Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noordwijkerhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Noordwijkerhout heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Noordwijkerhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noordwijkerhout of directe omgeving.

76 klanten uit Noordwijkerhout bevelen een bij Casius in Noordwijkerhout aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noordwijkerhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen, volledige tuinaanleg, tuin leeghalen en bestraten, tuin egaliseren en bestraten met grind en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Noordwijkerhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noordwijkerhout:

Voortuintje egaliseren en bestraten

Ons voortuintje egaliseren (o.a. oude, houten bielzen verwijderen) en vervolgens een mooi terras aanleggen met tegels en nieuwe planten + hekje rondom plaatsen. De tuin is 6,5 bij 3,5 meter. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Tuin uitgraven

Graag ontvang ik een indicatie voor het uitgraven van de tuin in verband met het plaatsen van een uitbouw. Het gaat om een stuk van 3 bij 6 meter met een diepte van 80 cm. De grond dient te worden afgevoerd.

Boomstronk en wortels weghalen

Boomstronk en wortels

Oprit bestraten, egaliseren tuin en terrassen leggen

Bestraten oprit, achtertuin egaliseren+ 2 x terras aanleggen.

Waterput in de tuin laten slaan

Waterput in onze achtertuin voor beplanting te besproeien. Ik weet niet goed hoe hoog het water staat. Tuin is goed bereikbaar.

Vlonder aansluiten op bestaande vlonders

Aan de tuin zijn doorlopende vlonders gemaakt. Echter, heeft de architect gemeend open stukken te creëren. Wij willen die echter graag ook dichtgemaakt hebben. Zie bijgaande foto.

Schuttingen met betonpalen bij nieuwbouwproject

Het plaatsen van schuttingen (Douglas of Scandinavisch hout) en poorten met betonpalen bij 12 woningen waarvan de tuinen ongeveer allemaal 10 meter bij 5 meter zijn.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Ik wil graag ongeveer 9 schuttingdelen met om de hoek een deur naar buiten. Moet stevig staan, want ik heb een hoekhuis met de wind erop.

Inground trampoline ingraven

Wat zijn de kosten voor het laten ingraven van een Inground Trampoline voor de kids. Hoor graag. Gr. Sander

Schutting leveren en plaatsen

Graag willen wij een schutting laten plaatsen van 7.20 meter. De voorkeur gaat uit naar houten schuttingsdelen en betonnen palen en onderplaten. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen en afvoeren.

Schutting bij Praxis kopen en plaatsen

Schutting kopen en plaatsen, wat kost dat ?

Schutting met betondelen plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen schutting met betondelen (en daartussen houten schutting) en palen in een donkere betonkleur (antraciet). Gaat om een stuk tussen 2 tuinen in van 8 meter en 1 stuk van 6 meter (voorkant tuin) waarin ook een poort van 1 meter breed moet komen. Mijn buren willen ook die 6 meter voorzijde, maar hebben zelf al het hout en hek gekocht en vragen of daar alleen het beton kan worden geplaatst (dus alleen de palen en onderkant beton, zodat ze zelf het hout er tussen kunnen plaatsen of liefst laten plaatsen.

Schuttingdeur plaatsen

Wil graag een schuttingen deur laten plaatsen,

Windvaste schutting plaatsen in weiland

Ik zoek een schutting van 7.8 meter lang die op een weiland komt te staan. Het grond water zit op 65 centimeter, de palen staan dus in het water. De wind moet er doorheen kunnen. Regelmatig code oranje/geel gehad (kust wind). Budget is klein. Wat is een betaalbare optie? (paal-vast middel zou optie kunnen zijn, geen beton) Wie heeft hiermee ervaring?

Boomstronken verwijderen

Graag een indicatie van de kosten voor het wegfrezen van 3 boomstronken (zie foto). Een boomstronk is van een den, een van een sering en de derde is mij niet bekend. De doorgang richting de tuin is 95 centimeter breed.

25 bomen uit laten vrezen

Ik wil 25 populieren weg laten frezen. De bomen zijn 8 maanden geleden gekapt en moeten nog uitgefreesd worden. Het zijn nu nog stronken tussen de 20 en 35 cm doorsnee. Ze staan op een goed bereikbaar stuk van 80 m2. Eventuele kabels worden van te voren gemeld. Graag een prijs en eventuele datum van uitvoering.

Bomen laten hakselen en frezen

Diversen Bomen Fresen 100 Populieren en nog wat anderen soorten. Wat kost dat per uur of kunt uw een totaal prijs offreren?

Tuinscherm, poort en palen plaatsen

Het betreft het plaatsen van een tuinscherm, 2 palen en een poort.

Boomstronk weg laten frezen

De boomstronk uit de voortuin willen wij weg laten frezen. Deze is goed bereikbaar en heeft een diameter van ongeveer 30 cm.

Bamboe uitgraven in de tuin

Achter in de tuin circa 3 bij 1 meter bamboe (al gesnoeid tot ca. 10 cm boven de grond) uitgraven. Kan met een kleine graafmachine achterom het huis gereden worden en zo de tuin in.

Omgewaaide schutting vervangen

Op 24 december heeft de storm mijn schutting omgeblazen. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Het gaat om 1 schutting van 180 breed en hoog, de poort en 2 palen die moeten worden vervangen. Betreft levering en plaatsing.

Stormschade aan schutting

Een gedeelte van de schutting is omgewaaid door de storm en ook kapot gewaaid. Schutting repareren/herstellen en opnieuw plaatsen als dat kan, of eventueel vernieuwen. Graag advies en offerte. Het gaat om drie schuttingdelen. Graag per mail contact opnemen i.v.m. nachtdienst.

Plaatsen schutting en tuindeur

Opdracht betreft het plaatsen van een schutting en tuindeur. Situatie: tussen huis en schuur een recht stuk van 9,40 meter. Tussen schuur en erfafscheiding van buren een stuk van 3,10 meter. In het stuk van 3,10 meter komt de tuindeur. Materialen zal ik zelf gaan aanschaffen.

Kappen beuk

De beuk van 50 jaar oud moet gekapt worden.

balkon bekleden met kunststof delen

Nu liggen er tegels die afwaterend liggen op blokjes. Nu heb ik bij jullie een bordes zien maken van composiet delen die weerbestendig zijn en netjes gelegd kunnen worden. Wat is de naam hiervan en kan je die over de tegels heen leggen?