Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nootdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nootdorp heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nootdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nootdorp of directe omgeving.

189 klanten uit Nootdorp bevelen een bij Casius in Nootdorp aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nootdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nootdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nootdorp:

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Ik zoek een partij die mijn huidige beschoeiing kan vervangen. De beschoeiing is ongeveer 22 m lang en de hoogte vanaf de bodem 50 cm. De huidige beschoeiing dient afgevoerd te worden. De woning en tuin zijn erg goed bereisbaar.

Vijver schoonmaken

Vijver van 3 x 1 meter. De bodem is zeker 15 jaar niet schoongemaakt. Zit vol vis en kikkers, maar het water stinkt en de bodem ligt vol spul. Graag bodem schoonmaken en waterplanten verversen. Ben wel bang dat folie kapot getrokken wordt, als je de planten eruit haalt.

Schutting vervangen

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van de huidige schutten en de schutting vervangen door een nieuwe?

Tuin draineren

Met 7 omwonenden hebben wij van de gemeente een stuk grond gekocht van in totaal 1060 m2. De perceel is eerst door de gemeente gesaneerd door ongeveer 1 meter af te graven er er dus 1060 m3 schone grond op te leggen. Dit betreft echter klei. Doordat er met graafmachines overheen is gereden is alles vast gereden en ontbreekt elke structuur. Het water kan niet meer weg. Alles zal gedraineerd moeten worden. De afwatering zou kunnen op een nabij gelegen sloot. Zou u een prijsindicatie kunnen geven wat het zou kosten om een dergelijk groot stuk kleigrond te draineren.

Gardenrenovation and -redesigning

In mij tuin heb ik 180 m2 gras. Graag zou ik dit willen laten vervangen. Het oude gras dient te worden verwijderd, de grond gelijk gemaakt en nieuw gras geplaatst. Als alles juist verloopt dan wil ik eventueel het terras van 40 m2 ook aanpakken. I have a garden of 180 m2 and a terrace of 40 m2. I would like to seek professional gardeners services to renovate my garden (repavement of terrace probably). I would like to have new lawn for the garden, and also to level the ground to the height of the terrace. I would be grateful for a quotation to compare the price with other service providers.

Composiet schuttingdelen plaatsen

Plaatsen van 4 composiet schuttingen. Betreft dakterras. Gewenste situatie aan beide kanten één schutting van 1.80 x 1.80 meter, anders stuk van 1.40 graag schuin laten aflopen. Graag de schutting bevestigen aan bestaande schutting (deze is één meter hoog).

Tuin opnieuw aanleggen met tegels

Graag zou ik nieuwe tegels in mijn tuin willen van 60 bij 60 cm of 100 bij 100 cm. Mijn tuin is ongeveer 40 m2 en ik zou de tegels graag gevoegd hebben. Er zal geen beplanting komen. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Er dient eventueel opgehoogd te worden. Verder wil ik graag een drainage systeem laten aanleggen.

Vijver maken en schutting plaatsen

Schutting plaatsen , vijver creëren bij veranda, en tevens daar beton als ondergrond. 12 m3 afgraven en zitgedeelte creëren

Sierbestrating en vlonders plaatsen

Ik wil graag 20 m2 aan vlonders plaatsen en ongeveer 25 m2 tegels van 60 bij 60 cm plaatsen. Ook wil ik graag 2 plantenbakken laten maken.

Vlonder deels verlagen

Verlagen deel vlonder ongeveer 8 m2

Voortuin en achtertuin opnieuw aanleggen

Graag willen wij onze tuin opnieuw laten betegelen. De voortuin en achtertuin zijn bij elkaar ongeveer 45 m2. In de achtertuin moeten de oude tegels afgevoerd worden en de nieuwe tegels moeten geplaatst worden van 60 x 60 centimeter groot. Zie de foto's.

Schuttingdelen leveren en plaatsen

Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van 3 schuttingdelen. Inclusiefg palen en het verwijderen van de oude schutting

Heg aan de zijkant verwijderen

Ik wil een gedeelte van mij heg aan de zijkant van mijn huis (goed benaderbaar vanuit aangrenzend voetpad) laten verwijderen en daar zelf een schutting bouwen. Heg is 2.50 meter hoog, 3 meter lang en 1 meter breed. Het gaat om een Taxus-heg.

Douglas schutting maken en plaatsen

Het leveren en plaatsen van 28 hele hardhouten of rode douglas schuttingsdelen en 2 halve delen met de bijbehorende palen.

Gazon verwijderen en zandbed aanbrengen

Gazon van 6 bij 7 meter verwijderen en een zandbed van minimaal 10 cm. aanleggen zodat deze gelijk met de bestrating komt te liggen. Er is een vrije doorgang naar de tuin via de garage. Termijn van uitvoering: Hoe eerder hoe beter.

Haag van Hedera laten plaatsen

Het gaat om het aanplanten van een heg van Hedera klimop met een lengte van 20 meter. De hoogte moet 180 centimeter worden. De eerste 6 meter moet al volgroeid en dus dicht zijn. De rest kan aangeplant worden met planten van ongeveer 150 cm. De oude heg verwijder ik zelf. Ik ben benieuwd naar de kosten.

Cardiff schutting laten plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen in mijn tuin. De lengte is 6.25 meter en dat zou ik graag zo snel mogelijk willen laten doen. Ik had bij Praxis een scherm gezien van 180 x 180 cm, merk Cardif rond.

Nieuwbouw tuin ophogen

Ik wil mijn nieuwbouw tuin, voor en achter, ophogen met deels zand en deels tuinaarde. Ik wil zo'n 140 m2, 30 - 40 cm laten ophogen met zand en 60 m2 laten ophogen met tuinaarde. Graag een offerte inclusief de levering van het zand en tuinaarde.

Tuinkas plaatsen in de schooltuin

Plaatsen tuinkas in onze schooltuin. Specificaties: Tuinkas ECOplus 315 breed met 3mm veiligheidsglas en fundering Lengte 377 centimeter – Blank aluminium Kunststof indeklijsten : Indeklijsten in kleur wit - 2 automatische raamopeners Bayliss XL –

Coniferen laten snoeien

Ik wil graag 4 coniferen laten snoeien.

Schutting van geïmpregneerd hout plaatsen

Er moet een nieuwe schutting geplaatst worden bestaand uit 3 delen en 4 palen. Het is ongeveer 6 meter. Het hout moet geïmpregneerd zijn. En de oude haal ik er zelf wel uit. Er moet ook een opening in gemaakt worden voor de kat. Ik wil de offerte graag via de post aangezien deze naar de verzekering moet. Betreft dus het leveren en plaatsen van de schutting.

Nieuwe tuin aanleggen

Het gaat om het weghalen van bovenste laag grond/gras/onkruid, nieuwe aarde aanbrengen, terras maken van waaltjes, coniveren plaatsen aan de rand. Het is een rechthoekige tuin van ca. 10 x 4. De bedoeling is dat het op heel korte termijn dient te gebeuren (liefst volgende week).

Tuinschutting verwijderen en nieuwe ...

Tuinschutting verwijderen en nieuwe plaatsen, ongeveer 12.5 m.

Schuttingen plaatsen, bankirai 180 * 180 ...

Schuttingen plaatsen, bankirai 180 * 180 cm. Nieuwbouwwoning. Gaat om ongeveer 45m.

1. grondafvoer: afgraven en verwijderen ...

1. grondafvoer: afgraven en verwijderen bestaande (klei/puin)grond (50m3). 2. grondverrijking: Leveren van 'goede' grond (t.b.v. bestrating en gras en eigen te plaatsen beplanting). 3. aantrillen puin en bestrating van oprit en looppaden en terras 4. bestraten oprit, paden en terras (150m2) 5. plaatsen graszoden (110 m2) 6. plaatsen drainage systeem en koppelen met regenpijp/afvoer woning 7. evt. plaatsen van inlite verlichtingspunten (6 tot 8 stuks) (excl. aanschaf spullenboel inlite) 8. evt. plaatsen besproeisysteem afmetingen en hoeveelheden indicatief