Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen:

Schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen

Hierbij een offerte aanvraag waarbij het gaat om het leveren en aanbrengen van een tuinschutting. Het idee van de schutting is dat de palen geïntegreerd zitten waardoor de planken aan de buitenzijde door lopen. Als bijlage een viertal voorbeelden van deze schutting. Graag ontvangen wij een aanbieding van deze schutting in twee varianten, zodat wij ook in overleg kunnen samen met de buren. Variant 1: Hardhouten palen met betonnen onder kantplank en hardhouten horizontale planken. Variant 2: Hardhouten palen met betonen onder kantplank en geïmpregneerde horizontale planken . Afmetingen: - Eén lengte van 9,5 meter - Eén lengte van 11 meter Waarschijnlijk dat dit aantal dubbel (of nog meer) uitgevoerd moet gaan worden omdat alle buren van de rij aan hun zijde een soortgelijke schutting willen. Tuin is vrij van obstakele en goed toegankelijk. Ook voor en vrachtwagen Is nieuwbouw Locatie: Noordwijk (ZH)
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen uit heel Nederland:

2x hout beton schuttingen 8,5 meter plaatsen

Wij willen 2x een rechte hout beton (antraciet) schutting laten plaatsen van 8,5 meter per stuk zonder hoeken. Geen poort. En we willen graag 21 planks grenen schermen. We willen de schuttingen graag in beton gestort hebben indien mogelijk. We doen de schuttingen in overleg met de buren, wij hebben zelf geen achterom maar dit kan via de buren.

Hout/beton schutting

Wij willen graag een houten beton schutting laten plaatsen van 9,20 m lang. We willen graag 2 lage schuttingen en de rest hoog Incl 2 enkele poorten. We hebben zelf geen materiaal in huis.

Houten schutting met beton palen

Een schutting van ongeveer 6m laten plaatsen. Graag in overleg wat voor schuttingen er mogelijk zijn. Op dit moment staat er niks en zou er dus direct een schutting geplaatst kunnen worden.

Schuttingen plaatsen

Ik wil mijn voortuin én achtertuin nieuw schuttingen plaatsen 2 zijde met een poort / 33 meter lang. Ik zou graag een schutting willen met beton platen. Afmetingen zijn van zowel voor en achter kant ongeveer. Op dit moment staat er niks.

Schuttingen voor 6 huizen plaatsen

Het gaat om 6 eengezinswoningen die allemaal een nieuwe schutting willen hebben. Het gaat om 6 keer 9 meter hout-beton schuttingen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ontvang graag een prijsindicatie inclusief de materialen.

Schutting plaatsen

Wij willen graag een houten schutting laten plaatsen in onze tuin, met beton palen. Qua berekening hebben we 12 schuttingen van 2 m nodig en een poort met slot. Huidige schutting/heg moet er nog uitgehaald worden.

Schuttingen plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten plaatsen van hout beton schuttingen van in totaal 28 meter. Betonpalen antraciet Schermen grenen 21 planks Hij gaat om 1 gehele tuin en de achterkant van de buren + 2 deuren van een 1 meter breed. Graag zouden wij de beton palen in het beton zetten.

Plaatsen 2 tuin schuttingen en verwijderen heg en oude schutting.

Graag wil ik offertes opvragen voor aanschaf en plaatsing van 2 varianten van schuttingen welke (als deze gekozen wordt) ook geplaatst moet worden. Tevens een offerte voor het verwijderen van de bestaande oude schutting/heg. Het is mijzelf en voor 2 buren. Het gaat om de schuttingen welke vervangen dienen te worden tussen huis-nr 3 en 5 EN de schutting tussen huis-nr 5 en 7.De schutting tussen huisnummer 3 en nummer 5 daarvoor moet eerst de heg van worden verwijderd. Betreft een rechte schutting vanaf de muur vd woning naar de houten berging a/d andere kant van de tuin. Lengte is ongeveer 787 cm De schutting tussen huis-nr 5 en 7.Betreft een rechte schutting vanaf de muur vd woning naar de houten berging a/d andere kant van de tuin. Lengte is ongeveer 780 cm Offerte 1: Merk: Hillhout of gelijksoortige kwaliteit Type: Elan (planken horizontaal) Breedte: 780cm Hoogte 180cm Bijzonderheden: Kleigrond Offerte 2: Merk: Hillhout of gelijksoortige kwaliteit Type: Elan (planken horizontaal) Breedte: 780cm Hoogte 180cm Bijzonderheden1: Kleigrond Bijzonderheden2: Gebruik makend van betonnen staanders en bodemplaten NB: Mhoo de stevigheid en de duurzaamheid van beton zou ik graag deze optie willen meenemen Offerte 3: Naast het plaatsen van de schuttingen dient ook een heg en een schutting (beiden zelfde afmetingen als de nieuw te plaatsen schuttingen) te worden verwijderden de grond ‘schuttingklaar’ te maken.

Grenen schuttingen plaatsen

Wij willen graag grenen schuttingen met betonpalen/ beton onderkant aan 2 kanten, achterkant is 5 meter met daarin de poort en aan de rechterkant 7 meter schuttingen. Aan de linkerkant is net nieuw gezet door de buren, we willen precies hetzelfde om het een geheel te maken.

Schutting aanleggen

Wij willen graag een beton/hout schutting laten aanleggen het gaat om totaal 9 schuttingen waar van 2 op maat moeten gemaakt worden en een portiekdeur aanleggen.

Partners

Partners van Casius