,80). De sloep ligt aan 1 kant vast aan een steiger. Ik zal daarvoor een vergunning moeten aanvragen neem ik aan. Wat zijn ongeveer de kosten? Wat ik ook interessant vind is om te weten hoeveel het zou kosten als de vakman mij helpt met het verkrijgen van de vergunning.

Plaatsen meerpalen jachtwerf

In de boxen van een jachtwerf moeten 2 meerpalen geplaatst worden vanaf het water met een lengte van 10 meter en een doorsnede van circa 22 cm. Er is makkelijk bij te komen. Het gaat om de levering en de plaatsing.

Plaatsen meerpalen voor woonboot

Onze woonboot ligt aan de Kleine Potten in Offingawier en is over land niet goed bereikbaar. We willen 2 meerpalen laten plaatsen om de woonark opnieuw te bevestigen. De oude bevestiging voldoet niet meer. De woonark moet daarvoor mogelijk van zijn plek gehaald worden. Daarnaast moet er een bevestiging komen tussen de meerpalen en de ark (betonnen bak).

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Wij hebben bij ons vakantiehuisje bij RCN de Potten een steiger. De meerpaal is op 2 meter buiten de steiger geplaatst. We zijn een boot aan het kopen van 250 cm breed, dus moet de meerpaal een meter verplaatst worden.

Meerpalen plaatsen

Ik wil 2 of 4 meerpalen laten slaan. Diepte van het water is ongeveer 0,60 meter. Hoogte van de palen boven water 1,50 meter. De palen moeten een sloep van ongeveer 1400 kg kunnen houden. Optie 1: slaan van 2 palen 2,5 meter uit wallekant. Optie 2: slaan van 2 palen 2. 5 meter uit wallekant + slaan van 2 palen 0,1 meter uit wallekant. Optie 3: slaan van 2 palen 0,1 meter uit wallekant. Ook de noodzakelijke dikte palen en lengte en prijs opgeven voor alle opties apart. Is er een vergunning nodig?

Meerpalen laten plaatsen

Wij willen graag twee meerpalen laten plaatsen op 5.5 meter vanaf de wal. Er staan nu nog geen palen.

Plaatsen van meerpalen

Ik wil graag 22 meerpalen laten plaatsen in een klein meertje van 100 x 40 meter groot. Het meer is in het midden maximaal 3 meter diep. Ik schat zelf in dat voor 10 palen de diepte rond de 3 meter ligt en voor 12 palen 1.5-2 meter diepte. Niet alle palen zijn vanuit de kant te plaatsen. Het hoeven geen zware palen te zijn, deze zullen enkel gebruikt worden om kleine verkeersbordjes op te bevestigen. Graag een totaalprijs voor alle palen en plaatsing. Vanaf aanstaande vrijdag zal mijn mobiele nummer te komen vervallen, per 1 september zal ik een nieuw nummer krijgen maar deze is nog niet bekend. Daarom het vriendelijke verzoek om per e-mail contact op te nemen.

Meerpalen of kleine steiger plaatsen

Op de Kager plassen, tegenover de Kaagsocieteit ligt een kleine woonboot. Van deze woonboot zijn in ieder geval twee meerpalen bij de aanlegsteiger aan de zuidkant rot. Het water is op de plek van de palen 1 tot 1,5 meter diep. De locatie is alleen per boot te bereiken. Welke gegevens heeft u van mij nodig om een prijsopgaaf te kunnen maken voor het vervangen van de bovenzijde van de palen of de gehele palen?

Laten plaatsen van meerpalen

Plaatsen van twee meerpalen op ca 4 meter uit de kant. Doorgaand vaarwater. Bij goede prijs is een opdracht van meerdere bewoners mogelijk.

Partners

Partners van Casius