Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Oegstgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Oegstgeest heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Oegstgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Oegstgeest of directe omgeving.

539 klanten uit Oegstgeest bevelen een bij Casius in Oegstgeest aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Oegstgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Oegstgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Oegstgeest:

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Ik wil graag in het water 3 meter diep 2 meerpalen laten plaatsen tbv afmeren sloep.

Slangenden rooien en afvoeren

Slangenden 6m rooien en afvoeren. Ter plekke uitgraven diameter 2,5m tbv ronde trampoline. Boom is makkelijk te bereiken voor de vakman.

Achtertuin uitgraven en egaliseren

Ik wil graag weten wat het kost om mijn achtertuin uit te laten graven en laten vullen met straatzand. Betreft ongeveer 70 m2. Er staan geen bomen etc in de tuin dus is kaal met bouwaarde. Het betreft nieuwbouw woning echter was oude wijk waarvan de woningen zijn gesloopt en prefab woningen in de plaats zijn gekomen. Voor nu wil ik graag de kosten ongeveer weten voor uitgraven en grond klaarmaken voor bestraten. Dus moet ook gevuld gaan worden door u met straatzand en aarde/klei moet afgevoerd worden.

Twee meerpalen plaatsen vanaf het water

Ik wil 3,5 meter vanaf mijn aanlegsteiger 2 meerpalen in het Oegstgeester kanaal laten plaatsen. Het is daar ong 2 meter diep. Het plaatsen zal vanaf het water moeten gebeuren. Graag prijs incl 2 meerpalen.

Het opnieuw inrichten van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van ongeveer 25 m2 wat momenteel bezaaid is met gras. Ik zie graag een klein terras (9m2), een verhoogd border/plantenbak, een pergola en een hekwerk rondom te tuin. De tuin is bereikbaar per achterom. De tuin moet gedeeltelijk afgegraven worden.

Vijver uitgraven en afvoeren grond

Ik wil graag een vijver uitgraven. De afmetingen: 4 bij 2 meter en 1,10 meter diep. De grond moet afgevoerd worden via de poort. Het is wel bereikbaar met een kleine graafmachine.

Nieuwe tuin aanleggen

Ik zoek een hovenier voor de aanleg van een nieuwe tuin (nieuwbouw, ca 5 bij 9 meter) op basis van bestaand ontwerp en offerte voor materiaal: * Terras 3 x 5 meter * Strook gras 2,4 x 4 meter * Bestrating rond schuur * Plaatsing pergola 2,4 x 3 meter * Plaatsing borders 1 x 5 meter De tuin is reeds kaal gemaakt en afgegraven. Wellicht ophogen, de tuin is bereikbaar per achterom.

Tuin design and renovation

De achtertuin is ongeveer 5 meter breed en 11 meter lang. Hier zijn nu tegels, kleine stenen en beplanting aanwezig. Graag willen wij wat advies en mogelijkheden bespreken. De wensen zijn in ieder geval een groenere tuin, een terras met looppad naar achter en beplanting.

Houten deck aanleggen

Het gazon is ongeveer 3 bij 4 meter groot en is op dit moment een modderveld. Wij willen er een houten of kunststof deck overheen leggen. Daar wij de woning huren mag dit een simpele oplossing zijn.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat bereid is om een stuk grond 10 cm. af te graven en op te hogen met zand. Onlangs zijn wij in een nieuwbouwwoning komen wonen en onze tuin bestaat dus alleen uit aarde. De maat van onze tuin is 6,8 meter breed bij 9 meter lang. Graag contact via e-mail of WhatsApp.

Drainage in de tuin aanleggen

Vanwege een verbouwing is er drainage nodig net achter de woning. Er ligt al een diepe geul en er is een aansluiting naar het riool. Wat zijn de kosten om dit te realiseren? De achterpui is ongeveer 4 meter, de geul ook.

Tuin uitgraven en ophoogzand storten

7m3 10 cm uitgraven tuin nieuwbouwhuis en 10m3 ophoogzand stortten

Schuttingdelen laten plaatsen

Ik wil graag schuttingdelen laten plaatsen aan drie zijden van onze tuin: * linkerzijde 5,02 meter * rechterzijde: 7,45 meter * achterzijde: 2,41 meter (inclusief poortdeur) Wij willen graag horizontale schuttingdelen Als houtsoort denken wij aan grenen of Douglas.

Aanleg terrasvlonder

Heer/mevrouw, Onder/om onze veranda willen wij graag een houten vlonder laten plaatsen (5x3 meter). Wij denken momenteel aan Douglas planken geschaafd. Graag ontvangen wij een offerte. Met vriendelijke groet, E.J. van Blitterswijk

Tuinen afgraven en opvullen

Wij willen met onze buren graag tegelijk de tuin laten afgraven en ophogen. Het gaat om een nieuwbouwwijk in Oegstgeest, een straat van 7 huizen in totaal. Het gaat om een totaal oppervlakte van ongeveer 230 m2 verdeeld over 6 tuinen. Vanaf 25 augustus.

Tuin afgraven en aarde storten

In mijn achtertuin moet er 20 cm afgraven worden en vervolgens nieuw tuinaarde storten ter behoeven van een gazonaanleg. Tuin is bij elkaar zo'n 60 m2 en deze is goed bereikbaar via een parkeerplaats achter. Materialen voor de vakman.

Conifeer verwijderen

Boom volledig verwijderen, de stronk mag blijven staan (1 meter hoog). De boom is circa 16 meter hoog en bestaat uit (gesplitst) 4 stammen die recht omhoog gaan. Zie ook de bijgesloten foto. Wat kan zoiets gaan kosten?

Tuinen afgraven en aanvullen met zand

Wij willen onze tuin van 37 m2 laten afgraven (20 cm). Vervolgens aanvullen met zand. De buren zijn misschien ook geïnteresseerd.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Graag een prijsindicatie voor alleen tuin afgraven en afvoeren. De tuin is 13 meter diep, ligt langs de zijkant van de woning en is goed bereikbaar. Werkzaamheden: 1) ongeveer 70 m2 15 cm afgraven, 10 kuub 2) ongeveer 25 m2 30 cm afgraven, 8 kuub 3) talud aan het water diep afgraven ten behoeve van terras, 14 m2, 10 kuub Alles bij elkaar zal het pakweg 28 kuub kleiige grond zijn wat afgegraven en afgevoerd moet worden.

Composiet tegels of planken leggen op balkon

Het gaat om een balkon (1e verdieping) van 5,60 bij 2,70 meter. De huidige composiettegels van de Gamma (zelf gelegd, direct op het beton) zijn na 3 jaar (! ) al op en moeten vervangen worden. Dit keer met betere kwaliteit tegels en/of op een betere manier gelegd (niet direct op het beton). Composiet planken mag eventueel ook. Als het deze keer maar 15 jaar meegaat zoals bijvoorbeeld Elephant garandeert.

Tuin uitgraven en opvullen met zand

Gaarne prijsopgave voor onze tuin uitgraven 20 cm en opvullen met zand 20 cm x 41 m2. Tuin is goed bereikbaar via poort is het eerste huis van de hoek. Grond is klei.

Nieuwbouwtuin afgraven en schutting plaatsen

Bij onze nieuwbouwwoning zit een tuin van 5,40 meter breed en ongeveer 8 meter lang. Deze willen we laten afgraven en opnieuw op laten hogen met teelaarde. Daarnaast willen wij, eventueel met de buren, een schutting laten plaatsen van hardhout en/of (gecombineerd met) groen. Voor de schutting willen wij graag wat advies en mogelijkheden ontvangen.

Afgraven en drainage aanleggen

Het gaat om een tuin van ongeveer 63 m2 in een nieuwbouwwijk. We willen graag dat er 25 cm wordt afgegraven en aangevuld met ongeveer 50 m2 tuinaarde en de overige 13 m2 zand voor bestrating. Daaronder graag drainage aanleggen in 3 lijnen bij elkaar ongeveer 30 meter. Er ligt nu een kleilaag in de tuin waar alle plassen op blijven staan. Daarom graag gebruik maken van de PP450 drainagebuis van 80 mm.

Vijver repareren of vervangen

Mijn vijver, peervormig, van ongeveer 5 bij 2 meter is jaren geleden na strenge vorst gaan lekken en ik heb het nooit meer goed gekregen. Graag maak ik een afspraak om de vijver te laten beoordelen en wat de kosten zijn voor een eventuele reparatie of vervanging van de vijver. Mocht de vijver vervangen worden dan zou ik daar opties van willen weten.

Middelgrote boom kappen

Wij willen onze kastanjeboom laten kappen in verband met ziekte en gevaar voor omvallen. Het gaat ook om het verwijderen van de kluit. De boom staat in de voortuin en is makkelijk te bereiken met voertuig en machines, ruime oprit. De hoogte zal ongeveer 10 meter zijn en het afval dient te worden afgevoerd.