Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen:

Schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen

Hierbij een offerte aanvraag waarbij het gaat om het leveren en aanbrengen van een tuinschutting. Het idee van de schutting is dat de palen geïntegreerd zitten waardoor de planken aan de buitenzijde door lopen. Als bijlage een viertal voorbeelden van deze schutting. Graag ontvangen wij een aanbieding van deze schutting in twee varianten, zodat wij ook in overleg kunnen samen met de buren. Variant 1: Hardhouten palen met betonnen onder kantplank en hardhouten horizontale planken. Variant 2: Hardhouten palen met betonen onder kantplank en geïmpregneerde horizontale planken . Afmetingen: - Eén lengte van 9,5 meter - Eén lengte van 11 meter Waarschijnlijk dat dit aantal dubbel (of nog meer) uitgevoerd moet gaan worden omdat alle buren van de rij aan hun zijde een soortgelijke schutting willen. Tuin is vrij van obstakele en goed toegankelijk. Ook voor en vrachtwagen Is nieuwbouw Locatie: Noordwijk (ZH)
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Tuin schutting plaatsen voor 3 huizen

Mijn buren en ik willen een nieuwe beton/douglas of beton/grenen schuttingen laten plaatsen. Het gaat om 3 huizen en 11,60 meter schutting per huis. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Vervangen houten schutting

Onze schuttingen zijn helaas gesneuveld waardoor we snel op zoek zijn naar iets nieuws. We hebben twee foto's geüpload van de huidige situatie. Het betreft twee schuttingen: een schutting tussen ons en de buren. Hiervan zijn twee delen losgerukt door de wind + enkele planken en dwarsbalk kapotgewaaid. De tweede schutting betreft onze erfafscheiding aan de straatkant. De balken zijn afgebroken van de poerten (poertpunt in beton), waardoor deze niet fatsoenlijk zijn terug te plaatsen. De schuttingdelen hebben wij nu provisorisch vastgemaakt aan de houten bank. Wij vragen ons af wat de herstelkosten voor beide schuttingen zijn. Schutting tussen ons en de buren: 7m Schutting incl. poort aan de straatkant: 10m (schuttingdelen 8,80m + poort van 1,20m) Beide schutting zijn 1,80m hoog.

Schuttingen leveren en plaatsen voor 5 woningen

Goedemiddag! Ik wil een offerte aanvragen voor het volgende: Het leveren en plaatsen van schuttingen voor 5 woningen van in totaal ongeveer 71 meter. (ongeveer 18 meter per woning.) - Boven hout, betonnen palen met ronde kop en met beton storten onder de palen, inclusief montage Wat kost het, wanneer kan geplaatst worden? Graag offerte per strekkende meter.

Tuinschermen van 14 m met poort plaatsen

Het gaat om 14 meter tuinschermen plaatsen met poort. 1 kant is 6 m, de rechterkant is 3 m, de achterkant is 6 m en de poort is 1 m. Dat zijn 10 palen in snel drogend beton plaatsen en schuttingen monteren. Ik koop materiaal bij de Praxis. De schutting die er staat haal ik zelf weg.

Schuttingen zijtuin plaatsen

Wij willen graag 11 beton hout schuttingen laten plaatsen waarbij een paar schuttingen van boven een beetje opengewerkt moeten zijn en een dubbele poortdeur We willen graag een offerte inclusief plaatsen

Schuttingen ven elke 9m lang

Wij willen graag twee schuttingen plaatsen van elk 9m lang. De uitstraling zoals de eerste afbeelding op de jullie pagina over schuttingen (beton onder en hout er boven) vinden we mooi. Misschien zijn er meerdere buren die dezelfde schutting willen. Hoeveel kost het per extra schutting van 9m?

Schuttingen plaatsen en huidige verwijderen

Ik wil mijn oude schuttingen verwijderen en ook laten afvoeren en nieuwe schuttingen laten plaatsen, het gaat om totaal 14,5 meter en 1 hoek, ik wil nieuwe houten beton schuttingen met 21 planken, vlakke betonnen palen en platen in antraciet kleur.

Betonnen schutting met houten schermen

Graag een offerte voor het plaatsen van een beton/houten schutting van 7,8 meter lang en een poort van een meter breed. Incl plaatsen. De oude schuttingen verwijderen we zelf.

Beton schuttingen

Aan de steeg kant hebben wij oude schuttingen staan met een poort erin. Dit alles willen wij helemaal als nieuw laten plaatsen inclusief een poort. Het zijn in totaal 6 delen van 1,80 met nog houten palen ertussen. Deze palen willen wij graag van beton. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Nieuwe schuttingen

Nieuwe schutting aan beide kanten. Een schutting grenst aan steeg, kosten geheel voor mij, de andere schutting is samen met de buren, dus gedeelde kosten. Stevige schutting van hardhout met beton, zo scherp mogelijk geprijsd. Max. Hoogte 180. Aan de rechterkant, de schutting langs de steeg, heb ik 6 delen nodig van 1.80 bij 1.80. De gezamenlijke schutting zou 7 delen en een stukje van 60 cm zijn naar de poort van 1.80 x 1 80. Kunt u een Prijsindicatie geven voor laten aanleggen en afvoeren oude schutting? Prijs graag per schutting.

Partners

Partners van Casius